Wednesday, August 17, 2011

Back to soft tones

Säiden kylmetessä kirkkaammat värit jäävät pikkuhiljaa pois vaatetuksestani (pienet satunnaiset väripilkut tosiaan säilyvät;)) ja mukaan laukkuun lähtee lähes päivittäin huivi suojaamaan hartiota ja niskaa viimalta. Että sitten pidänkin tuosta sinisen, valkoisen ja konjakinruskean yhdistelmästä!

Suomeen on nyt lupailu hieman huonompaa säätä ja "loman" viimeisiä viedään, joten päätimme lähteä siskon kanssa (täysin extempore) pariksi päiväksi etelän lämpöön! Tällä hetkellä istun jo lentokoneessa siskoni kanssa matkalla kohti äitini ulkomaan kotia, joten kommentteihin vastailu jää hetkeksi. Toivottavasti pilvet väistyvät ja saatte tekin nauttia tällä viikolla vielä aurinkoisista säistä. Minä vietän nyt seuraavat pari päivää auringon alla hyvän ruoan, juoman, kirjan ja ennenkaikkia rakkaiden ihmisten parissa!:) Pus pus!










Jokunen teistä on kysellyt polkupyöräni perään, joten tässä olisi! Tyttömäinen Electran Hawaii- pyörä.

blouse: Zara, scarf: LV, jeans: Vila, belt: H&M, sunglasses: Rayban, bag: Mulberry, shoes, Mulberry, white leather bracelet: DFJ, brown leather & metal chain bracelet: Massimo Dutti


The weather in Finland begins to show signs of autumn. The air feels more crisp, every other day rain cleanses the city of Helsinki and the streets are packed with people in a hurry. As seasons begin to switch it translates to my wardrobe as well. The oh so birght colors change into more neutral and soft tones and I tend to layer up where ever I go. I love scarfs and they provide a soft landing to the cooling days of fall. 


My summer vacation is coming to its end and because of the cold weather, we decided to leave for a quick get away with my sister. By now, I am already on my way to a warmer country. Therefore, I am sorry in advance, that my replies to your comments will take some time. Hopefully you can enjoy the weather where ever you are!:)

27 comments:

  1. Todella kaunis asu; kyseinen väriyhdistelmä miellyttää myös minua. :)

    ReplyDelete
  2. näytät upealta taas kerran! paljonkohan tommoen pyörä maksaa? itse olen uuden pyörän tarpeessa ja tuo sun pyörä on tosi söpö (:

    ReplyDelete
  3. Mulla on ollut myös vuosia käytössä Electran Black Betty ja en kyllä vaihtais sitä ikinä pois. Sillä ajo on kuin sohvalla istumista :)

    ReplyDelete
  4. Oho! Olen satunnaisesti käynyt lukemassa blogiasi mutta nyt pitää sanoa, olet sitten tullut parvekkeeni alle ottamaan näitä kuvia. :D Asun siis tuota taustalla näkyvää taloa vastapäätä olevassa talossa. :)

    ReplyDelete
  5. Noora,
    Kiitos paljon. Kuvat vähän vinkashtivat kun mogailin bloggerin kanssa, mutta onneksi niistä nyt selkoa saa :)

    kaura,
    kiitos kaunis paljon! :) Ikävä kyllä en muista tarkkaa summaa, mutta jotain 200-300e paikkeilla se oli ?

    Anonyymi,
    Kyllä, satula on kyllä äärimmäisen mukava! :D

    Anonyymi,
    Terve sitten vaan sinulle Suomen naapurini ;)

    ReplyDelete
  6. Minkä hintainen tuo LV huivi oli muistatko?:)

    ReplyDelete
  7. Juuri kun paasin sanomasta tuonne kilpailupostaukseen etta blogisi inspiroi vaikka oma tyylini ei olekaan kovinkaan samanlainen sinun tyylisi kanssa niin sitten postaatkin asun joka voisi olla minun! :) Tosi kiva, raikas ja rento asu, tykkaan hirveasti :)

    Mukavaa reissua!

    ReplyDelete
  8. Kaunis asu (jälleen kerran). Ja ihanaa matkaa!!

    ReplyDelete
  9. Pakko kommentoida että rakastuin pyörääsi!!! <3
    Itse asun oikeassa pyörämaassa (siis Hollannissa tietenkin) ja täällä pyöräily on niin tärkeää että kukaan ei kummastele jos omistaa useamman pyörän. Nyt siis mun haavelistalle kipuaa seuraavaksi joku samanmoinen kaunotar kuin toi sun punainen ;)

    Itsekin Suomessa sain nauttia Suomen helteistä ja nyt palasin takaisin tänne puukenkämaahan ja sade masentaa, pieni pyrähdys jonnekin lämpimään on itsellänikin mielessä, kumpa itsekin saisin rakkaan siskoni mukaan <3 No onneksi ensi viikolle on luvattu lähemmäs kolmakymmentä astetta, ehkä se vähän helpottais tätä syysmasennusta ja Suomesta paluu masennusta :)

    Nauttikaa lomasta <3 ihanaa että saat viettää aikaa rakkaiden kanssa!

    ReplyDelete
  10. Jos vastaavaa fillaria hakee, on Solifer Cruiser Cittarissa tarjouksessa muistaakseni 199 eur.

    ReplyDelete
  11. Tykkään myös hirveästi noista väreistä ja asusi on taas kerran kaunis!

    Oletko muuten muokannut näitä kuvia jotenkin, vai mistäköhän johtuu että osa kuvista näyttää "pikselöityneen" ainakin minun näytölläni?

    ReplyDelete
  12. yleensä en välitä LV:stä, mutta täytyy sanoa että ton huivin tahtoisin itsellenikin! Tosi kiva asu, olet todella tyylikäs :)

    ReplyDelete
  13. Musta on tosi kiva, että sulla esiintyy päivän asu - kuvissa monesti samoja elementtejä, kuten tässä tuo vyö, laukku ja huivi nyt ainakin. On kiva, että kun ostelet uusia asusteita ja vaatteita, niin niitä näkee sun päällä useamminkin kuin kerran :)

    ReplyDelete
  14. Mikä tuo on tuo ihana kirahvi-kaulakoru, joka huivisi alta pilkottaa? Suloinen, saakos siitä joskus parempaa kuvaa?!

    ReplyDelete
  15. Have a great trip with your sis! and enjoy the warm weather ^_^

    ReplyDelete
  16. Iih aivan ihana toi sun päivän asu :o

    ReplyDelete
  17. Miksi ihmeessä paljastat kuvilla asuinpaikkasi suomessa, mutta et edes maan nimeä jossa asut ulkomailla? Mielestäni siinä on jonkunlainen ristiriita :)

    ReplyDelete
  18. Pidän asukokonaisuudesta suuresti, sopii sinulle todella hyvin ja värit mielyttävät myös allekirjoittaneen silmää kovasti.

    ReplyDelete
  19. Wautsi tuota LV:n huivia. Ihan mieletön!

    ReplyDelete
  20. millä väreillä tuo sinun tukkasi on värjätty? :) postaustoiveeksi heittäisinkin perusteellisen hiuspostauksen :P omista,tai inspiroivista tms hiuksista :)

    ReplyDelete
  21. rumat hampaat sul, mikset laita kuoria kun rahaa näyttää ainakin mieheltäs löytyvän?

    ReplyDelete
  22. Anonyymi,
    Se on siinä 300e paikkeilla. Tarkkaa hintaa en muista :/ Suosittelen katsomaan LVn omat ranskalaiset sivut! :)

    Johanna,
    Voi miten hienoa että voit löytää täältä omaa makua miellyttäviäkin kokonaisuuksia! :) Kiitos!:)

    Pia,
    Kiitos ihanuus paljon! <3

    Pumpernakki,
    Voi toivottavasti siellä pitää ennusteet paikkaansa! :) Ja Hollannissa tosiaa työ pyöräily on lähempänä uskonnon asemaa.. :D

    Anonyymi,
    Kiitos kun autat muita eteenpäin! :)

    Puputupuna,
    Kiitos suloinen <3 Itseasiassa mä mogasin kun laitoin näitä kuvia postaukseen. Kirjoitin pixelit väärin yrittäessäni pienentää kuvia ja sit ne pixelöityi :/

    Anonyymi,
    Samaa mieltä! Tuo "farkkuinen" on ihanan casual :)

    Martina,
    Ihanaa että olet pistänyt merkille! : )Mä kun en ihan hirveen paljon määrällisesti ostele, silloin yleensä vältyn onneksi myös pahimmilta hutiostoksilta :)

    Anonyymi,
    Se on pari vuotta vanha ALDOsta hankkimani koru <3 Voin yrittää muistaa ottaa lähempää kuvaa! :)

    Carolina,
    Thanks a lot for your kind wishes!! <3 We will! <3

    Myway,
    Kiitos! <3

    Anonyymi,
    Eihän sitä kuvista ihmiset voi tietää mikä asuinpaikkani on:) Kuva voi olla mistä vaan :) Kommenttiboksissa nyt morjestin naapuria, mutta jos muistat niin mähän olen pian muuttamassa Suomen asuntojen välillä :) Eli ei hätiä :)

    Dahlia,
    Kiva kuulla! :) Mukavaa että olet sitten löytänyt tänne blogiini :)

    Suvi,
    Kyllä mäkin nään sydämiä kun sen nään :)

    Anonyymi
    Voi ikävä kyllä en ole värjännyt hiuksiani varmaankaan 6 vuoteen, joten väri on ihan oma :/ Siihen saakka kunnes hiuspostauksen seen aikaiseksi niin suosittelen kurkkaamaan tuon hair tabin.

    Anonyymi,
    Onpa harmillista, että noin ilkeästi kirjoitellaan anonyyminä. Ei varmaan itsellesikään jäänyt kommentista hyvä olo? Kannattaa muistaa tulevaisuutta varten, että "mikään muu ei kuvaa ihmisen omaa luonnetta ja persoonaa paremmin kuin se, miten hän kuvaa muita ihmisiä" Ehkä tästä voi olla sinulle apua tulevaisuudessa.

    Minusta kuorien laittaminen on liian rajua hommaa (en tiedä tiedätkö tekniikkaa, mutta siinähän oma hammas hiotaan lähes kokonaan pois ja päälle tulee vaan keinotekoinen posliini, joka ei ole edes kovin kestävä). Olen itse täysin au naturel ja tyytyväinen näin :) Et varmaan sanoisi pieni rintaiselle, että käy nyt laittaa silikonit kun rahaa on? :) Minä suosin luonnollisuutta ainakin :) Kärsin kyllä purentaviasta ja olenkin sen takia parhaillaan aloittamassa oikomishoitoa :) Jeeee! :) Kerran se kun on jo tehty, mutta huonon retention takia palasi hampaat vinoille paikoilleen :(

    Ja miksi ihmeessä miehen rahoja olet hampaisiini laittamassa? Maksan kiitos hoitoni ihan itse :)

    ReplyDelete
  23. Honey i would lose that belt,
    not so hot anymore... So last last season... But you def got potential, a lot.

    Love AD

    ReplyDelete
  24. AD,
    Thanks for your kind words! :) I love to follow fashion, but I am not a victim of it. If I like it - I wear it - no matter what the season is :) But as long as we are in the subject, it is still August and the temperatures are still well above 20, therefore I would say it's still summer. ad isn't this belt quite a a lot like this s/s '11 gucci or paul and joe line? :) Have a great day and thanx for reading! :)

    ReplyDelete
  25. AAh tuota mulberryä! <3

    ReplyDelete
  26. Hei!
    Nyt on pakko kysyä tuosta LV:n huivista kun se näyttää niin kovin hyvältä; minkä kokoinen kyseinen kaunistus on? Siis noin suurinpiirtein, on aivan mahtavan näköinen kun on noin suuren olonen! :) enkä tarvitse tarkkoja lukuja, arvio vain!

    ReplyDelete
  27. Onko nuo raybanit vihreillä linseille vai mustilla?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)