Friday, July 1, 2011

Valkoinen mekko

Minultahan on jäänyt täysin Tukholman ostokset esittelemättä! 
Paljoa en kuitenkaan sieltä ostellut, sillä aika meni enemmän hyvästä seurasta, ruosta ja säästä nauttien. Matkasaldo oli perus musta Acnen neule sekä tämä valkoinen mekko...



Ihastuin tähän mekkoon kun sen ensikerran näin Zaran nettisivuilla. Himoni mekkoa kohtaan kasvoi entisestään kun näin sen upean Lintun päällä. Rakkaalta tstävältäni kuitenkin kuulin, että hametta ei tullut Suomeen muuna kuin punaisena? Mekko näyttää loistavalta kun iho on hieman päivettynyt ja sitä voi neutraalin värinsä ansiosta yhdistää melkein mihin vaan asusteeseen. Näin värikesänä mihinkäs muuhunkaan minä olisin sen yhdistänyt kuin liilaan clutchiin ja fuksian värisiin korkkareihin <3

Tämä mekko oli päällä kun juhlistettiin mieheni kanssa 4-vuotis hääpäivää ja kävimme sen jälkeen Kaivon terassillakin pyörähtämässä, missä sain törmätä moneen ihanaan lukijaani. Kiitos kun tulitte juttelemaan, olette aivan ihania! :)

31 comments:

  1. Todella ihana mekko! Ja korostaa upeasti sinun rusketustasi :)

    Minä myös etsin samaista mekkoa, mutta pettymys oli suuri kun kuulin ettei sitä ollut tullut Suomeen asti...

    ReplyDelete
  2. rakastan tota selan leikkausta!

    ReplyDelete
  3. Tosi upea kyllä tuo mekko sinunkin päällä :)

    ReplyDelete
  4. Aivan täydellinen mekko, ainakin sun päällä!

    ReplyDelete
  5. Todella ihana mekko, sopii sulle todella hyvin. :)

    ReplyDelete
  6. I love this white dress!!!
    You look really beautifull, like always :)

    Have a nice weekend!!!!!

    ReplyDelete
  7. Olet kyllä niin kaunis! Mekko näyttää todella hyvältä rusketuksesi kanssa! :)

    ReplyDelete
  8. :) minulle lähti myös samainen mekko tukholmasta mukaan :D näytät kyllä upealta taas kerran <3

    ReplyDelete
  9. Rakkautta ensi silmäyksellä,ihan sama onko kyseessä aivan ihana mekko vai itse Mrs.V :D Ja onnea näin jälkikäteen 4- vuotis hääpäivän johdosta <3

    ReplyDelete
  10. heips, sulla on aivan ihana kuva tossa bannerissa, joten sitä haluaisinkin kysyä että miten se on otettu? Aivan mahtava kuva! :)

    ReplyDelete
  11. Moikka,

    äh oon niin kade että sait tuon mekon, minäkin katselin sitä Lintu:lla ja etsin Suomesta kissojen ja koirien kanssa! Sitten Turun Zarasta löysin punaisena XS-kokoisena, mutta se oli päälläni sen verran pintaa nuoleva malli, että jäi harmikseni hyllyyn.

    Pitänee lähteä lahden toiselle puolelle etsimään..? :)

    ReplyDelete
  12. Oi kuinka kaunis mekko! Se on ihanasti klassisen kaunis ja selän leikkaus on samalla tosi seksikäs (tyylikkään seksikäs). Ja ton sun rusketuksen kanssa... oivoi

    ReplyDelete
  13. Olisi kiva nähdä joskus yhteiskuva sinusta ja miehestäsi, olette varmasti upea pariskunta! :)

    ReplyDelete
  14. Tähän ei voi muuta sanoa, kuin PERFECT :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
  15. Oletko itse tuossa bannerissa?

    ReplyDelete
  16. Ei liity tähän postaukseen nyt mitenkään mutta miettisin oletko tilannut stylesnobin nettikaupasta kenkäsi? :) Tai tiedätkö onko nettikaupasta helppo tilata? Eksyin vaan sivuille ja huomasin balleriinojen olevan alennuksessa ja mietin onko ne helppo nettikaupasta saada... :)

    ReplyDelete
  17. Tuo mekko on aivan uskomattoman kaunis päälläsi! Tekee itsekkin ihan mieli käydä kokeilemassa mekkoa kun seuraavan kerran lähden laivalle töihin :)

    ReplyDelete
  18. Tuo mekko on aivan uskomattoman kaunis päälläsi! Tekee itsekkin ihan mieli käydä kokeilemassa mekkoa kun seuraavan kerran lähden laivalle töihin :)

    ReplyDelete
  19. Aivan täydellinen mekko!!! :)

    http://larazonee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Haaa! Näin sut sillon kaivolla ja ajattelinki heti, et oot hankkinu saman mekon kun Lintulla! Olin varmaan just nähny ton samaisen mekon Lintun blogissa :D Tosi kaunis mekko, istuu nätisti :)

    ReplyDelete
  21. Yhdyn edellisiin, mekko sopii sinulle hienosti ja se tosiaan korostaa rusketusta kauniisti.

    Mukavaa, kun jaksat suhtautua meihin lukijoihin hyvillä mielin myös livenä. Omasta puolestani olen iloinen, että muutkin ovat löytäneet tänne sankoin joukoin - itse olen seurannut blogiasi jo vuosia, ja ihan koko sydämestäni olen sitä mieltä, että ansaitset tunnustusta paitsi muotiblogina myös muutenkin ihanan aurinkoisena ja inspiroivana kirjottajana, jonka tekstejä ja kuvia on aina kiva palata lukemaan.

    ReplyDelete
  22. Superkauniina oot ollut! Onnea hääpäivästä:)

    ReplyDelete
  23. Alotin just seuraamaan sun blogia tää on ihana!! ja oot niin nätti ja omistat aika paljon merkkivaatteita näköjään kuinka sulla on varaa ihan kadehsin! :D niin tota yks asia mulle jäi epäselväks siis missä maassa sä asut ku tossa kuvailussa lukee, että väliaikaisesti asut ulkomaila?? :)) kiva blogi on :DD

    ReplyDelete
  24. UPEA MEKKO!!!! Ja upeaa kun olette jo neljä vuotta olleet naimisissa, onnea. Saako kysyä kuinka kauan olit aviomiehesi kanssa yhdessä ennen kuin menitte naimisiin? :)

    ReplyDelete
  25. nätti! mekossa kiva selkä!

    ReplyDelete
  26. Mekko näyttää upealta ruskettunutta ihoa vasten :) Todella kaunis leikkaus myös. Olet kaunis!

    ReplyDelete
  27. Moikka,
    Valtavan kaunis mekko ja sopiikin sinulle kuin nenä päähän. :) Olen tässä seuraillut blogiasi ja mietin, että oletko laihtunut? Tosi kaunis olet.

    ReplyDelete
  28. moikka! olisi kiva nähdä jossain postauksessa kuvaa häämekostasi:)

    ReplyDelete
  29. Todella kaunis tuo mekko, ihana tuo selän leikkaus! <3

    ReplyDelete
  30. Upea mekko!! Ja upea kantaja! :)Itsekkin aloin himoitsemaan jo kun näin Lintun blogissa, mut valkoisena sykähdytti isosti!!

    ReplyDelete
  31. upea! :) pakko kuitenkin kysyä onko sulla rintsikoita ollenkaan? siis itselläni samantyylinen mekko mutta en tiedä miten pitäisin sitä, kun selkää avoin ja tarvitsen ehdottamasti jotain tukea!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)