Thursday, June 30, 2011

Suomen inspiroivin muotiblogi?

Ei herttinen.
Sain juuri kiertoteitse kuulla, että minun pieni blogini, Strictly Style, on ehdolla Suomen inspiroivimmaksi muotiblogiksi Finnish Catwalkin järjestämässä äänestyksessä.
Wau.
Mikä kunnia!
Mitähän tähän nyt sanois muuta kuin kiitos teille kaikille lukijoille, koska tehän tällaisen mahdollistatte sillä, että ihanasti jaksatte täällä minun sivuillani käydä ja ilahduttaa minua teidän mahtavuudellanne ja kauniilla sanoilla.
Minulla on kyllä semmoisia kilpasisaria mukana, että sitä on ihan otettu pelkästä nimeämisestä!

Käykäähän ihmeessä äänestämässä Finnish Catwalkin facebook-sivuilla teidän mielestänne inspiroivinta suomalaista muotiblogia! Äänestäjien kesken arvotaan 3 VIP-pakettia Finnish Catwalkin muoti-iltamaan, missä tarjolla on ruokaa, juomaa, hyvää musiikkia sekä tuvan täydeltä ensi kevät/kesän muotia! :)Kiitos teille kaikille kerrassaan loistaville lukijoille tästä kunniasta. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista <3

26 comments:

 1. Olet niin ansainnut paikkasi <3
  Blogisi huokuu hyvää mieltä, upeaa tyyliä ja aitoa kaunista sinua. Postauksista näkee kuinka näät vaivaa blogisi eteen. Änneni lähti sinulle;)
  Haleja:)

  ReplyDelete
 2. Onnea v! Olet kyllä täysin itse omalla blogillasi ja työlläsi tämän ansainnut, ja et missään nimessä turhaan! Jipiiiiii! Anni

  ReplyDelete
 3. Hei kaunis! Jo pitkään seuranneena lukijana niin kommentoin varmaan ensimmäisä kertaa. Kiitos kauniista blogista, vaikutat valloittavalta persoonalta ja pidän kirjoitustyylistäsi!
  Minulla olisi kuitenkin pieni pyyntö; voisitkohan laittaa bloggerissa mobiiliasetuksen päälle, jotta blogiasi olisi helpompi lukea puhelimella? Tämä ei muuta blogisi ulkoasua kuitenkaan koneella? :)
  Hyvää päivän jatkoa! :)
  -CC

  ReplyDelete
 4. Paljon onnea! Olen samaa mieltä edellisten kanssa, olet EHDOTTOMASTI ansainnuit paikkasi kilvassa ja minä ainakin aion heti mennä sinua äänestämään. Blogisi lukeminen on minun aamujeni pelastus kun tiedän, että taas on jotain mukavaa :) Haha luen nykyään tärkeämpänä prioriteettina ensin postauksesi ja sitten vasta Helsingin Sanomat. :) Ihanaa kesää sinulle ja kaikkea hyvää!

  -Kreta

  ReplyDelete
 5. Aivan ihanaa että juuri sinä saat tunnustusta, olet niin ansainnut tämän kaiken! Ääni annettu :)

  ReplyDelete
 6. No sinähän se tietysti olet! En kyllä pääse sua äänestämään, kun se on tuolla naamakirjassa. Itse kun en sinne kuulu, enkä meinaa kirjautuakaan :(

  ReplyDelete
 7. Hienoa, onnittelut! Ja ihan ansaitusti. Sinulla on todella silmää pukeutumiselle (ja sisustamiseen) ja vaikutat herttaiselta ihmiseltä. Ihanaista kesän jatkoa ja rapsutuksia suloisille karvaisille lapsille!

  ReplyDelete
 8. Ääneni meni ehdottomasti sinulle kaunis! Blogisi on ehdottomasti parasta antia päivittäin ja kaiken kruunaat sinä uskomattomalla kauneudellasi! Ihanaa kesän jatkoa sinulle :)

  -Hannah-

  ReplyDelete
 9. Olet ehdottomasti ansainnut paikkasi listalla, ja mielestäni myös ansaitset ehdottomasti voiton! Ääni siis annettu ihanalle bloggaajalle :)

  Sara

  ReplyDelete
 10. En ihmettele kyllä sekuntiakaan tuota ehdollaoloa : ) Suomalaisista blogeista sinun on yksi niistä harvoista (lähestulkoon ainoa), jota voi kutsua muotiblogiksi. Asujasi on ihana katsella ja sulla on myös oma, selkeä tyyli, joka ei todellakaan ole pelkkää massaa : ) Käyn ehdottomasti äänestämässä sinua ! Onneksi löysin blogisi jo aikaa sitten, on ollut ihana seurata juttujasi : )

  ReplyDelete
 11. Vautsi! Olen lukenut blogiasi aika alusta asti, ja olet kyllä ehdottomasti paikkasi ansainnut!:)

  ReplyDelete
 12. Onnea mrs V. Olet kyllä tämän ansainnut upealla blogillasi! :) ps. Kävin äänestämässä jo sinua ;D

  ReplyDelete
 13. Onnea, anstaitset ton kyllä! (---;

  ReplyDelete
 14. Kävin äänestämässä sua! :D -Laukkujen takia tietenkin! Keep up the good work!

  ReplyDelete
 15. Hetkeäkään epäröimättä ääneni lähti ehdottomasti sinulle! :)

  ReplyDelete
 16. Kai sä tiesit, että tuohon äänestyslistaan voi kuka vaan lisätä minkä vaan blogin? :)

  Joten kyse ei ole sen suuremmasta kunniasta olla ehdolla, koska tällä hetkellä "ehdolla" olevien blogien lukumäärä on 61, joista reilusti yli puolet on ns. "amatööriblogeja" eli todella tuntemattomia isolle yleisölle.

  ReplyDelete
 17. Tää kuuluis todellakin sulle! :) Mun mielestä on niin kiva, kun tää keskittyy vaan muotiin, etkä tuo omaa elämääs täällä esille, niinkuin useat muut blogit. On just hienoo et pidät oman elämäsi omana elämänäsi, etkä leveile sillä mitä sulla mahdollisesti olisi :) Tykkään tästä sun blogistas ihan mielettömästi!

  ReplyDelete
 18. Äänestetty!
  Mua ei edes kiinnosta muoti, ja käyn silti täällä xD

  ReplyDelete
 19. Hei! Ääneni lähti ehdottomasti sinulle :) ja heti perään toiseen asiaan, oletko valkaissut hampaasi?

  ReplyDelete
 20. Sä kyl ansaitsisit suomen inspriroivimman muotibloggaajan nimikkeen, koska sun blogis on nii loistava ! se vaa huokuu sellasta positiivisuutta ja elämäniloa (:

  ReplyDelete
 21. onnittelut!olet mahtava inspiraation minulle! muotiin ei ole rajoja! kerron teille,etta valkoinen silkki puseronkansska keula aion tehda juhlat! kaikki muotinaytokset on jumalallinen! i want it all!!! hahaha! ah! rakastin hiukset korkki on sijoitettava paikkaan,jossa hiustenkuivaaja,ei tassa viela ...no saisin kortteja,kaikki rakkaani Andrea,BS.AS. Argentina

  ReplyDelete
 22. Kyllä, myös minun mielestäni ansaittu paikka :) Olet minullekin inspiraatio numero yksi!

  ReplyDelete
 23. Kiitos teille kaikille ihanille kauniista sanoistanne, tsempistä ja siitä, että jaksatte jakaa osan kallis arvoisesta ajastanne minun kanssani! <3 Olen niin otettu, että olette pistäneet minut ehdolle! Joku kommentoikin, että kai tiedän, että kuka tahansa voi olla tässä kisassa ehdolla? Kyllähän sen huomasin, mutta se määrä miten ystäviltä ja teiltä lukijoilta on tullut äänien muodossa tukea ja kannustusta on todella lämmittänyt sydäntä <3 Onni ei piile määränpäässä vaan matkassa <3 Ihana vkoloppua! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)