Friday, July 29, 2011

Smurffiina

Minusta tämä mekko Katy Perryn päällä oli niin hauskan humoristinen, että halusin jakaa sen teidän kanssanne. Yleensä en välitä kovinkaan paljon vastaavanlaisista printeistä, mutta kaikella on aikansa ja paikkansa. Kyseinen asu nähtiin kuplivan laulajattaren päällä Smurffit-elokuvan ensi-illassa, sillä iloinen ja energinen Katy Perry oli antanut elokuvan Smurffiinalle äänensä.Minusta räiskyvä mekko sopii vähintäänkin yhtä valovoimaiselle kalifronian tytölle loistavasti. Todella lyhyt tuo vaatekappale on, mutta jos joku voi tilanteesta selvitä kunnialla niin kai se on juurikin tämä hauskan tyttömäinen Katy Perry. Girls just wanna have fun ja kaikkea ei todellakaan pidä ottaa niin tosissaan :)

8 comments:

 1. ihana!♥ voisin pistää itsekin päälleni :)

  ReplyDelete
 2. Ompas todella hauska! Olen aina pitänyt Smurffiinasta! :D

  ReplyDelete
 3. Tuo mekko on kyllä super söpö!!!

  ReplyDelete
 4. hei, pakko kysyä että mistä kattelet aina näin julkkisten pukeutumiskuvii yms? Oot varmasti antanu linkin tääl joskus aikasemmin, mut en jaksais kääntää koko blogia joten aattelin kysästä :)

  ReplyDelete
 5. No tuota mekkoa ei ole pituudella pilattu :D

  ReplyDelete
 6. Sopii kyllä niin Katylle,todella hauska ja leikkisä :D

  ReplyDelete
 7. Ihana mekko mutta miksi oi miksi Katy Perry on mennyt vaalentamaan ihania tummia hiuksiaan!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)