Friday, July 29, 2011

Kultainen statement-kaulakoru

Kuten varoitin - tässä taas lisää lyhykäisiä päivän asu postauksia.


Oli moista päällä kun stadilla asioita hoidettiin.Kehaisi eräs ystävällinen vanhempi Stockan myyjätär päälläni näkyvää statement- kaulakorua. Totesi vaan, että huomasi kaukaa eikä voinut olla ihailematta:) Kiitos siitä. Taitaa siis olla nimensä veroinen koru.

paita:Zara, hame:Zara, kengät:Mulberry, laukku:Mulberry, lasit:Rayban, kaulakoru: River Island, käsikoru: Massimo Dutti, kello: Michael Kors

11 comments:

 1. Ihana asu!!! :)
  Nämä sun asupostaukset ovat juuri parhaita. Saa paljon inspiraatiota ja sinun kuvia nähdessä sitä piristyy poikkeuksetta:)
  Olet ihana <3 Ja niiiiin äärimmäisen kaunis!:) Miten yhteen ihmiseen voikaan saada ympättyä jumalaisen ulkonäön ja vielä niin lämpimän sydämellisen persoonan<3

  ReplyDelete
 2. Olet kerrassaan upea, en kestä kauneuttasi ;) Ehdottomasti yksi kauneimmista ihmisistä (ulkonäkö, tyyli, luonne (vaikken sinua tunnekkaan) maan päällä!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 3. Moikka! Kyselin samaa tuolla Lintun blogissa, mutta: minkä levyinen on tuon sun MK:n kellon kellotaulu? Oon itse hankkimassa kyseiseltä merkiltä kelloa netin kautta ja arvon kahden eri koon välillä! :) Kiitos avusta!

  ReplyDelete
 4. Jälleen kerran, todella ihana asu! Itseäni harmittaa, ettei lähellänikään ole Zaraa, josta saa niin upeita vaatekappaleita. Väreihin hurahtaneena tahtoisin samanlaisia kakkuhameita monissa eri väreissä, kuin sinulla on nyt päälläsi. Täytynee etsiä varmaan jostain muualta.
  Muuten, osaatko sanoa mitä merkkiä tai mallia tuo kaukolaukaisin on? Oletan että käytössäsi on kaukolaukaisin. Etsinnässä ois langaton kaukolaukaisin, mutten ole vielä törmännyt sopivaan...:(

  ReplyDelete
 5. Tosiaan näyttävä toi kaulakoru. Tykkäisin myös itsellenikin jostain kultaisesta paksummasta kaulakorusta. Vielä ei ole löytynyt :)

  ReplyDelete
 6. Moi! Kamalaa kieltä...tai vaikealukuista tuo predikaatilla aloittaminen: "Kehaisi eräs..." ja stadissa ollaan, ei stadilla... ;) Ehkä asuinmaasi kieli huonontaa tilapäisesti suomen kieltäsi? Muuten olen kaunis & tyylikäs! Mukavaa kesää :)

  ReplyDelete
 7. Mona,
  Ihanaa, että näistä lyhykäisistä postauksista joku saa jotain <3 Kuule right back at you :) Sua energisempää ja iloisempaa ihmistä saakin hakea! :D

  Hannah,
  Mä en kestä sun suloisuuttas :) Niinkuin olen sanonut sinulle ennenkin, kauneus on katsojan silmissä! :)

  Anonyymi,
  Suurimmat pahoitteluni,mutta mulla ei ole hajuakaan :/ Ostin kellon paikan päällä, pitkään kokonaan kultaista rannekelloa etsineenä ja se näytti silmään parhaalta :/ Joten en ikävä kyllä osaa sanoa koosta :(

  M,
  Voi tylsä:( Zara on niin loistava - ihan luottokauppa :D Mun kaukolaukaisin on sellaisen merkin kuin hama :)

  Sasha,
  Voi että! Onnea etsintään! Nyt kesällä ruskettuneella iholla varsinkin kultaiset paksummat kaulakorut on ihan mielettömän kivan näköisiä!:)

  Anonyymi,
  Joo no noita nyt sattuu kun tuppaa kirjoittamaan nopeasti ajatuksia paperille. Onneksi ei ollut pitkä lause niin varmasti kuitenkin ymmärsi pointin :) Tottahan toki se huonontaa kieltä kun ei joudu sitä oikein muuten kuin blogissa kirjoittamaan:( Kaiken jatkokoulutuksenkin luokion jälkeen olen käynyt ulkomailla vieraalla kielellä niin huomaa kyllä että jotain asioita väistämättä unohtuu...:( Siksi on hyvä täällä blogissa harjoitella ja yrittää pitää jotenkuten yllä! :)

  ReplyDelete
 8. Jäin itse myös ihasteleen koruasi :)Kuin myös yhdyn niin Monan kommenttiin <3

  ReplyDelete
 9. Ihana koru! Love It! Milloin olet ostanut sen? ajattelin ystävältäni kysellä Lontoon tuliaiasia River Islandista.. ;)

  ReplyDelete
 10. HAhaha näyttää tuossa kolmannessa kuvassa niinku sulla ois jäääätävät kainalokarvat!:D Anteeksi, älä ota tätä loukkauksena, tiedän toki, että kyseessä on vain jokin varjo tms, mutta pikkuisen alkoi naurattaa kun huomasin et mitäs ihmettä... :D Mut juu, upee asu, taas kerran :) Ja toi koru on niiiin ihana, saanko kysyy mistä olet sen hankkinu?:) Sun ansiostas mun vaatehuoneen asusteet on alkanu muuttuu konjakinruskeeks, eiks olekin vain upee väri? :) Ihanaa kesän jatkoo!

  Lilla

  ReplyDelete
 11. You are so pretty and you have amazing style! I perused your blog quite a bit and am super impressed. Can't wait to read more from you. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)