Monday, July 4, 2011

Päivän asu pläjäys

Blogini on kohta ollut melkein vuoden yhtäjaksoisesti pystyssä. 
Ohhoh.
Enpä olisi uskonut, että pystyn näinkin suppealla kategorialla repimään vuoden ympäri juttuja?! :) 
Ja helposti on vielä mennyt. 
Blogi elää hetkessä siinä mielin, että se myötäilee oman elämäni vaiheita. Välillä tulee inspiraatiosta riippuen enemmän terveysjuttuja, sisustusjuttuja tai sitten vaatejuttuja - jotka vaan auttavat nollaamaan nihkeämmänkin päivän.

Välillä pyydetään vanhoja asukuvia nuoruudesta, mutta ikävä kyllä minulla ei ole mitään vanhempia kuvia digitaalisessa muodossa. Sitä pitäisi mennä vanhempieni nurkkiin selailemaan vanhoja kuvia ja niistä sitten ottaa jotenkin uudet kuvat - skanneria kun en omista. Tämä veisi niin paljon aikaa, että en tiedä pystynkö koskaan toteuttamaan. Olisihan näillä mun kaikilla ihanilla ystävillä vaikka mitä noloja kuvia meidän teinivuosilta... Ehkä saisin heitä etsimään yhden tai kaksi kuvaa kamalimmista tyylimokistani :D Koska blogillani on huima määrä enemmän lukijoita kuin vuosi sitten, ajattelin poimia tähän muutaman vanhan asukuvan vuoden tai parin vuoden takaa. Kaikki ovat kesäkuukausina otettu, joten toivottavasti voi joku saada näistä vielä inspiraatiota itselleen.






Kuten näette, ei tyylini ainakaan tässä viime vuosien saatossa ole oikein miksikään muuttunut. Ainut asia viime vuosilta mitä en enää pistä päälleni on legginsit. Niitä käytin vielä jonkin aika sitten ahkerastikin kun ne ovat vaan niin äärimmäisen mukavat. Mutta jotenkin ne nykyään näyttävät omaan silmääni tökeröiltä, enkä niitä tule käyttämään muualla kuin ehkä mökillä, urheillessa tai kotioloissa. Ne kun eivät ole minusta housut eivätkä sukkiksetkaan... Siinäpä siis ainut asia, minkä itse huomaan tyylissäni muuttuneen viimeaikoina.

Miten on teidän ihanien laita?
Onko oma tyylinne muuttunut paljon viime vuosien aikana?

31 comments:

  1. Itselläni on legginssien kanssa vähän sama homma. En oikein edes tiedä minkä kanssa niitä enää käyttäisi :D

    ReplyDelete
  2. Ihana tuo toinen asu (:

    ReplyDelete
  3. Viimeisen asun pinkki paita on ihana!

    Olen pystynyt viime aikoina toteuttamaan omaa tyyliäni paljon paremmin, sillä takana on reilun 40 kilon painonpudotus. Kaupasta pystyy nykyään ostamaan minkä vaatteen vaan, eikä tarvitse enää ottaa sitä joka mahtuu päälle.. Tyyli ei ole varmaan kauheasti muuttunut, mutta se on lujittunut todella paljon.

    ReplyDelete
  4. Minullakin sama homma leggingsien kanssa. Ennen käytin niitä tiuhaankin tahtiin, mutta nyt ne ovat vain jääneet tuonne kaappiin lojumaan :)

    ReplyDelete
  5. Mulla on ihan sama juttu leggareiden kanssa ! Ihme kalsarit..:D
    Käytän niitä vähän vieläkin, mutta tosi harvoin.

    ReplyDelete
  6. Alempi postaus aiheutti suuren huokaisun hymyn kera taas,pinkki clutch,oivoi! :) Legginsit,koti kalsarini :D Tyyli on kyllä onneksi muuttunut nuoruus ajan vuosilta :D Aika pitkälti näin äitinä ja uranaisena, on klassinen pukeutuminen ja värit,ne joita suosin mutta toki myös ehdoton suosikkini on ollut aina:farkut,
    t-paita,jakku! :)

    ReplyDelete
  7. Hi :)

    Number 2 i 5 I love!!!!!

    Kisses :-*

    ReplyDelete
  8. Minusta legginsit ovat aina olleet melko törkeä vaatekappale ja VIHAAN sitä, että edelleen niitä käytetään vähän kaiken kanssa. Etenkin pistää vihaksi, jos kaunis kesämekko pilataan pukemalla alle legginsit :(

    ReplyDelete
  9. Ihania asuja! :) En voi kyllä uskoa että oot kovin pahasti tyylimokaillut teininäkään :D

    -Lara
    http://larazonee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ihania asuja! :) En tiedä onko oma tyyli muuttunut sinällään paljon kun tyyli saattaa vieläkin vaihdella todella paljon riippuen päivästä. :) Itse en osaa myöskään enää käyttää oikein leggingseja. Vaikka olen ikävä kyllä lihonut viime kesästä menen silti mieluummin vaikka paljain säärin kuin leggingseissä. Jos on viileämpi sää, niin sitten mieluummin vaikka ihan sukkahousut.

    ReplyDelete
  11. Upet nuo mustat korkkarit! Mistä oot ne ostanu/minkä merkkiset ne on? :)

    ReplyDelete
  12. Ihania, ihania kaikki!
    Mä rakastan vielä legginsejä varsinkin kotona, mutta kyllä tässä syksyn tullen varmaan alkaa ihan oikeita housuja eksyä päälle :)

    ReplyDelete
  13. oma tyyli taitaa vielä aavistuksen olla haussa, vaikka pääpiirteet onkin jo selvillä (: legginsit valitettavasti kuuluu vielä omaan vaatekaappini varsinkin talvisin kun housuja olen melko huono käyttämään :D rakastan hameita, tosin sukkikset ovat viime talvena korvanneet legginsejä jonkun verran (::

    ReplyDelete
  14. Legginssit väärin puettuna on mun mielestä yhtä paha moka kuin liian lyhyen hameen pukeminen päälle jota näkee nykyään ikävä kyllä vähäsen enemmän kuin niitä leggareita.

    Mulla on yhdet valkoiset puolipitkät legginssit joita oon käyttänyt kahdesti navytyyppisen mekon kanssa keväämmällä. Mun mielestä muuten tregginssit on ihan sama juttu kuin legginssit...


    On sun tyyli tänä vuonna muuttunut vähän rohkeammaksi värien käytön suhteen ja aiemmin sulla oli mun mielestä enemmän casuaaleja asuja kuin nykyään.

    ReplyDelete
  15. Toi ylin asu on ihana! Ja on toki kaikki muutkin, mut se jäi erityisesti mieleen! :)

    ReplyDelete
  16. Arvostan ja ihailen hyväntuulista olemustasi näissä muotikuvissa. Voisitko, kun Sinulla on melkoisesti nuoria lukijoita, vähän opastaa heitä siitä, että kaikki vaatteet ei sovi esim kouluun tai päiväkäyttöön.Tuntuu ettei vaatekaapeissa ole enää muita kuin Discoon sopivia hepeneitä tai sitten urheiluasuja. Tietämys siitä miten pukeudutaan eri tilanteisiin puuttuu.Yst.terv. Kirjatoukka

    ReplyDelete
  17. Aivan ihanat noi "risafarkku" kuvat, niistä huokuu niin hauska, lämmin ja konstailematon fiilis, kesämenoa parhaimmillaan :)

    ReplyDelete
  18. Revityt farkut ja musta toppi. Rehellisesti sanoen tihkut seksiä, omalla tyylikkäällä tavallas tuossa asussa. WAU! Makes a man like! :)

    ReplyDelete
  19. Hei! Tuossa aiemmin jossain postauksessa kyselin, että mistä katot kaikkia sisustukseen liittyviä kuvia mitä näytät täälläkin? olisi kiva tietää tälläsiä sivustoja :) tarvitsen inspistä myös itsekin kun näin muuttoa teen : )
    -ansu

    ReplyDelete
  20. Hei neitonen, ei oo noita ihania chanelin laukkuja näkynyt pitkään aikaan missään kuvissa! Etkai vaan oo hylänny niitä?

    ReplyDelete
  21. Mä olen löytänyt viime aikoina yhä enemmän sitä omaa juttuani pukeutumisessa. Se on ihana tunne, kun tajuaa, että tämä on nyt sitä mun tyyliä. Kuin olisi löytänyt jotain itsestään. Tuntuu ehkä hullulta puhua näin vaatteista mutta koska niihin jokatapauksessa pukeudumme päivittäin, voi samalla niistä myös iloita ja nauttia :))

    Kauniin simppeleitä asuja nämä kaikki, erityisesti minua mielytti farkut ja bleiseri-kokonaisuus. Muistatko mistä kyseiset (kuva 2) farkut on ostettu? Ne on ihanat!

    ReplyDelete
  22. Mun mielestä sun tyyli on kyllä muuttunut vähän rohkeammaksi ja kokeilevammaksi, hyvällä tavalla siis!

    Ja täytyy sanoa, että sun kohdalla ei kyllä päde se, että nainen on muka kauneimmillaan 17-vuotiaana, kaunistut vaan päivä päivältä!
    Ihana blogi, inspiroit mua paljon ! :)

    ReplyDelete
  23. Voi mitä ihania asuja jälleen kerran. Olet aina yhtä inspiroiva!

    Ps. Mainitsin sinun blogisi omassa postauksessani. Toivottavasti et pahastu :)

    ReplyDelete
  24. Moi!
    Voisitko tehdä postauksen sun chanelin laukuista. Itse haluaisin ostaa sellaisen myös. on ollut haaveissa jo pitkään. Voisit kertoa paljon olet niistä maksanut, mistä olet ne ostanut, tiedätkö paikkoja mistä niitä voisi saada ns hyvään hintaan, mikä sussa niissä laukuissa viehättää, laukun plussat ja miinukset ja miten chanelin laukkuja yhdistät muuhun pukeutumiseen :) olisi ihana lukea tästä aiheesta postaus sinulta :) t. Anna Hki

    ReplyDelete
  25. Olen huomannut, että yhdistelet sujuvasti laatumerkkejä ja edullisten ketjuliikkeiden vaatteita keskenään. Olisiko sun mahdollista tehdä postausta siitä, mihin vaatteisiin/asusteisiin kannattaisi satsata hieman enemmän ja mitä kannattaa hankkia edullisempaan hintaan?

    Opiskelijana käytettävissä oleva rahämäärä on rajallinen ja toivoisin vinkkejä! :)

    ReplyDelete
  26. Hienoja kuvia ja siis kokonaisuuksia, farkut ja musta toppi miellyttää mun eniten koska olen itse enkä vähän rennompi pukeutuja kuin sinä. tykkään silti katsella blogiasi ja mietin tuleeko minusta koskaan yhtä siistä pukeutujaa kuin sinä :)

    Vinkkiä voisin kaivata...itsellä Zarasta hankittu raidallinen venepääntie mekko hiukan 60-luvun tyyliin...valkoinen pohja, jossa eripaksuisia tummia, sinisiä raitoja. Polveen asti ja yksinkertainen leikkaus. Mitkä asusteet? Olisiko hölmöä yhdistää kirkkaan punaiset korot ja laukku? vai olisiko sinulla jotain vinkkiä mitä voisin pukea mekon kanssa?

    Lähinnä korkoja ja kassia?
    Voisi olla jotain todella räväkääkin...
    Tässä ois mekosta hiukan samantyyppinen versio...
    Kiitos ihan tuhannesti jos viitsit kommentoida jotain tai heittää jotain vinkkiä!

    http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2011-s/102004/370502/SLEEVELESS%2BDRESS

    ReplyDelete
  27. minullakin leggarikausi mennyt ohi...joskus harvoin käytän, kun on viileä ilma, ja haluaisi laittaa mekon päälle, jollon legginsit on hyvä vaihtoehto. tyylini ei ole kokenut mitään suuria mullistuksia...ois kyl kiva pukeutua välillä persoonallisemmin..nyt pitäydyn tosi neutraaleissa väreissä, mut ehkä se sit ilmentää mun persoonaa...:D

    hei, oiskos ihan hullu ajatus et tekisin postauksen alusvaatteista? itselläni meni kauan ennenkuin uskaltauduin oikeaan alusvaateliikkeeseen, joka oli tosi hyvä juttu, sillä vasta silloin sain selville oikean kokoni..miten väärän kokoisia liivejä olinkaan siihen saakka käyttänyt! mut edelleen vaikea löytää hyvä alusvaatteita...etenkin kun rinnanympärys on 65.

    ReplyDelete
  28. Just pari päivää sitten laitoin päälle yhden mekon ja tajusin että olen sen ostanut vuonna 2002. Eli ehkä on tyyli pysynyt aika samana perustaltaan, siihen olen sitten alkanut lisäillä aina muodin ja inspiksen mukaan uusia juttuja.

    Legginssistä en ole ikinä tykännyt, muistan kuinka vuosi sitten Suomessa käydessä niitä vilisi vallan silmissä. Itselläni on ainoastaan kahden farkkuleggarit, toiset siskolta peritty ja ne riittää ihan housujen virkaan!

    ReplyDelete
  29. todella hieno toi musta rannekello! ite tykkään ainakin todella paljon! mistä se on tai minkä merkkinen se on? muistakko yhtää? :) oisin tosi kiitollinen jos vastaisit :)

    ReplyDelete
  30. Mistä toi sininen game on ostettu? <3

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)