Tuesday, July 5, 2011

Aurinkoisen päivän ainesosat

Tässä on taas viime aikoina saanut nauttia kunnon hellesäistä. Jos vaan suinkin aurinkoisena päivänä pystyn, suuntaan oitis ulos nauttimaan säteiden lämmöstä. Viime viikonloppuna kävimme esimerkiksi mieheni kanssa veneilemässä sekä lähipuistossa makoilemassa. Mukaan pakkaan aina seuraavia:


Sudoku-kirja, sillä tykkään ratkoa niitä auringossa löhöillessäni. Jotta sitä näkisi sudokuita ratkoa, sopivaa suojaa tuo aurinkolasit tai aurinkohattu.Toinen tapa saada aika nopeasti kulumaan on hyvän kirjan lukeminen. Seuraavaksi meinasin tarttua vihdoin ja viimein ruotsalaiseen Rahalla Saa - teokseen.
Parasta ajanviettoa auringossa ovat kuitenkin minun mielestäni erilaiset vesileikit (vesihiihto, maila- ja pallopelit) rannalla. Ja veden äärellähän sitä parhaiten ruskettuukin ;)

Aurinkorasvat on aina mukana. Ne pitävät huolen siitä, ettei ihoni pala, rusketus on kaunis ja tasainen, iho säilyy kosteutettuna sekä ehkäisee ennaikaista ihon vanhenemista.

Lämpiminä aurinkopäivinä pukeudun shortseihin, hameisiin ja mekkoihin. Ehdottomat lempparini ovat bandeau malliset mekot ja playsuitit. Näin välttyy ikäviltä rusketusraidoilta. Samaisesta syystä suosin bandeau mallisia bikineitäkin, sillä en jatkuvasti jaksa säätää olkaimellisten bikinien narujen kanssa vilautuksen pelossa.

Musiikkia on aina kiva olla mukana, sillä tuohan se hetkeen aivan oman fiiliksensä. Toisenlainen ääni, mikä kuuluu minun kesäkokonaisuuteen on erilaiset rannerengasröykkiöt. Ne piristävät yksinkertaisemmankin asukokonaisuuden sekä kilisevät kivasti ranteessa :) Tässä teillekin hieman kesämusaa, kun huomenna pitäisi taas kunnolla paistaakin!Siinä ne tavallisimmat asiat mitä minulla on vesipullon, pyyhkeen ja viltin lisäksi auringossa mukana.
Mitä lisää teidän kesäkassistanne löytyy? :)

6 comments:

 1. tylsaa, mulla ei edes ole kesakassia eika sille ole edes ilmaantunu tarvetta :D mutta parin viikon paasta olisi pieni viikonloppureissu yhdelle lomasaarelle edessa, pitaakin lahtea biksujen ostoon kun ehtii :)

  ReplyDelete
 2. Aivan täydellisen ihana kesäkollaasi, kivat värit!:)

  ReplyDelete
 3. Pakko kommentoida tuota Rahalla saa-kirjaa. Kirjaa en siis ole lukenut, mutta elokuvan katsoin. Se oli paikoitellen aika karmiva ja surullinen :( Ei helpottanut edes se, että katsoin sen mieheni kainalossa. Toivottavasti kirja ei ole yhtä ahdistava kuin elokuva! :)

  ReplyDelete
 4. mistä noi kollaasissa olevat ruskeet shortsit on?:)

  ReplyDelete
 5. Pakko myös kommentoida Rahalla saa -kirjaa. Itse luin sen äsketttäin ja mielestäni aivan loistava! Nyt menossa 2. osa. Ehkä paikoitellen julma, mutta niinhän Tukholman alamaailma varmasti on..Todella mielenkiintoinen ja tietyllä tapaa silmiä avaava lukukokemus!

  ReplyDelete
 6. hei, mistä voisi löytää tuon simppelin mustan maximekon, jonka olet kollaasiin laittanut?
  Palaatko kotimaassasi töihin vai onko jotain lomasuunnitelmia vielä? Toivottavasti jaksat pitää blogia, mihin suuntatkin. Ihania lomapäiviä sinulle!-ellen

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)