Sunday, July 31, 2011

Liilaa, kultaa ja keltaista

Ja mitäs sitä muutakaan seuraavaksi kuin päivän asua.. :)
Tässä asussa käytiin mukavasti syömässä ihanassa japanilaisessa Umeshu- ravintolassa sekä katsomassa jalkapalloa kun suomalainen HJK sai vastaansa kroatialaisen Dynamo Zagrebin. Oli kyllä ihanan kuuma päivä ja mukavat ensimmäiset 20 minuuttia katsoa jalkapalloa, kunnes peli muuttuikin meidän suomalaisten osalta murhenäytelmäksi.





toppi: Gucci, haaremihousut: Proenza Schouler,  laukku: Mulberry, sandaalit: River Island, kello: Michael Kors, vyö: H&M

Asu muuntautuu nopeasti juhlavemmaksi kun vaihtaa kengiksi valkoiset tai nudet korot sekä laukuksi siromman clutchin, kuten sen uuden kultaisen ordining&reda pussukan tai liilan YSL pochetteni. Mukana laukussa oli vielä Mangon keltainen bleiseri kylmenevän illan varalle. Noh, sille ei sitten näinä kuumina iltoina ole löytynytkään käyttöä :D





Täytyypä todeta loppuun, että kylläpä toimii kivasti yhdessä tuo liila ja keltainenkin! 

32 comments:

  1. Jeps, niin toimiikin!!:) Ihanan pirteä asu ja sinä:)
    <3

    ReplyDelete
  2. Oih,sinä enkeli <3 Liila ja keltainen tosiaan sointuvat kivasti yhteen,nam!

    ReplyDelete
  3. tuo liila toppi on aivan taydellisen vainen :)

    kyselin tuolla aiemmin muttet ilmesesti oo hoksannut vastailla. Joten tassa uusiks kysymys :)

    Sulla kun on louboutineja paljon, haluaisin kysya miten niilla jaksaa kavella? siis kun ite en kayta useasti korkkareita ja oon miettinyt loubien ostamista tyokengiksi, mutta ne jotka itsea viehattaa on 12cm korkeat. huolin siis siita etta jaksanko suihkia ne jalassa paivasta toiseen (kyseessa on siis ihan toimistoduuni ettei tarvi seisoskella, mut tuleehan sita jonkun verran silti aina kaveltya). kiitos vastauksesta :)

    ReplyDelete
  4. Ihanan raikas asu!

    http://todellajossain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Mona,
    <3 Hali <3

    Elisabete,
    Sinä olet ihana <3

    Yocohoto,
    Pahoitteluni, että aikaisemmin en ole kysymykseesi kerennyt vastaamaan! Riippuu ihan minkä mallinen kenkä miten niillä jaksaa kävellä. Nopeiten omat jalkani väsyttää nuo Biancat. Tosin nilkkureilla ja noilla matalammilla jaksaa taas kävellä vaikka kuinka. Joten en suosittelisi toimisto käyttöön tuota Biancaa, kannattaa ottaa toimistoon hieman matalammat jos omia jalkoja miettii. Tosin kengät istuu jokaisella erilailla ja hyvin yksilökohtaista miten kukin jaksaa. Toivottavasti sait tästä jotain irti:)

    ReplyDelete
  6. ai että on upea asu taas kerran! :)

    ReplyDelete
  7. Aivan ihana asu! :)

    ReplyDelete
  8. Bongasin sut eilen Mattolaiturilla, tyylikkäänä as always. :) Laukku ja kengät nyt olivat DOH-ihanat, mutta taidan fanittaa entistä enemmän sun pinkkejä housuja. Sanoin mun kaverillekin, että tuon tytön blogia niin alat lukemaan, you're going to love it.

    ReplyDelete
  9. Tanja,
    Kiitos! :)

    Meri,
    Kiitos sulle hyvyydestäsi jälleen kerran :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos!:)

    Norppa,
    Voi harmi, olisit tullut vetämään hihasta!:) Aina niin mukava saada ihanille lukijoille kasvot! :) Ja kiitos mitä nöyrymmin "suosituksesta" <3

    ReplyDelete
  10. Kiitos paljon vastauksesta! Itsella on mielessa nuo very privet, taytyy kayda syksylla sitten kokeilemassa vaikka selfridgesilla, eihan sita nyt pelkastaan kokemalla tieda milta ne tulee tuntumaan jalassa useamman tunnin ajan mutta ehka jotain osviittaa saa :) ja jos ne ei oo sitten niin mukavat niin taytyy katsastaa matalampia malleja.

    ReplyDelete
  11. VAU mitkä solisluut! :D

    ReplyDelete
  12. heippa, ihana asu, melkein kyllä toivon että lila toppisi olisi ollut mekko. lilan väristä mekkoa olen siis hakemassa, olisiko sinulla mahdollisesti tietoa mistä sellaisen saattaisin bongata? ihanaa kesää.

    ReplyDelete
  13. Sulla on kyllä niiin ihanan persoonallinen tyyli. Ja pettämätön tyylitaju, osaat yhdistellä värejä kadehtittavan hyvin!

    ReplyDelete
  14. Hei! Kuka on ottanut uuden bannerisi valokuvan? Valokuvaajana hieman harmittaa, että toisten kuvia surutta lainataan eikä mainita lähdettä/kuvaajaa missään. Muistelisin sinullakin olleen blogissasi maininta "ethän lainaa kuviani kysymättä":)

    ReplyDelete
  15. Hienoa mrs. V ! <3 loistopostaus taas. Uskallat kokeilla ja yhdistellä värejä mitä minä en edes ajatuksissani viitsisi.. Ja kaikenlisäksi lopputulos näyttää aina aivan syötävän hyvältä! :D
    Mukavaa loppukesää :) kauanko suomen reissusi kestää vielä?

    ReplyDelete
  16. ihana tuo lilan ja kullan yhdistelmä! keltainen ja lila toimii myös! (:

    ReplyDelete
  17. Yocohoto,
    Se on tosiaan melko vaikeaa silloin tietää, mutta juuri nuo very privet ovat hyvät jaloissa pidempiäkin aikoja ja matkoja! :)

    Anonyymi,
    Hahah:) that was a first! :)

    Anonyymi,
    Minä ostin hiljattain Zaran alesta liilan mekon (jos etsit blogistani liila zara mekko niin ehkä näät mikä?) toivottavasti sinuakin vielä onnaisi siis Zarassa! :)

    Anonyymi,
    Kauneus (ja tyyli) ovat katsojan silmissä :) Kiitos siis ystävällisyydestäsi ja kiva että meillä on sama maku! :)

    Anonyymi,
    Voi ikävä kyllä sitä ei missään mainittu.. Kuva löytyi googlettamalla Alessandra Ambrosio. Jos saat selville niin kerro ihmeessä sillä olisi kiva nähdä kuvaajan muitakin töitä ja esitellä vaikka postauksessa!

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon!:) Tässä on paljon nyt muutoksia edessä enkä tarkalleen osaa sanoa aikaa, mutta en siitä ikävä kyllä tämän blogin puolella puhukaan. Toivottavasti ymmärrät?:) samaa sinulle! :)

    ReplyDelete
  18. Moi!
    Oisko mahdollista saada jotain treenipostauksia? Miten saat ittes pysymään noin hoikkana, syötkö kuin terveellisesti? Ja kuin pitkä olet? Hyvää kesänjatkoa!

    ReplyDelete
  19. Hei!:)
    Blogisi on ihana ja tuo piristystä synkimpäänkin päivään!Näytät hallitsevan terveellisen ruokavalion, joten olisiko mahdollista että laittaisit ruokapäiväkirjan parilta päivältä?
    Hyvää loppukesää=)

    ReplyDelete
  20. Moikka! Mulla ois pieni onglema ja toivottavasti sinä voisit auttaa!:) Olen keskiviikkona lähdössä matkalle, eikä mulla ole minkäänlaista hajua vaatetuksesta mitä laittaisin päälle matkustuksen ajaksi. Ensin ajamme reilun tunnin kotikaupungistamme lentokentälle. Sitten pakolliset turvatarkastukset yms. Ensimmäinen lento kestää reilut kaksi tuntia, jonka jälkeen saavumme lentokentälle, missä meitä odottaa koneen vaihto, mutta odottelua lentokentällä on luvassa noin 1,5 tuntia. Sitten taas koneella kohdemaahamme. Sekä lentokentältä vielä hotelliimme. Sää on täältä Suomesta lähdettyämme aurinkoinen ja lämmintä reilu parinkymmnetä astetta. Matkakohteessamme (joka on Iso- Britannia) sataa vettä ja on myös noin 20 astetta lämmintä. Mutta täytyy ottaa huomioon lentokentällä oleilu, sekä lentokoneiden ilmastointi. Toivoisin, että voisit ehdottaa jotain asuvaihtoehtoja tai muita vastaavia, sillä minulla itselläni ideat on melkoisen vähissä! Kiitos jo etukäteen, eikä tätä kommenttia ole pakko julkaista, mutta olisi kiva jos viitsisit vastata minulle sähköpostilla! Hyvää loppukesää!:) -Laura

    ReplyDelete
  21. really like those colours on you :)

    ReplyDelete
  22. Kaunis asu sinulla tässä! Varsinkin ruskettuneen ihosi kanssa kulta ja keltainen säihkyvät! Kiva yhdistelmä tuo lila ja kelta/kulta. :)

    ReplyDelete
  23. Oh, ihana tuo uusi banneri! Ihan huokaisin ääneen kun näin sen:) Ihanan romattinen tunnelma:)

    ReplyDelete
  24. Hei mä näin sut eilen syömässä aamiaista Klaus K:ssa! Olisin tullu muuten sanomaan jotain, mutta olin töissä, niin en voinut!:)

    ReplyDelete
  25. oho, enpä olisi arvannut että kävisit katsomassa jalkapalloa :)

    ReplyDelete
  26. Ihan huippuasu taas kerran! Värit toimii mahtavasti yhdessä :)

    ReplyDelete
  27. Meneekö sulla automaattisesti latvat tollaselle kierteelle vai teetkö ne jotenkin, miten? =)

    ReplyDelete
  28. Tosi söpö tuo toppi. :)

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. ihanan kesänen tuo bleiseri (:

    ReplyDelete
  30. Hii joined your blog and woow i am impressed u look very prety and your style is awesome!

    join me
    delasheela.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Upea asu! Pakko myös kysyä että miten olet saanut noin mahtavan rusketuksen? (: oletko käyttänyt ollenkaan itseruskettavaa tai muuta vastaavaa?

    ReplyDelete
  32. ANonyymi,
    Kiitos paljon! Saan ylpeasti kertoa, että täysin Suomen auringosta on saatu rusketus! :) Eli itseruskettavia en ole käyttänyt. Jos aihe kiinnostaa, suosittelen lukemaan postaukseni rusketuksesta, kuorinnasta ja rasvauksen tärkeydestä! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)