Wednesday, July 6, 2011

Aleostoksia

Mainitsin tuossa aiemmin, että ei ihan tullut aleissa noudatettua järkevää "osta perusvaatteita"- sääntöä. Mä nimittäin ostin taas väriä. Puolustukseni on, että kyseisiä vaatekappaleita olen hypistellyt useampaan otteeseen Zarassa aiemmin...Ja löytyihän Hennesistäkin pari kivaa kesäistä kappaletta.

Viimeiset eivät olleet alennuksessa, mutta olivat juuri sellaiset lyhyet valkoiset farkkushortsit mitä olen jonkin aikaa himonnut. Vielä kun löytyisi hyvin istuvat farkunväriset vastaavat...  Myös ruskeat shortsit olivat normaalihintaiset.

Kaikkia, paitsi liehuvia valkoisia shortseja, olen ehtinyt jo käyttämään. Tulossa pian siis kuvia kappaleista päällä! :)

14 comments:

 1. kivoilta nayttaa ostokset :)

  ReplyDelete
 2. Tuo Zaran mekko on kyllä upea :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat nuo ruskeat shortsit & lila mekko! :)

  ReplyDelete
 4. Miten herkullisen värinen hame! Ihan ymmärrettävää, että olet tehnyt nämä "poikkeavat" ostokset :) Minäkin olisin ostanut!

  ReplyDelete
 5. Zaran mekko on ihastuttava :) Itse rakastan shortseja,varma suoritus näin kesäisin! Ja noi viimeiset valkoiset shortsit,kokoelmani kaipaa myös ton mallisia, joten tarviikin käydä katsomassa löydänkö omani hennesistä :P

  ReplyDelete
 6. Oon kokeillut samaa Zaran mekkoa pariin otteeseen ja se on niin ihana! :-)

  ReplyDelete
 7. Tosi kivoja ostoksia! Mun lemppari on tuo upea zaran mekko. (--:

  ReplyDelete
 8. Hei tuossa pari päivää sitten olleesta Zaran valkoisesta mekosta (jossa selkä avoin). Onko vinkkejä millaisia rintsikoita sen kanssa voisi käyttää? Itsellä nimittäin sama mekko, joka olisi pian tarkoitus korkata käyttöön!:)

  -tea

  ReplyDelete
 9. Zaran mekko on kyllä super söpö!

  ReplyDelete
 10. Aivan ihanat nuo ruskeat sortsit! :) Hyviä löytöjä olet tehnyt!

  ReplyDelete
 11. moikka, voisitko tehdä postauksen kaikista laukuistasi mitä omistat ? :)

  ReplyDelete
 12. Itsekkin tuli tänään pyörittyä aleostoksilla! Mitään, mitä etsin ei löytynyt, päinvastoin tulikin ostettua vaikka mitä muuta. Kas kummaa, sitä on ehkä liikkeellä :)

  ReplyDelete
 13. Hei! aivan ensimmäiseksi haluan kiittää ihanasta blogistasi, jota luen päivittäin :) ja kyselisin, että muistatko tuon oranssin zaran mekon nimeä tai hintaa?

  ReplyDelete
 14. Käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia löytöjä! Itsellä tuppaa alekierrokset tuottamaan saaliiksi ei niin edullisia heräteostoksia joihin hurahdan ihan siksi, että hintalappuun on läntätty parinkymmenen prosentin ale 0:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)