Saturday, June 11, 2011

Uusi asunto

Voipi (lue - ihan varmasti tulee :D) olla, että tulevaisuudessa sisustuksesta ja rempasta tulee enemmänkin juttua. Sillä ostimme mieheni kanssa hiljattain uuden asunnon Helsingistä, jonka on määrä valmistua ensi vuoden alkupuolella. Upeaa on tässä hommassa se, että saamme itse tehdä asunnosta juuri meidän näköisemme. Tällaista on siis mietitty....





Eiliseen mennessä piti toimittaa haluamme muutostyöt märkätiloihin (eli kph ja wc) sekä keittiön kalustus.Kyllä siinä on sitten paljon hommaa! Varsinkin kun tulevaa asuntoamme ei ole vielä edes olemassa. Pitää vain pohjapiirrostusten avulla luoda mielikuvia ja miettiä mikä sopisi ja minne sekä minkä kanssa. Esim. sopiiko se hana sen allasmallin kanssa ja millä saumavärillä laatoitetaan kaakelit... Hyvin paljon asioita, mitä ei välttämättä heti tulisi edes miettineeksi!

Mutta siis tämän asian tiimoilta voi olla jonkin verran puhetta kun mietin parhaita ratkaisuja... Joten kun jokin aika sitten valittelin inspiraation puutetta sisutuksen saralla niin nyt on kyllä tilanne kääntynyt ihan päälaelleen :D Nyt inspiraation puutetta taas on treenaamisessa.

Terveisin: Sohvaperuna.

33 comments:

  1. Oi miten ihanaa!!!! :)) Oletteko muuttamassa takaisin Helsinkiin? :)
    Nuo kuvat ovat kyllä ihania, ja voi että kyllä toi valkkaaminenkin on kivaa;) Tosin itsellämme jo takana:D On siinä tosiaan ihan hirmunen homma ja ku valinnan varaa on yksinkertaisesti aivan liikaa:)
    Haleja <3 Ja ihanaa kesää kaunotar <3

    ReplyDelete
  2. Wau, näyttää ihanalta. Oletteko muuttamassa siis helsinkiin?

    ReplyDelete
  3. Oottekko muuttamassa sieltä salaisesta maasta Suomeen ihan pysyvästi, tai siis kunnolla asumaan, vai onko tämä lomasunto?

    ReplyDelete
  4. Oottekko muuttamassa sieltä salaisesta maasta Suomeen ihan pysyvästi, tai siis kunnolla asumaan, vai onko tämä lomasunto?

    ReplyDelete
  5. Aivan ihanat suunnitelmat, en malta odottaa lopputulosta. :)

    ReplyDelete
  6. Onnea uudesta kodista! Kiva päästä "seuraamaan" asuntoprojektia.
    Ehkä se on niin, että inspiraatiota riittää vain harvaan/yhteen asiaan kerrallaan. Ja hei, kuka näillä helteillä inspiroituu treenaamisesta? ;) Aikamoista pakkopullaa juuri nyt...

    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  7. Huokaiseva vaaaauuu, kuulostaa ihaaanalta :)

    ReplyDelete
  8. Hei!

    Onnea uudesta kodista! Tiedän jo nyt, että siitä tulee uskomattoman kaunis!

    ReplyDelete
  9. Ei vitsi kuulostaa ihanalta. Rakastuin tohon ideaan keittiöstä, jossa alakaapit olisi tummat, tumma lattia ja muuten valkoisilla kaapeilla ja kromisilla kylmälaitteilla! Ihana!

    ReplyDelete
  10. Ompa kyllä hyvännäköisiä suunnitelmia! Innolla jään oottelemaan kuvia valmiista kämpästä!:)

    ReplyDelete
  11. Mitähh?? Voi hitsiläinen, onneksi olkoon uudesta asunnosta! Pakko myöntää, että pieni kateuden pistos tuntui tuosta uutisesta; oma ikuinen haaveeni on oma asunto Helsingistä. Mutta aivan satavarmasti olette sen ansainneet, ja iloitsen puolestanne. :) Niitä sisustuspostauksia odotellen..

    ReplyDelete
  12. vaaau. Olet oikea onnentyttö :) muutatteko siis Suomee ku asuntonne valmistuu, vai onko teillä sitten kaksi asuntoa?

    ReplyDelete
  13. oi miten ihania kuvia! :)
    oletteko siis muuttamassa vakituisesti suomeen?

    ReplyDelete
  14. wow mahtavaa,onnea uuteen kotiin!! :)

    bongasin tuossa yhden kuvan yleensä tyylikkäästä kim kardashianista,ja let me just say, sinä osaat kyllä yhdistää värejä paljon paremmin kuin hän tässä kyseisessä kuvassa :D

    http://www.eonline.com/uberblog/hwood_party_girl/b246369_kim_kardashian_already_calling_dibs_on.html

    ReplyDelete
  15. Mona,
    Hei ihana! Kiitos!:) Ei olla siis vakituisesti Suomeen muuttamassa. Meillä on ollu täällä Hesassa oma asunto koko ajan, mutta ollaan etitty isompaa viimeiset 4 vuotta. Pidämme kovasti tämän hetkisestä asunnon sijainnista ja kun tien toiselle puolelle ruvettiin rakentamaan hyvännäköisiä asuntoja niin iskettiin viimein kiinni :) Samaa sulle kaunotar!!:)

    Peppi,
    Voi kiitos!:) Ei olla, me vaan ostettiin nyt isompi asunto ja laitetaan nykyinen Hesan asuntomme sitten vuokralle :)

    Anonyymi,
    Periaateessa siis "lomaasunto" :) Onhan meillä koko ajan täällä SUomessa ollut oma asunto, nyt vaan vaihdetaan isompaan ja laitetaan nykyinen vuokralle kun valmistuu :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos!:) Niitä tulee sitten oikein olan takaa :D

    MJ,
    hahahhaha. Joo niin totta. Yleensä kun toinen ottaa tulta niin joku toinen jää hieman vähemmälle... :D

    viveka,
    voi kiitos:)

    sofie,
    Voi kiitos murunen!:) Pitää muuten nyt oikeesti sopia ne treffit!!!

    Satu,
    Joo meillä tulee muuten koko tilaan (keittiö osana ruokahuonetta ja olohuonetta) beigeä seinää ja tummaa lattiaa niin kiva kun keittiö on sitten hieman valoisampi :)

    lilli,
    Voi kiitos!:)

    Helkku
    Kiitos ihana:) Mutta onhan meillä ollut asunto Hesassa koko ajan, nyt vaan hankimme isomman, joka on ollut työn alla jo 4 vuotta :/ Tää nykyinen asuntomme laitamme vaan site vuokralle. Ja varmasti oma kotisi Helsingissä on lähitulevaisuuden
    toteutunut unelma kun sitä paljon haluat;)

    Lilli,
    Voi kiitos, onhan oma koti aina kullan kallis. Mutta siis meillä on ollut koko ajan SUomessa toinen asunto, ja ollaan vuosia etsitty isompaa kämppää. Nyt saatiin vihdoin meille täydellinen ja laitetaan nykyinen asunto täältä vuokralle. Emme siis ole muuttamassa vakituisesti vielä ainakaan SUomeen, eli edelleen vaan kesät ja silloin tällöin kun käymme Suomessa - saamme nauttia Hesan asunnostamme...:(

    Anonyymi,
    Voi kiitos, mutta ei olla vielä muuttamassa vakituisesti SUomeen. Nyt vaan vaihdetaan nykyinen asuntomme hieman isompaan :)

    ReplyDelete
  16. Kaunista. Ja ihan sun näköistä =) Mä kans tuskailen sisustusmateriaalien kanssa. Uusimme kotimme lattiat ja samaan syssyyn seinäpinnat...Välillä tuntuu, että sitä valikoimaa ja vaihtoehtoja on vain liikaa. Pää menee pyörälle liikkeissä, jos ei ole etukäteen mielessään muodostanut mielikuvaa siitä, mitä tarkalleen (tai edes lähes suunnilleen) haluaa. Siitä mielikuvasta/väreistä/tyylistä pitää vaan kylmästi pitää kiinni, vaikka tekis mieli hullaantua vaikka mistä muunalaisista tapeteista tms. =)

    ReplyDelete
  17. Voi, onnittelut! Varmasti on iso, mutta sitäkin mielenkiintoisempi projeksti :) Voin kuvitella kuinka itse vekslaisin ja miettisin pääni puhki eri vaihtoehtoja..

    ReplyDelete
  18. Vautsi, kade olen:) Saako kysyä, että teilläkö on siis nyt kolme asuntoa sitten? Se kotinne ulkomailla, Helsingin vanha jää vuokralle ja ostitte uuden Helsingistä? Ei taida olla pikkurahasta puutetta;) No joo, eipä raha-asiasi minulle kuulu mutta kuulostaa tosiaan että olette aika varakkaita kun sinäkin olet noin nuori vielä:) Mikäpä siinä, olisi mukavaa kun itselläkin olisi rahaa tuollaisiin, ei ole ihan rahaa ostaa kakkosasuntoa kun ykköseenkään ei ole varaa:D

    Hyvälle nuo suunnitelmanne näyttävät, todella tyylikkäille mutta se nyt ei yllätyksenä tullut. Ihastelen muuten jatkuvasti vaatevarastoasi sekä ulkoista, että sisäistä kauneuttasi:) Tämä blogisi saa kyllä kateudesta vihreäksi välillä mutta mielestäni hyvällä tavalla ja ehkä se on vaan hyvä, niin saa itseäkin potkittua tavoitteiden saavuttamiseen:) Ei muuta kuin paljon onnea uudesta asunnosta!

    ReplyDelete
  19. Aivan ihania ideoita, asunnosta tulee varmasti todella magee! :D Oikein paljon onnea projektille ja innolla odotan tänne sisustuspäivityksiä! :)))

    -Emilyn

    p.s. Kuvat koiristanne ovat muuten ihania myös ja niitä myös mielelläni koiraihmisenä näkisin lisää. :)))

    ReplyDelete
  20. oho, sulla taitaa olla rikas mies

    ReplyDelete
  21. Ihanalta näyttää. Ei sellaista liian modernia, vaan vähän myös romanttisuutta ja lämpöä. :)

    Voi olla liian henkilökohtaista, mutta olen välillä miettinyt, että miten kauan olette yhdessä miehenne kanssa olleet, kun olet naimisiinkin mennyt melko nuorena? Itse tulen välillä pohtineeksi häitä ja mietin aina minkä ikäinen sitä "kuuluisi" olla jne ja olen melkein sinun ikäisesi.

    ReplyDelete
  22. Onnea uudesta kodista, tulee varmasti näyttämään aivan upealta. Ainakin näin suunnitelmien ja kuvien perusteella kun lukee :) Meillä on myös tämä sama projekti ollut pitkään käynnissä, ja se valinnan vaikeus!?
    Onneksi tähän mennessä kuitenkin valintamme ovat olleet oikeat, olohuoneemme ja eteisemme ovat saman tyylistä kuin kuvissasikin. Joten ehkä ei ole vaikeaa arvata millä sisustuksella koko kotimme tulee näyttämään ;D <3

    ReplyDelete
  23. Onnea muru <3 ihanaa kun the one vihdoin löytyi!!! :)

    ReplyDelete
  24. Ensinnäkin pitää sanoa, että löysin blogisi vahingossa, mutta vahinko se olikaan! Olen aivan rakastunut! Sinulla on mahdottoman tyylikäs tyylitaju, jossa osaat näyttää sekä klassiselta että olevasi mukana trendien kanssa! Mielestäni vaikutat aivan ihanalta! <3
    Tämä suunnitelma talollenne on aivan ihana! Niin simppliä, mutta kaunista! Oih!
    Saako kysyä että kuinka iso asunto on? Onko asunto valmistumassa tällä hetkellä vai aiotteko rempata sen? Onko asunnossa parveketta ja kuinka paljon huoneita? Anteeksi kysymyspläjäys, mutta on kyllä niin kaunis asunto ja into heräsi minussa! :)

    ReplyDelete
  25. Oikein paljon onnea. Tuohan on mahtavaa kun pääsette alusta alkaen vaikuttamaan asunnon ulkonäköön :) Onkin fiksumpaa pitää vanha asunto ja laittaa vuokralle. Meilläkin olisi suunnitelmissa hankkia kakkosasunto jossain välissä, tosin se toimisi ainoastaan sijoitusasuntona ja olisi vuokralla.
    Innolla jään odottamaan sisustuspostauksia :)
    Aurinkoista päivää!

    ReplyDelete
  26. Vau! Nyt jään seurailemaan mielenkiinnolla. Sisustusjutut on tosi kiva lisä tähän sun muutenkin ihanaan blogiin. Varmasti saan sulta paljon inspiraatiota tältäkin saralta :)

    ReplyDelete
  27. Aivan ihania juttuja! Samantyylisiä sisustusunelmia pyörinyt itselläkin päässä vähän aikaa jo. Harmi vaan kun vasta muutettiin syksyllä ja satsattiin silloin sisustukseen ja opiskelijana ei ihan kokoaikaa pysty radikaaleja muutoksia tekemään. Rankkaa olla tuuliviirimieli :D

    Mutta niinkun moni jo onkin sanonut, ihana päästä seuraamaan sisustusjuttuja täällä. Rakastan haaveilla ja tätä blogia lukiessa usein tulee sellainen "kyllä minäkin vielä sitten joskus" -fiilis. Upea blogi ja erityisesti bloggaaja!

    ReplyDelete
  28. En tiedä oletteko muuttamassa niihin Eiranrannan uusiin taloihin, mutta niitähän kritisoitiin brittiläisen arkitehtikriitikon toimesta tämän päivän Hesarissa aika kovin sanoin.

    ReplyDelete
  29. Näyttääpä ihanalta. Asunnosta tulee varmasti upea kunhan valmistuu. Tätä jään seuraamaan kyllä mielenkiinnolla, olis ihan unelmaa (no omani meni ohi kyllä nyt vaikka lähellä jo oli) saada ostettuu uusi asunto tälleen rakennusvaiheessa että saa sitten kaiken päättää itse. Teittekö isompia muutoksia esim pohjaan?

    ReplyDelete
  30. Tyylitaitosi on ihastuttavaa niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa! <3 Odotan innolla sisustuspostauksia :)Pakko vielä mainita,että blogisi on täyden 10 arvoinen! Ihanaa kun on ihminen joka ei jaa 100%elämäänsä blogissa :)

    ReplyDelete
  31. Ihanaa! Onnea uudesta kakkoskodista! Huippua että saan lukea sun sisustusjuttuja, mullakin projekti menossa, ostin juuri töölöstä kaksion! :) aurinkoista kesää!

    ReplyDelete
  32. WOW! Näyttää todella houkuttelevalta:) Hyvä maku teillä!

    http://lindalinnea.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)