Sunday, June 12, 2011

Pala Tukholmaa

Alkuviikon Ruotsin matka oli menestys. Oli ihan hulvattoman hauskat pari päivää ruotsalaisten ystävieni kanssa eikä säissäkään ollut valittamista. Koko alkuviikon oli reilu 27 astetta lämmintä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Tiistai-iltana me keräännyimme ystäväni vanhempien taloon Brommassa (n. 20 min ajomatkan päässä ydinkeskustasta, missä kuulema myös Ruotsin kuningasperheen lapset kävivät peruskoulunsa :O), missä sitten grillasimme kalaa, vihanneksia ja itseämme sekä pelasimme hieman seurapelejä! :) Että kesä on sitten ihanaa aikaa!

Pian tulossa hieman laajempaa postausta Tukholman reissustani. Kerron täälläkin ne pari ravintolaa missä söimme ja alueet missä pyörimme. Tarkoitukseni ei ollut kovasti shoppailla, mutta sain juuri ne pari tavaraa mitä lähdinkin hakemaan. Enimmäkseen vaan nautimme hyvästä säästä, ruoasta ja ennenkaikkea mahtavasta seurasta! :)

Tänään mennään hieman samoissa meiningeissä, sillä illalla pelataan urakalla aliasta, pictionarya ja rappakaljaa viiden ystäväpariskunnan kanssa. Tämä 12 päinen kilpailuhenkinen sakki saa varmasti verenpaineen ja äänen nousemaan pariin otteeseen... Aivan mahtavaa!

Hyvää sunnuntaita kaikille! :)

14 comments:

 1. Ihania kuvia! <3 Olen kohta viikon maannut sisällä noro-viruksen uhrina, ja näiden myötä oli ihana myötäelää kaunista kesäiltaa. Kivaa sunnuntaina ja hyviä hermoja sinne! :)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. Varmaan joskus on kysyttykin, mutta tuli mieleen noista ruotsalaisista ystävistä, että kuinka montaa kieltä puhut sujuvasti? Olisipa upeaa itsekin osata puhua sujuvasti muutakin kuin suomea - rikastuisi varmasti omakin elämä eri maalaisista ystävistä.:>

  ReplyDelete
 4. Näyttää taas aivan ihanalta. :) Ei tarvitse vastata, jollet halua, mutta montaako kieltä oikein osaat? Ja oletko oppinut jo lapsena useamman kielen, vai opetellut vasta myöhemmin? Ei itseltä onnistuisi kyllä tuollaisten pelien pelaaminen vieraalla kielellä. :D

  ReplyDelete
 5. Kyllä pyöreän pöydän kattaus on aina yhtä ihana ja intiimi.

  ReplyDelete
 6. aivan ihana postaus - taas jälleen! :) tämä ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta kuinka pitkä olet? :) ei ole tietenkään pakko vastata jos on liian henkilökohtaista...

  ps. i love ya!

  ReplyDelete
 7. Ihastuttavia kuvia taas kerran :) Mulle tuli mieleen sama kysymys kuin noilla edellisillä, eli puhutko sujuvasti useita eri kieliä ja oletko saavuttanut kielitaitosi opiskelemalla kyseisiä kieliä koulussa? Ymmärrän hyvin, jos et halua vastata tähän tai varsinkaan seuraavaan kysymykseeni, mutta oletko ikinä kertonut blogissasi mitään siitä, millä/minkätyyppisellä alalla työskentelet tai koulutuksestasi mitään, esim. oletko opiskellut yliopistossa? Nytpäs iski näköjään hirveä uteliaisuus, mutta kysynpä vielä semmoisen semi-henkilökohtaisen kysymyksen, kun asut tällä hetkellä miehesi kanssa ulkomailla, niin muutitteko sinne yhdessä samaan aikaan vai oletteko jossain vaiheessa olleet kaukosuhteessa? :) (Viimeinen kysymys kiinnostaa lähinnä siksi, että olen itse kaukosuhteessa tällä hetkellä, kun opiskelemme poikaystäväni kanssa eri maissa.)

  Oikein ihanaa kesää sinulle! Ymmärrän hyvin, että haluat pitää tiukasti kiinni yksityisyydestäsi, joten toivottavasti et pahastu kysymyksistä :) Yritin tehdä niistä suhteellisen ympäripyöreitä, etteivät ne ylittäisi pahasti sitä rajaa, mitä halut itsestäsi kertoa.

  ReplyDelete
 8. Aivan ihania kuvia! Ja muutenkin tykkään tällaisista kuvapainotteisista postauksista - näitä lisää:)

  ReplyDelete
 9. Olen yrittäny aikaisempiikiin postauksii kysyä, että mikä kamera sinulla on käytössä? Kuvasi ovat aina upeita!

  ReplyDelete
 10. onpa mahtavia kuvia! millä kameralla nää on otettu? Kiitos etukäteen jos jaksat vastata:) oikein ihanaa kesää sulle!

  ReplyDelete
 11. Pictionary on niin hauska peli! Monet hyvät naurut saatu sen parissa esim. "No täähän on ilmiselvä kiraffi, etkö nyt nää??" :D

  Odotan innolla sisustusjuttuja! Ei haittaa yhtään vaikka niitä tulisi enemmänkin <3

  Mukavaa kesänjatkoa!

  ReplyDelete
 12. Teillä näyttää olleen tunnelmallinen kesäilta! Kesällä vietetyt ihanat illat ystävien, maukkaan ruoan ja pelien kera säilyvät mielessä vielä silloinkin, kun syksyllä kömmitään taas peittojen alle.

  Nautinnollista kesää sinulle!

  ReplyDelete
 13. Heip! Oliskohan mahdollista saaha juttu sun miehes tatuoinneista? mistä hän saa ideat ja onko niillä jokin tarkoitus. Ei siis tarvitse olla mikään henkilökohtainen postaus, vaan semmonen pintaraapasu. Kuvia ja vähän juttua. (:

  t.heini

  ReplyDelete
 14. Hyvä seura, hyvä ruoka ja seurapelit on parasta ajanvietettä! Rappakalja on yksi lemppareistani, koska mielikuvitukseni lyö kaikki kanssapelaajat 100-0! :D Onnistuuko sulta peli myös ruotsinkielellä? :)

  -Laura

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)