Tuesday, June 21, 2011

Uudet treenikamat

Mainitsinkin juoksuasu postauksessa, että hankin Suomeen uudet juoksukamat Adidakselta. Nyt on uudet urheilurintaliivit, tuulta pitävä takki sekä hyvä treenitoppi. Vielä uupuu kunnon juoksutrikoot. Se on kumma, kun juoksutrikoisiin on itsensä totuttautunut, on vaikea palata mihinkään muihin liehuvampiin malleihin. On ne vaan niin mukavat juostessa.Juostessa kannattaa varmistua siitä, että mitkään saumat ei hankaa ja vaatteet hengittävät. Näin juokseminen tuntuu paremmalta ja voit keskittyä olennaiseen, eikä hankaavaan sisäsaumaan. Näistä vaatteista tulee vielä jossain vaiheessä kuvaakin haluaville:)

11 comments:

 1. Heips!

  Olen tuore blogisi ystävä ja täysin ihastunut sen eleganttiin ja kauniiseen tyyliin! :) Toivoisin lisää sisustusaiheisia postauksia. Olisi kiva lukea ja katsella lisää yksityiskohtia kauniista kodistasi!

  ReplyDelete
 2. joo, mieluiten lisää kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Banneri on aivan ihana :)

  ReplyDelete
 4. Tuli tästä treenipostauksesta mieleen, että kun täällä kommenttiboksin puolella käytiin kovaa keskustelua niiden Ginan toppejen kestävyydestä. Noh, itteeni harmittaa, koska yllättävän moni vaatemerkki iskee ne hälyttimet minne sattuu... Sain just viikonloppuna paikkailla ihanasta uudesta Vilan paidasta hälyttimestä lähtöisin olevaa reikää... Harmittaa, kun uudessa paidassa niinkin turha reikä, ja keskellä selkää...:(
  Voisivat myyjät vähän käyttää järkeä niiden häläreitten kanssa, vaikka ymmärrän erittäin hyvin, ettei niitä hälyttimiä voi laittaa aivan minne sattuu...

  ReplyDelete
 5. Oi munkin tekee niin mieli ostaa uusia urheilukamppeita, niistä saa niin hyvin motivaatiota! Kyllä jumpatessakin oi näyttää hyvältä ;) Laita vaan lisää kuvia tulemaan!

  ReplyDelete
 6. Eikö ois ollu sama laittaa jo tähän postaukseen ne kuvat vaatteista? :)

  ReplyDelete
 7. VAU! Ihana banneri!

  ReplyDelete
 8. Kiitos ihanasta blogista! Joka päivä alkaa freesillä potkulla, kun huomaan sinun päivittäneen tänne.
  Olisi ihanaa, jos voisit tehdä tekstin epävarmoille naisille ulkonäköasioista. Itseään liian pitkänä tai pätkänä, paksuna tai tikkuna pitäville lukijoille... Itse kamppailen juuri nyt pitkä/paksu -kompleksin kanssa, ja koska tiedän samankaltaisia ihmisiä olevan monia tiedän, että tekstisi tavoittaisi monet :)

  ReplyDelete
 9. Oi, odotan jo kuvia päällepuettuna! :) Onko noissa liiveissä jokin tukiaste-merkintä?
  Itselläni on yhdet Adidaksen liivit, mutta niissä ei ole merkintää voiko niillä urheilla kuinka kovaa, niin käytän pääosin niitä muuten. Ne ovat kyllä kivoimmat urheiluliivit ulkonäöllisesti mitä itselläni on ollut.

  ReplyDelete
 10. Olen samaa mieltä anonyymin kanssa, jonkinlainen itseluottamusta käsittelevä postaus olisi mahtava! Koska olen ymmärtänyt, että sinulta itseluottamusta löytyy, olisi hienoa kuulla mitkä asiat ovat edesauttaneet siinä :)

  Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja tykkään todella paljon :)

  Ihanaa ja naurun täyteistä juhannusta!

  Empska

  ReplyDelete
 11. Paljon liikkuvana tykkään että välillä on myös treenivarusteista juttua. :) Kivempi nähdä niitä myös ihmisten päällä kuin vain mainosmalleilla ja kuulla kokemuksia. Itse panostin juuri toistasataa Asicsen Nimbuksiin ja uudet juoksutrikoot pitäisi löytää, joten kuvia odotellessa näistä treenituotteista.

  Itse en erityisesti lämpene Ginan topeille treeneissä, hengittävyys on huono ja paita liimautuu ihoon. Tekniset kankaat on treenejä varten :)

  Tykkään blogistasi :) Mukavaa juhannusta!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)