Monday, June 20, 2011

Color blocking onnistuja ja epäonnistuja

Tämän kevät/kesän trendeistä juurikin monen eri voimakkaan värin yhdistäminen, eli color blocking, on ollut ylivoimainen suosikkini. Toki Dolce & Gabbanan pitsiunelmat ja Lanvinin liehuvat helmat vihettävät myös, mutta tämä tuntui heti alusta omalta jutulta.

Vielä varsinkin kun on hieman tutustunut jo ensi syys/talven trendeihin, meinaan nauttia kyllä näistä väreistä yllin kyllin, sillä tulevan sesongin muotituulet eivät ainkaan pyyhkäisseet minun jalkoja altani. Olen pohjimmiltani hyvin klassinen pukeutuja ja tykkään poimia vain niitä trendejä pukeutumiseeni, mitkä myös minulle sopivat ja omalta tuntuvat. Ensi sesongin tarjonnasta ei kyllä mikään vaikuttanut omalta. Niistä vielä myöhemmin lisää...


Ah, niin kesäisen raikasta ja iloista! En vaan saa näistä tarpeekseni!
Hiljattain järjestetyssä CFDA Awardseissa raskaana oleva Jessica Alba sai minun ääneni. Hänen Diane von Furstenbergin mekko sopi tummalle kaunottarelle loistavasti!


Yleensä pidän kovasti Cheryl Colen tyylistä, mutta viime aikoina olen ollut hieman pettynyt hänen asuvalintoihinsa. Hyvin keskeneräisen ja hutiloidun näköisiä. Tulisiko soimata siitä stailaajaa vai neitiä itseään?Why do bad clothes happen to good people? 

Tuo vasemmanpuoleinen kokonaisuus nyt ei ole niin paha, mutta tuo oikeanpuoleinen color blocking yritys ei ole onnistunut sitten alkuunkaan. Iso tukka ja valtavat röyhelöt olivat yhdessä liikaa, housut eivät oikein istu ja vyö on tökerö. Voi harmi sentään, minä kun olen niin tykännyt tämän laulajattaren tyylistä. Antaahan pienen helpottavan muistutuksen siitä, että sattuu sitä paremmillekin!:)

18 comments:

 1. Olet kyllä mahtavasti onnistunut mukailemaan Guccin esimerkkejä ;) Ja hyvin on onnistunutkin! Toisin kuin Cheryl, asu on kyllä aikalailla joka tavalla epäonnistunut, harmi.

  ReplyDelete
 2. Ma itseasiassa tykkaan cherylin vasemmasta asusta :) mutta tuo oikeanpuolimmainen, yhh... naytat muuten uudessa bannerissa ihan cherylilta :)

  ReplyDelete
 3. Ira,
  Kiitos kovasti:) Ollut aivan ihana pukeutua paljoon väriin!:) Joo harmi, häneltä kun yleensä saa niin paljon inspistä. Ehkä taas pian!:)

  Yocohoto,
  Vasen on ihan ok, mutta musta se on vähän viimeistelemätön? Kaipaisin jotain vyötä tai jotain? Ja en ymmärrä tuota korua. Voi kiitos, mutta tuossa uudessa bannerissa on eräs tunnettu kanadalainen näyttelijätär Emmanuelle Chriqui, jonka jotkut tietävät Entourage sarjasta. Eli kiitos vaan kovasti - mutta en ole minä:)

  ReplyDelete
 4. Hei! Miten ihana kuva toi ylhäällä oleva!! Banneriksiko sitä kutsutaan! Oletko siinä sinä? Jotenkin näyttää sinulta ja toisaalta ei ollenkaan. :) Kaunis kuva joka tapauksessa.
  Ihania kesäpäiviä toivottelee Essu

  ReplyDelete
 5. Apua, sun banneri on aivan mielettömän upea!!! :D

  ReplyDelete
 6. Joo tuo Cherylin oikeanpuolinen asu on aika kauhea, siinä on liikaa kaikkea, mm. lahjetta. Nauroin noille aivan liian pitkille lahkeille jonkun aikaa :D

  ReplyDelete
 7. Oranssi ja violetti noin isoina pintoina tuntuu jotenkin vähän "tunkkaiselta" mutta pienemmäsä mekossa varmaan toimisivat minunkin mielestäni ihan jees. kokonaan violettina puku olisi ollut tyrmäävän ihana!

  Cherylin tyyli viimeisessä kuvassa toimisi vaikka freesin ponnarin kanssa. Ilman vyötä ja toppi vapaasti helmastaaan hulmuten. Kengänkärkiäkin voisi näkyä vähän:)Hui, tuo kuva on pikkaisen ehkä pelottavakin...

  ReplyDelete
 8. Kuinka pitkä olet?

  ReplyDelete
 9. Launtaina tuli täällä Suomessa Entouragen 6.kauden päätösjakso ja mä olin ihan oh ja voih kun E ja Sloan meni kihloihin <33 Tuli vaan bannerista mieleen... :D

  ReplyDelete
 10. aaaa, mietinki etta naytatpa erilaiselta! :)

  ReplyDelete
 11. huii näytät bannerikuvassa ihan entouragen sloanilta!

  ReplyDelete
 12. hahah, no hups oliski ehkä kannattanu lukea ensin aiemmat kommentit! mutta näyttääpä se sinultakin jonku verran :)

  ReplyDelete
 13. ootko sä tossa uudessa isossa, ylähäällä olevassa kuvassa? (: mahtava kuva!

  ReplyDelete
 14. heyy tiedätkö mistä voisi löytää hieman edullisemmin tuollaisen kuparisen hameen joka on ensimmäisessä kuvassa ? :)

  ReplyDelete
 15. Uusi banneri on tosi kiva, vaikket sinä siinä olekaan ! :) T. aiemmin banneriasi "mollannut" :D

  ReplyDelete
 16. En oikeastaan lue suomalaisia blogeja, saati kommentoi niihin. Nyt oli vain ihan pakko, olit nimittäin (luulisin :D) käymässä täällä Turun lähistöllä lauantaina. Olin kassalla eräässä myymälässä, jossa kävit ystäväsi kanssa kauppaostosten jälkeen. Ja pakko on sanoa, että vaikka en sinua millään lailla tunne, ja kohtaamisemme kesti vain pari minuuttia, olit todella sydämellisen ja lämpimän ihmisen oloinen! Ihanaa, että tuollaisia ihmisiä on olemassa :) Kauhistutti vain, että miten jotkut voivat näyttää niin fresheiltä, kun itse oli ihan räjähtäneen näköinen :D

  -I

  ReplyDelete
 17. Ajattelin juuri tulla kommentoimaan että tuossa bannerissa et voi olla sinä, mutta niinhän se oli. Moni on kyllä niin näköjään luullut! :)

  ReplyDelete
 18. mä btw rakastan sitä miten sä aina blogissasi kehut muita naisia!! vaikutat tosi positiiviselta ja avarakatseiselta ihmiseltä!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)