Wednesday, June 8, 2011

Paljon käytetyt pinkit housut

Mä silloin alkuun vähän ounastelin että jiizuz näiden mun pinkkien housujen kanssa. Ei saletisti tule kuitenkaan niin paljoa käytettyä. 
Noh. 
Väärässä olin. 
Mähän olen käyttänyt niitä ihan jatkuvasti...:/ Tässä joitain asuja mitä oli asuinmaassani viikkoja sitten päällä.



Värin lisäksi olen käyttänyt näitä housuja ja valkoista paitaa paljon ruskeiden sävyjen kanssa. 
Kyllä
Juuri niiden ruskeiden baltsujen ja sen Alexan kanssa. 
Ne kun toimivat oikein mukavasti kaiken kanssa:)

19 comments:

  1. Mä oon ihastunut noihin pinkkeihin pökiin ja niistä innostuneena lähdin ostamaan samanmoisia itsellenikin viime vknloppuna. Kuinka ollakkaan, koko Oulusta ei löytynyt ainoitakaan pinkkejä housunpuntteja =(...eikä mitään muutakaan räväkkää väriä (noh, yhdet neon oranssit oli Vero Modassa, mut ne ei lähteneet mun mukaan....) Mä oon vähän ihmeissäni...eikö tää väripläjäys just pitänyt olla tän kauden "juttu". Oulu on välillä niin hemmetin takapajula ja kiukuttaa, kun täältä on niin pitkä matka laajempien valikoimien äärelle....

    ReplyDelete
  2. Nuo housut on kyllä niin herkut :)

    ReplyDelete
  3. Upea tuo ylempi asu. Noi siniset korkkkarit ja huivi tuovat ihanasti särmää kokonaisuuteen. :) Kauniina olet liikenteessä ollut, mutta liekö se mikään yllätys.
    Aurinkoista pävänjatkoa sulle!

    ReplyDelete
  4. surullinen_sipuliJune 8, 2011 at 8:42 AM

    Mikseipä tuollaista asua käyttäisi kun onkin niin kivan kesäinen ja fresh! :)

    Yleensä pinkistä housuista tulee mileen vähän äklöttävä ja äitelä olo ihan katsojallekin mutta tästä yhdistelmästä tulee oikein raikas ja pirteä :)

    ReplyDelete
  5. Voi vitsi miten mageet housut!:) Sopii sulle älyttömän hyvin!

    ReplyDelete
  6. Itsellänikin on noi samat housut ja mietin, että tuleeko niitä käytettyä, mutta nyt joudun suorastaan hillitsemään itseni, etten käyttäisi niitä liian usein :) Hyvältä näyttää molemmat kokonaisuudet päälläsi!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  7. Sopivatpa nuo housut hienosti tuon Speedyn kanssa! Minulla on samat housut, ja olen käyttänyt niitä todella paljon. Ovat kyllä tosi ihanat! Sama Watercolor Speedykin minulta löytyisi, tosin tummanruskeana. En ollut ajatellutkaan sitä yhdessä pinkkien housujen kanssa, mutta voisi tosiaan toimia! :)

    ReplyDelete
  8. Oi ihanan kesäisiä asuja! Tuo alempi varsinkin on enemmän mieleeni ja tuo laukkukin vielä kivasti kokoaa asun värit yhteen.(:

    ReplyDelete
  9. Toi laukku mätsää niin hyvin pöksyihin! 8) Eikä se mitään haittaa, että useassa asussa on samat housut. Eikös noiden olekin tarkoitus olla hieman vajaamittaiset? Vai onko sulla "liian" pitkät jalat noihin? :D
    Itselläni noi voisi olla juuri sopivan pituiset ihan kokopitkiksi housuiksi.

    t. Tappi

    ReplyDelete
  10. Kokeilin samantapaisia ja samanvärisiä housuja vähän aikaa sitten - harmi, etteivät ne istuneet! Hyvältä näyttävät!

    ReplyDelete
  11. Kuinka pitkä olet?

    ReplyDelete
  12. Moikka! Olen miettinyt, että minkä pituiset extreme lashesit sinulla on? Kun näyttävät niin luonnollisilta!:)

    ReplyDelete
  13. Saanko kysyä kuinka pitkä olet? :)
    t. Vakkari

    ReplyDelete
  14. Olen jo pitkään ihastellut tuota ihanan sinistä huivia, mistäköhän kaunokainen mahtaa olla ostettu? :)

    -C

    ReplyDelete
  15. otatko muuten yleensä aina jokaisesta asustasi kuvan? :) oon miettinyt, että otatko vain joistain parhaimmista vai oletko aina noin tyylikäs? :D Kaunis olet :)

    ReplyDelete
  16. mistä toi vikan kuvan valkonen paita on? jotenki tosi raikas ja ihana ! ja sopii älyttömän hyvin noiden pinkkien housujen kans :)

    ReplyDelete
  17. On ne kyl "coolit" -niinku meidän Olli sanois ;) Tosi makeat. Ja kaunis toi valkoinen paita. Ja älyhyvän näköiset jalat sulla btw ;D

    ReplyDelete
  18. moi! haluisin tietää onko louboutoneissa hintansa arvoinen lesti? eli siis onko niillä helppo kävellä? mitä muita kenkämerkkejä suosit (halvempia) joilla on hyvä kävellä?

    ReplyDelete
  19. Toppi on kyllä todella kaunis! Olen etsinyt samannäköistä farkkujen kanssa pidettäväksi :)

    todellajossain.blogspot.com

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)