Thursday, June 9, 2011

Stylesnob

Balleriinat ovat niin tukipilarini.
Niilä tepsuttelen suuren osan ajastani kun kaupungille suuntaan. Vaikka olisinkin valinnut korkkarit ovesta ulos lähtiessäni, on yleensä kuitenkin balleriinat päässeet mukaan laukun kyytiin. Varsinkin jos sitä suuntaa näin Helsingissä ollessa hieman ulkoilemaan yöelämään. Viimeistään silloin kun väsyneenä tahdon suunnata kotiin, on se niin taivaallisen mukavaa vaihtaa korkokengät balleriinoihin ja lähteä kipittämään omaa pehmeää sänkyä kohti.

Monesti minua pyydetään suosittelemaan kenkämerkkejä ja nettikenkäkauppoja, mutta saa hyviä yksilöitä ostettua ihan suomalaisista kaupoistakin. Esim Stockalla myytävä Stylesnobin baltsut ovat olleet oikein mukavat ja melko kestävätkin. Minulta on näistä balleriinoista yksi tai kaksi kiveä tippunut matkan varrella (kuulema Stylesnobin vanhan mallin kanssa melko yleinen ongelma?), mutta kuulin huhua että tähän olisi keksitty jonkinlainen parannus? Onko jollain omakohtaista kokemusta?

Stylesnob on tanskalainen merkki, joka on perustettu vuonna 2003. Tänä päivänä se on saavuttanut erityisen suuren suosin juurikin Skandinaviassa. Mikäli merkki kiinnostaa ja Stockmannia ei ihan lähistöltä  löydy, on merkillä oma verkkokauppakin.

Itseltäni löytyy nudet baltsut, ja kovasti viehättäisi samanlaiset kirkkaan liiloina, mutta hieman minua tosiaan epäilyttää tuo kivien säilyminen... Omakohtainen kokemus kun on, että ei siinä pitkään mene kun se ensimmäinen kivi tippuu kyydistä pois.

15 comments:

 1. Minulla on noi lilat, ostin viime kesästä ja ollut kovassa käytössä. Kivet ovat kyllä kolahtaneet useaan kertaan, mutta yksikään ei ole irronnut!

  Voisin siis suositella huoletta niitä sinulle :)

  ReplyDelete
 2. Moi! Stylesnobin kengät ovat aivan ihanat! Mulla on kyseiset ballerinat korollisena versiona. Käytän joka pv töissä niitä, korkoa on noin kuus senttiä ehkä ja jalka ei koko pvnä niissä väsy. Kivet eivät ole tippuneet ja kenkien mukana tulee myös irtokiviä jos kivet kengistä sattuisivat tippumaan. Ainut miinus on se, että kenkien matsku on sellasta että se kuluu kengän kärjestä aika pienellä käytöllä. Muuten aivan ihanat ja aijon seuraavaksi ostaa punaiset ballerinaversiot merkiltä :)

  ReplyDelete
 3. Olen menossa mieheni siskojen kanssa risteilylle reilun viikon päästä Tukholmaan, ja juuri katselin toissapäivänä että ilmeisesti noita saa tax freestä hieman alennettuna. Siellä olisi ainakin kuvan perusteella sellainen täydellinen suklainen väri, joka mun kokoelmista puuttuu. Mun tuurilla niitä ei kumminkaan enää ole tai koko puuttuu. Saa nähdä miten käy.. :)

  ReplyDelete
 4. Olenkin ihastellut nuita ballerinoja! Harmi, että nuiden kivien kanssa on ollut ongelmia.

  todellajossain.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Taisin juuri menettää sydämeni noille. :) Aivan ihanat! Mietin vain sitä, että kun nuo näyttää tuollaisilta aika lörpöiltä, että pysyvätkö ne kunnolla jalassa?

  ReplyDelete
 6. minä ostin mustat ihan pari kk sitten ja ei mennyt kauaa kun sivusta tippui tuollainen pieni kivi ja viikko sitten kärjestä iso kivi :< ison kiven sain jotenkin paikkailtua takaisin, vaikka epäilenkin miten se tulee pysymään... mutta mukavat ballerinat ovat jalkaan ja lisää värejä minäkin haluaisin. erityisesti pinkit tai kirkkaanpunaiset :)

  ReplyDelete
 7. Helsingin yöelämästä puheen ollen, törmäsinkin sinuun juuri eilen Kaivohuoneessa naistenvessassa hihi :) En vain millään osannut moikata, mutta voi että kun olit valtavan kauniina ja hymyileväisenä liikkeellä! Ehkä ensi kerralla uskallan moikata ;)

  ReplyDelete
 8. Aivan ihanat kengät on ollut! Mulla löytyy kahdessa värissä, nudet sekä vaalean lilat. Lisäks vielä korkokenkä-malliset ruskeena :) Miten niin innokas Stylesnob-fani?
  Mutta nudeista on jo 1 kivi tippunut ja kengän kärki hieman "raollaan", kovassa käytössä kyllä olleet. Eli suutari tulee tarpeeseen.

  Ihanat kengät joka tapauksessa!

  -Nina-

  ReplyDelete
 9. voi että, nyt muakin alko kutkuttamaan nuo tumman- ja vaaleanvioletit ballerinat!! aivan ihanat! :)
  välillä miettii että minkä ihmeen takia mä vielä luen kaiken maailman blogeja kun ne aiheuttaa vaan lisää tarpeita ja ostoslista sen kun kasvaa :D

  ReplyDelete
 10. Tulossa todella turha kommentti.

  MUTTA arvaa olinko kuolla sisäiseen häpeään, kun menin tonne sivuille katselemaan noita kenkiä js hintoja. 599 luki noiden balleriinojen kohdalla. Olin jo melkein NÄIN lähellä tulossa tänne ripittämään kuinka turhaa on maksaa yksistä balleriinoista 600 euroa. Mutta joo, sit huomasinkin sen DKK siinä perässä ja valuuttamuuntimen käytön jälkeen huokasin helpotuksesta. :D

  Mutta joo, hienot on kengät!

  ReplyDelete
 11. Tosi ihanat noi baltsut!Eli nuo eivät siis ilmeisestikkään ole hirveän laadukkaat ...=)?Paljonko noiden hinta on?Voisitko tehdä joskus video postauksen , missä esittelisit vaikka sun asun=)?

  ReplyDelete
 12. Olen ollut töissä Stockmannin kenkäosastolla ja TODELLA paljon tulee reklamaatioita kyseisistä ballerinoista. Ihastuin niihin itsekin ja päätin sitten kuitenkin ostaa omat. Ensimmäisellä käyttökerralla putosi sekä kivi että kruunu. En voi suositella näitä käyttökengiksi kenellekään, varovaiselle sipsuttelijalle kyllä. Panostaisin mielummin laadukkaisiin, paremmalla kiinnitystekniikalla varustettuihin kenkiin. :)

  ReplyDelete
 13. kyseiset ballerinat ovat loppuunmyyty nettikaupassa

  ReplyDelete
 14. Mä kanssa bongasit sut eilen Kaivolta! Menit niin nopiasti ohi, että meni hetki ennen kuin rekisteröin kenet näin :D Oliko kiva ilta? Pirusti siellä oli ainaki porukkaa ja säät suosi :)

  ReplyDelete
 15. Stylesnobin keskisuomalaisille ihailijoille haluaisin lisätä vinkkinä, että merkin ballerinoja myy ainakin Väinönkadulla sijaitseva Duetto :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)