Wednesday, June 29, 2011

Oranssia, pinkkiä ja kultaa

Päivän asua taas. 
Tämmöistä oli päällä kun Kaivohuoneen avajaisissa käytiin kavereiden kanssa pyörähtämässä tuossa jokunen viikko sitten.


Minusta asu kaipasi hieman ryhtiä ja sitähän sai taas tuon ihanan kultaisen vyön avulla.

paita: Zara, hame: H&M, vyö: H&M, kengät: Giuseppe Zanotti, laukku: YSL, rannekorut: River Island

Meinasin laittaa asun kanssa vielä paitaan sointuvat fuksian väriset korkokengät, mutta makutuomarini sanoi, että se teki asusta liian "matchy matchyn", joten nudeilla kaunokaisilla mentiin mukavasti :) Lämmikettä toi vielä keltainen Mangon bleiseri.

28 comments:

  1. ihanan pirtea asu taas :) tuo kultainen vyo on kylla monikayttoinen. itsella ei ole oikein sama tyyli kuin sulla, mutta kerailen naista sun asukuvista inspista tyopukeutumiseen; aloitan lokakuussa ekan ihkaoikean toimistoduunini, ja taytyykin rakentaa uus vaatevarasto tata tarkotusta varten melkein nollasta. haluan valttaa nayttamasta tylsalta joten naa sun varikkaat asut on hyvaa inspista mulle :)

    ReplyDelete
  2. Hieno asu ja ihanat nuo uudet Gantin tyynyt! Olen kiinnitänyt blogissasi huomiota rottweilereihisi, jotka ovat upeita! Miten olet päätynyt juuri rottweileriin? Itselläni pää kääntyy kadulla aina kun näen rotikoita, itsellänikin on sellanen aikanaan ollut. Hyvää kesää sinulle!

    Terv. Miau! http://mademoisellemiau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hienostuneemman näköinen ilman vyötä,vyön kanssa vähän halvan näköinen. Koska olet ostanut tuon h&m hameen? Meinaan jos niitä vielä löytyisi putiikista :)

    ReplyDelete
  4. Ihana asu, tuollaiset räikeämmät värit pukee sua tosi hienosti :)

    ReplyDelete
  5. Voi vitsit, aivan ihana asu! :) Niin pirteä mutta silti tyylikäs!! Ja entäs noi jalat?? Jatkuu ja jatkuu vaan!!:) Upeat;)

    ReplyDelete
  6. Vau, mikä asu ja miten kauniilta näytät! :) Minusta ilman vyötäkin tämä kokonaisuus on loistava, mutta hieno on joka tapauksessa =)

    ReplyDelete
  7. Todella upea asu! Suomalaisilla on aina niin vahva taipumus pukeutua mustaan että olet varmasti erottunut joukosta eduksesi. Näytät niin kauniilta. :)

    ReplyDelete
  8. Ai vitsi, mielettömän ihana asu. Väriyhdistelmä toimii ja rakastan tuota yläosaa :)

    ReplyDelete
  9. Mieletön asu, aivan ihana! (:

    ReplyDelete
  10. Yocohoto,
    Kiitos!:) Minusta on upeaa, jos kykenee ottamaan inspiraatiota ihmisiltä, joiden tyyli ei kuitenkaan ihan vastaa omaansa!:) Niinhän sitä ajatus avartuu! Kiitos kaunis kohteliaisuudestasi!:)

    Tiia,
    Kiitos ihana!

    Mademoiselle Miau!
    Kiitos ja erityisesti rotikoitteni puolesta <3 Minulla oli pienenä iso vartiokoira, jonka kanssa käytiin näyttelyissä ja tottelevaisuus koulutuksessa ja sitten kun miehen kanssa päätettiin ottaa koira (muutettiin silloin juuri ulkomaille) niin halusin jonkun turvallisen kaverin, jonka kanssa uskaltaa pystyy käydä lenkillä ja uskaltaa käydä myös iltaisin vieraassa maassa ja jonka kanssa on turvallinen olo kotona kun mies on poissa. Onneksi otettiin, sillä ihan mielettömiä tapauksia ovat <3

    Anonyymi,
    Ei suinkaan vyöttä paha, mutta minusta kokonaisuus on kootumpi vyön kanssa:) Mielipide ero siis :) H&M on jo pari vuotta vanha...:(

    charlie,
    Kiitos paljon!!:)

    Mona,
    Hahahhaha. Sä oot sitten niin hauska :D

    Anonyymi,
    Kiitos ihana! Joo ei missään nimessä paha ilmankaan:)

    Mipsukka,
    Kiitos paljon! Minä kun olen niin tähän väri trendiin hurhatanut :D

    Satu,
    Voi kiitos! Zarastahan se!! :)

    Anonyymi,
    Kiitos kauniista sanoistasi! :)

    ReplyDelete
  11. Aivan ihana asu! mun mielest toi vyö sopii kans siihen tosi hyvin, vaikka joku ehtiki jo arvostella että olis hienostuneempi kokonaisuus ilman. Sulla on muutenkin niin loistava tyylitaju, että kateeks käy:)

    ReplyDelete
  12. Ihana asu, sulle sopii niin hyvin kaikki värit:) Hei voisitko kertoa miten sä teet sun kiharat? Ne on niin luonnollisen näköiset, haluaan<3

    ReplyDelete
  13. Hei, pirteä asu!

    Minulla olisi sinulle kysymys toimittaja/bloggaaja-urastasi New Lookissa. Osaisitko kertoa meille lukijoille jotain infoa lehden kohtalosta. Sinua ei enää näy siellä blogeissa ja portaalissa on pelkkää vanhaa tietoa ja vanhan lehden kuva.

    Minulta on mennyt ihan ohi ainakin, jos täällä blogissasi on ollut jotain infoa siitä koko New Look-jutusta? Jos tilanteet on lehden suhteen muuttuneet, olisi varmasti hyvä laatia joku postaus koskien sitä, koska silloin kun aloitit siellä, täällä oli mittava postaus aiheesta.

    Hyvää kesää!

    T. Lukija

    ReplyDelete
  14. Yhdyn Monan kommenttiin, ja lisäyksenä vielä että kasvot kuin enkelin :) Luulenpa että sinun ansioista olet monen naisen saanut tänä vuona innostumaan kirkkaista väreistä! Milloinka tulee sisustus-aiheesta lisää postauksia?

    ReplyDelete
  15. Ihana asu, jälleen kerran!! Sulle sit ehdottomasti sopii räiskyvät värit (varmasti myös persoonallisuuden puolesta!) :) Ja apua, miten huikeita juhannuskuvia! Tuo "miehet järvessä" on ihan mieletön kesäkuva, wau! Ystävät (ja läheiset ylipäätään) ovat kultaakin kalliimpia, niin se vaan on.

    ReplyDelete
  16. ihana asu. Ootko sä ite tossa bannerin kuvassa?

    ReplyDelete
  17. VAU! Täytyypä sanoa että varmasti yksi parhaista asuista.

    ReplyDelete
  18. Upea asu, vaikken itse osaisikaan sellaista käyttää. Kirkkaat värit ehkä sopivat paremmin ruskettuneelle tummaverikölle, kuin kalpeahkolle blondille :-)

    Mistä tuo bannerin kuva muuten on, oletko kuvassa sinä?

    ReplyDelete
  19. Upea clutch! Ja ompas hyvän kokoinen. Usein clutchiin ei aina saa kaikkea mahtumaan, mutta tuohon jo saa! :D

    ReplyDelete
  20. Oon lukenut tätä sun blogia jo hurjan kauan mutta kertaakaan en ole kommentoinut koska tuntuu etten ikinä ole löytänyt oikeita sanoja mutta nyt se on vaan sanottava ! Oot aivan upea nainen, vaatteet, ulkonäkö, aatteet ja asenne elämään on sulla kohillaan :) Sitten kun itse olen 26-vuotias seitsemän vuoden päästä toivon että minulla olisi edes pieni osa siitä kaikesta kauneudesta ( ulkoisesta että sisäisestä :) mitä sulla on. Jatka samaan malliin täällä on ainakin yks tunnollinen lukija! Hope this didn't sound like a loveletter...

    ReplyDelete
  21. onko miehes mukana suomessa? :)

    ReplyDelete
  22. Oi kuinka ihana asu. :) Eikä näytä yhtään huonolta sen vyönkään kanssa, vaikka itse tykkäsin enemmän ilman. Mutta olet taas osannut yhdistellä todella onnistuneesti vaatteet ja asusteet. :) Ihan näin asiasta toiseen, oliko kivat avajaiset? :)

    ReplyDelete
  23. Hei! Muistaakseni haikailit tämän sesongin H&M:n nudesta clutchista,sellainen olisi nyt kaupan edullisesti Xenia's Day- blogissa. Jos muistelen väärin,niin poista vain tämä kommentti :)

    ReplyDelete
  24. Paremmalta näyttää asu vyön kanssa ja jalkas näyttää oikeesti ainakin kilometrin pitkiltä ! Oot tosi kaunis (:

    ReplyDelete
  25. Aivan ihana asu, mutta tuo muovivyö näyttää vaan niin halvalta. Samoin laukku on jotenkin ihan toisesta mailmasta... ehkä kultainen pieni clucth ja mekko ilman vyötä olisi ollut tyylikkäämpi kokonaisuus? Tästäkin huolimatta, upealta näytät! :)

    ReplyDelete
  26. Sulla on aina ihanan pirteitä ja tosi värikkäitä asuja! :)

    ReplyDelete
  27. Sulle käy kyllä aivan upeasti nuo kaikki kirkkaat värit. Itsekkin rakastan värejä, mutta blondina koen että minun täytyy pysyä hillitymmissä sävyissä. En tiedä onnistuisinko yhtä taitavasti yhdistämään värejä ilman että lopputulos olisi vaaleuteni kanssa mauton.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)