Saturday, June 4, 2011

Keltainen bleiseri

Aikoja sitten, ostin Mangon keltaisen bleiserin. Katalogissa nähty stailaus teki minuun sen verran suuren vaikutuksen, että halusin jäljitellä sitä itsekin.



Mutta jostain syystä tämä kokonaisuus ei vaan iskenyt (tarttis varmaan paksumman mustan vyön ja pidemmät sääret :D), joten päätin yrittää samaa tyyliä hieman eri variaatioilla...

1. Kuviolliset shortsit ja valkoinen paita yhdistettynä kirkkaan keltaiseen bleiseriin




2. Kuvioillinen paita yhdistettynä valkoiseen hameeseen


Näkee muuten tuosta ylläolevista kuvista kuinka paljon niinkin yksinkertainen asuste kuin vyö voi tuoda lisää ryhtiä ja syvyyttä asuun.


Mikäs näistä miellytti sinun silmääsi eniten?

30 comments:

  1. Toinen keltainen asu paras! Pirtsakka, vaikka en niin erityisesti pidä keltaisesta. Sulle sopii hyvin ja on hyvä ruskettuneella iholla.

    Hih, mun täytyy sanoa, että mä luen sun uuden postauksen yleensä illalla viimeisenä. Siis kun te monet heräilette Euroopassa ja me mennään täällä ameriikoissa vasta nukkumaan. Täällä kun moni vaan kertoo lukevansa sun uuden postauksen aamukaffen kera!

    ReplyDelete
  2. Kuviolliset shortsit-yhdistelmä on omaan silmääni hienoin yhdistelmä, noi shortsit on mahtavat! :) Ja lisäks sun rusketukses tekee kaikista asuista vielä astetta ihanammat!

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Vai että pidemmät sääret sinulle mukamas :P Upealta näytät tuossa copy catissakin. Kaikki asut ovat sun päällä kauniita. Tuo vyö näyttää kivalta valkoisen hameen ja kuviollisen topin kanssa :)

    ReplyDelete
  4. Tosi nättejä kaikki,mutta mun silmissä tuo valk.paita+kukkashortsit yhdistelmä vie voiton;)

    ReplyDelete
  5. Toi sun kuviollinen toppi on i-ha-na! Eikös se ollut Vilan tai Hennesin..?

    Muuten, katteleeko sun mies ikinä kun sä otat näitä kuvia itsestäs? Mitä hän siitä sanoo tai onko hän ikinä kommentoinut asiaa mitenkään? :) Kysyn, kun itseäni jotenkin... no nolottaa tms. kun otan asukuviani jos ukko on kotona :P

    Lukeeko tai selaileeko hän blogiasi?

    ReplyDelete
  6. Kuviolliset shortsit ja valkoinen paita oli jakun kans paras vaihtoehto mun mielestä! Itse kuolasin samaa bleiseriä :) se on ihana, mutta en sitten koskaa hankkinut sitä :)

    -Rosa

    ReplyDelete
  7. Hi :-)

    Your first outfit WOW,WOW,WOW!!!

    ReplyDelete
  8. Alimmasta yhdistelmästä pidän eniten. :)

    ReplyDelete
  9. Yhdistelmä valkoinen paita, kukkashortsit ja bleiseri miellytti silmää eniten :)Ymmärrän, että kaikki me naiset varmaan haaveillaan pidempien säärten perään, mutta sullahan on upeat sääret!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  10. Ihania kaikki! Hypistelin tuota bleiseriä eilen Mangossa ja se oli aika täydellinen materiaalin ja värinsä puolesta :)

    ReplyDelete
  11. yellow looks so good on you :)

    ReplyDelete
  12. 1. eli kuviollisilla shortseilla varustettu asu! :)

    ReplyDelete
  13. Toka asu, kuviollisilla shortseilla on musta ehdottomasti paras! :)
    Jännä, ku en oo ennen aatellu ensinnäkin keltaista bleiseriä ja nyt semmoinen houkuttais tai saatikaan mitään kuviollisia housuja ja nyt nuo shortsit näytti niin kivoilta että voisin semmoiset kotiuttaa :D Hassua :)
    Mutta siis tosi kivoja asuja kyllä ja sulla on mahdottoman kiva blogigin :)
    Hyvää kesää sinulle! :)

    ReplyDelete
  14. toka on mun mielestä paras:)

    ReplyDelete
  15. Asu jossa on luviolliset shortsit!! Ihana yhdistelmä. Sä et tiedä kuinka suuri inspiraation lähde pukeutumisellasi ja mielikuvituksellasi olet mulle!! ;) Kiitos siitä! Keep on going babe!

    ReplyDelete
  16. kuviolliset shortsit asu vei kyl voiton! mun mielestä (:

    ReplyDelete
  17. Mun mielestä tuo on tosi nätti noiden kaikkien kans. Keltanen sopii sulle tosi hyvin :)

    ReplyDelete
  18. Tosi ihania yhdistelmiä ja tuo keltainen bleiseri on ihana piristys kesään. :) Ihastuin kaikkiin yhdistelmiin, mutta silti toka kuvasarja ehkä ihastutti kaikkein eniten. :)

    ReplyDelete
  19. 1. Kuviolliset shortsit ja valkoinen paita yhdistettynä kirkkaan keltaiseen bleiseriin

    EHDOTTOMASTI paras yhdistelmä! Ihanan rento, samalla kuitenkin noudattaen alati ihastuttavaa tyylikkyyttäsi!

    - Jennaliini

    ReplyDelete
  20. Ehdottomasti asu 1, jossa ovat kuviolliset shortsit, toimii vaan niiin hyvin että pitää alkaa itsekin metsästelemään samanlaisia (:

    ReplyDelete
  21. Toi eka yhdistelmä on paras, mutta...

    se mikä erottaa sun ja ton mallitytön stailauksen mallitytön voitoksi on se, että alkuperäisessä kuvassa jakun hihat on kääritty ylös ja sulla ne roikkuu pitkänä alhaalla. Jostain syystä ne ei silloin näytä niin ryhdikkäältä ja hyvältä.

    ReplyDelete
  22. 3. on paras, mutta tuosta topista en pidä, mutta muuten nätti asu :) kylläpä vyökin voi paljo muuttaa!


    mäkin haluan keltasen bleiserin! :)

    ReplyDelete
  23. Moi, ensimmäisessä kuvausasu itsessään hyvä mutta tuo vyö pilaa kokonaisuuden. Tumma vyö kaiken vaaleudwn keskellä ensmmäiseksi "katkaisee" vartalon keskeltä (näytät lyhyemmämmältä) ja vie kaiken huomion. Tiedän että vyön idea on mätsätä kenkien kanssa mutta mustat kengäthän menee melkein minkä vaan kanssa ja kaiken ei tarvitse aina mätsätä. Anyways, kaunis jakku ja kaunis nainen!

    ReplyDelete
  24. Shortsien kanssa ainakin iskee itselle kaikista parhaiten! Ja yhdistelmä toimii mielestäni parhaiten, ilman jakkua tai jakun kanssa :) Jotenkin shortsien linja tasapainottaa sitten bleiseriä, siitä se varmaan tulee.

    ReplyDelete
  25. Ehdottomasti paras asukokonaisuus on kuviolliset shortsit ja valkoinen paita yhdistettynä keltaiseen bleiseriin.

    Ensinnäkin sinulle sopii upeasti kaikki vyötäröä korostavat vaatteet ja asusteet, ja jalkasi näyttävät paljon pidemmiltä,kun shortsien vyötärö on korkea. Lisäksi housut ja tumma vyö tuovat mukavasti kontrastia muuten vaaleaan asuun.

    Ihanaa kesää! :)

    ReplyDelete
  26. Hei, saako kysyä, että miten pidät itsesi noin hoikkana? Onko sinulla vinkkejä meille muille, joille se on niin kovin hankalaa:)? Miten usein herkuttelet ja mikä on lempiherkkusi? Itselleni tuottaa suurta vaikeutta olla herkuttelematta viikonloppuisin, kuinka itse onnistut? Toivottavasti kysymykseni eivät ole liian henkilökohtaisia. Ihanaa viikonloppua:)!

    ReplyDelete
  27. Moi :) Oon lueskellut sun blogia jo pidempään mutta enpä oo saanut aikaiseksi koskaan kommentoida, joten teen sen nyt edes tämän yhden kerran! Eipä kyllä ole muuta kun positiivista sanomista, sulla on upea tyyli, lisäki vielä oot tosi pirteän ja herttaisen oloinen :)
    Sulle ei tunnu myöskään "nousseen päähän" vaikka oletkin todella kaunis ym(omituisesti sanottu??:D), jotenkin sen vaan usein aistii joistakin ihmisistä vaikka ei tuntisikaan henk.kohtasesti!
    Ja noista asuista mun mielestä parhaimmalta näyttää noi kuviolliset shortsit ja valkoinen paita- yhdistelmä :)

    Ihanaa kesää!!

    ReplyDelete
  28. Moikka ! Oon seurannut sun blogia jo jonkin aikaa ja pakko sanoa että tykkään ihan hirmuisesti ! Vaikka itse pukeudun aika eri tavalla, sun asut aina ihan järjettömän kivoja ! Postaukset on tosi selkeitä, pitkiä, asu tulee hyvin esille ja niistä näkee, että postaukseen on nähty vaivaa, eikä vaan läiskästy joku hätäne ja hämärä kuva. Plussat siitä ! Oot vielä aivan älyttömän kaunis, sun tukkas on upea, niin sun pärstääksin jaksaa katella :-D Ulkona otetut kuvat on vielä miljoona kertaa parempia. En voi muuta sanoa, että ihan mahtava blogi ja oon bongannu täältä itellenkinin must have hankintoja ! Sun väripläjäysten innoittaman oon itekkin ostanu mm. violetin bleiserin ja turkoosit housut :D Sun tyylis on tosi kiva, ihanan pirtee ja ah niin täydellinen ! Musta on kans tosi hyvä, että pidät yksityisyydestäs kiinni noin hyvin ! Ymmärrän täysin, ettet halua kertoa muille omasta elämästä mitään ja arvostan sitä ! Toivon, että jatkat bloggailua vielä pitkää. En voi sanoin kuvailla kuinka paljon tykkään sun blogistas ja miten tyytyväinen oon, kun löysin sen ! Toivotan sulle aurinkoista ja hyvää kesää ! T. Tyytyväinen ja iloinen lukija :)

    ReplyDelete
  29. Toinen asu oli ehdottomasti paras! :) Vyö ja muutkin pienet asusteet voivat todella tehdä suuria ihmeitä asulle.

    ReplyDelete
  30. Mun mielestä nämä kaikki asut näyttävät hyviltä! Mutta eniten tykkäilen tuosta 1. vaihtoehdosta. Tosi kaunis tuo bleiseri ja mageet shortsit!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)