Friday, June 3, 2011

Ideoita kylpyhuoneeseen

Jokin aika sitten esittelin blogissani äitini hienoa ideaa kerätä hiekkaa eri lomakohteista ja pullottaa ne kauniisiin koristepulloihin. 

Toinen asia minkä huomasin äitini kylppäreissä oli se, että mitään normaaleja saniteettitilojen tuotteita ei näkynyt esillä missään. Omassa kodissani kun pöydällä on hammastahnat, meikinpesu välineet yms. niin äitini on piilottanut kaiken kaappeihin.

Koristeena toimii koriste simpukat, kivet taas se hiekka sekä kauniin muotoiset saippuat, mitä äitini on sieltä täältä keräänyt.
Kun jokin aika sitten Suomen vierailullani yövyin yhden yön äitini tykönä, niin sympaattisesti hän on laittanut mulle kuitenkin siihen esille kaikki tarvittavat pesuvälineet, mitä hänellä on vieraille (meille tyttärille siis) varalla kaapissa <3Näitä kauniita saippuoita äitini on ostanut sieltä täältä ja varmaan jotkut on poimittu ihan hotelleistakin mukaan viemisiksi? Ne hän on kauniisti asetellut näyttävään puuvatiin tyylikkään pyyherullan kera. On ne äidit sitten niin ihania :D

17 comments:

 1. Onko sulla monta sisarusta kun niistä tuossa mainitsit:)?

  ReplyDelete
 2. Kaunis tuo asetelma tuossa puualustalla. :) Äitisi osaa sisustaa!

  ReplyDelete
 3. Tuollaisia nättejä pieniä yksityiskohtia pitää kyllä omaankin kylppäriin hankkia :)

  ReplyDelete
 4. Äitisi todellakin osaa sisustaa! Erittäin kaunis kylpyhuone :)

  ReplyDelete
 5. On ne äidit ihania <3

  Täytyy toiseenkin kertaan todeta, että äidilläsi on tosi tyylikäs koti.

  ReplyDelete
 6. äitisi kodissa on juuri sitä tyyliä mitä minä unelmoin osaavani luoda omaan kotiimme.upeaa! kiitos kun olet laittanut näitä kuvia blogiisi! :)

  ReplyDelete
 7. äidit on parhaita :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on koko taso (100cmx35cm) aivan täynnä kaikkia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita, korurasiaa ym. ilman että siellä on enää yhtään vapaata kohtaa. Toissapäivänä meni melkein 2 tuntia kun tyhjensin tason, pyyhin kaikki pölyt ja asettelin kaiken taas nätisti takaisin. Koko tasosta on tullut jo pieni vitsi osalle mun miehen kavereista, koska mun miehen purnukat on häädetty kodinhoitohuoneen kaappiin.

  Sun äitisi taso taas näyttää kauniinen puuvateineen ja hiekkapulloineen, että voisi olla suoraan sisustuslehdestä. Onko kukaan muuten ikinä ehdottanut sellaista? :)

  ReplyDelete
 9. Äidit on vaan parhaita <3

  ReplyDelete
 10. Sulla on kyllä varmasti todella lämmin ja rakastava äiti, jolla on aivan upea tyylitaju ja silmää kauneudelle. Enpä ihmettele, jos ei ole omena kauas puusta pudonnut ;)

  ReplyDelete
 11. Oi miten kaunis aitisi koti on! Ihana!!
  j.

  ReplyDelete
 12. MOi . Mistä ostit noi ihanat pullot missä on hiekkaa ???

  ReplyDelete
 13. Heippa ! todella tyylikäs koti sinun äidillä,ei tarvitse miettiä keneltä olet tyylitajusi perinyt.. :)
  ajattelin vielä kysäistä,että oletko koskaan käynyt Hollannissa ?
  paikka kiehtoo äärettömästi ja olisi todella kiva kuulla sinun mahdollisia kokemuksia maasta !

  ReplyDelete
 14. Oi ihana tyylikäs kylpyhuone! Äitisi todella osaa sisustaa.
  En ole ennen ajatellut kerätä hiekkaa matkoilta, mutta tuohan on äärettömän hyvä idea ja aion toteuttaa sen myös! :)

  ReplyDelete
 15. Minäkin haluan joskus tulevaisuudessa olla äiti, jolla on lapsilleen kaapissa valmiina hammasharja ja pesuaineet joka vierailukerralle! Ihana äiti! <3

  ReplyDelete
 16. Kaunis on äitisi koti kuvien perusteella :)

  ReplyDelete
 17. Ihania kuvia sulla täällä blogissa! :) Keep going!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)