Thursday, June 2, 2011

Karkkinen päivänasu

Lisää päivänasu kuvia viikkojen takaa.
Oisko ollut päällä tämä asu leffaan mennessä, kun käytiin katsomassa Pirates of the Carribean nelosta.


Täytyy vielä loppuun todeta, etten itse ole kauhean vakuuttunut noista 3D leffoista vielä. Värikkäissä ja valoisissa piirroselokuvissa se toimii, mutta niinkin synkässä ja pimeässä miljöössä kuin Pirates of the Carribean leffassa seikkaillaan niin on todella raskas silmälle seurata. Taidan antaa tekniikan kehittyä vielä hetken, ennenkuin menen uudestaan 3D leffaa katsomaan...

23 comments:

 1. Mun mielestä kans nykyinen 3D -tekniikka soveltuu paremmin animaatiooihin. 3D -efekti on nykyisellään jotenkin fantasian omainen, eikä niin todenmukainen valkokankaalle tuotu toisinto kolmiuloitteisesta maailmastamme. Animaatiooiden ohella tämä tekniikka istui mielestäni erittäin hyvin Avatar-leffaan.

  Tosi karkkimainen asu sulla todella =) Ihana!

  ReplyDelete
 2. Nam, miten täydellinen asu :)

  ReplyDelete
 3. Looking good!! Ajattelin itse käyttää samaa väriyhdistelmää Zaran sähkönsinisen topin ja pinkin hameen kanssa ja siihen nudet korkkarit. Nyt haluan kyllä myös noi pinkit housut! Voi että Zaran kesä mallisto <3

  Kiitos kun olet aina niin ihana ja säteilevä!

  ReplyDelete
 4. Minkä verran painat? Voisitko tehdä postauksen mitä syöt päivän aikana?

  ReplyDelete
 5. Onpas kyllä todella herkku asu :)

  ReplyDelete
 6. Tykkään asusta paljon mutta se olisi näyttänyt paljon raikkaammalta valkoisen paidan kanssa.. sininen paita tekee asusta hieman tunkkaisen näköisen. Kiva se on silti :) hyvää kesää!

  ReplyDelete
 7. Ihana asu taas! Oon superkateellinen, ku mä en vaan pysty pukeutumaan noin värikkäästi :)

  ja oon aivan samaa mieltä 3D:stä. En kyllä yhtään tykkää ja etenkin ku on silmälasit ja vaikka väitetäänkin että ne 3Dlasit soveltuuniinkin, mut ei, nii ei :(

  ReplyDelete
 8. Samaa mieltä 3D:stä, mun mielestä tosi haastavaa seurata, jos on 'oikeaa' filmiä eikä animaatiota. Ihana asu taas! Huomaa, että Joku on aika täysillä innostunut näistä ihanista kesäväreistä ;)

  ReplyDelete
 9. Aivan ihana blogi, olen seurannut jo kauan mutta nyt uskallan vasta kommentoida. Tuntuisi kuin kommentoisi vanhalle ystävälle...outoa :-)

  Näin sinut yksi päivä keskutassa, mutta en uskaltanut tulla moikkaamaan, kun mietin, että haluat pitää kiinni yksityisyydestäsi :/ Mitä mieltä olet moikkaavista lukijoista, saako tulla näyttäytymään ja esittäytymään, jos olet esimerkiksi miehesi seurassa?

  ReplyDelete
 10. En tiedä meneekö susta blogin aiheen ohi, mutta ajattelin nyt kuitenkin kysyä (vihkisormus etsinnässä ;D) että minkä hiontainen timantti sulla on solitairessasi? :)

  ReplyDelete
 11. Morjens! Mun pitää nyt kysyä, kun ostin nuo samat housut viime viikolla ja pesin ne nyt ekan kerran ihan normaalisti 40 asteessa ja samanväristen kanssa. Aamulla sitten vetäisin housut jalkaan ja kaupungilla huomasin etutaskujen alapuolella tummat raidat, ja samanlaiset oli ilmestyneet sivusaumoihin. Eli onko sun housuille tapahtunut pesussa mitään tällaista, kun ei kuvista ainakaan näy? Vai oonkohan vaan ihan tunari :D Harmittaa, kun tykkään noista ihan hirveesti :(

  ReplyDelete
 12. katso Monacon Charlotten kultaisen vyön ja värien käyttö. Tulit heti mieleeni, kun katsoin noita kuvia.
  http://myroyal-myroyals.blogspot.com/2011/06/charlotte-casiraghi_02.html

  Anteeksi pitkä linkki, mutta en osaa laittaa sitä millään muulla tavalla suoraan.

  ReplyDelete
 13. Luulin jo että se on itsessäni vika, kun silmät tuntuivat väsyvän niin piemää kuvaa katsellessa tuossa Pirates of the Caribbeanin 3D-versiossa! Mutta joo, oli kyllä todella raskasta, ihan meni into seurata koko leffaa silmät väsyneinä... ei taida tosiaan olla 3D ihanteellinen ainakaan tuollaisiin tummasävyisiin leffoihin.

  Tästäkin huolimatta, aivan ihanan herkullinen asu taas! :)

  ReplyDelete
 14. Samaa mieltä olen 3D-leffoista, antaa tekniikan vielä kehittyä ja tekijöiden totutella. Mutta kyllä Johnny Deppiä/kapteeni Sparrowta ihan mielellään kolmiulotteisena tiirusteli.. ;D

  ReplyDelete
 15. Aivan ihana päivän asu! Tosi pirteä :)

  ReplyDelete
 16. Hetken saa varmaan odottaa sitä kehitystä. Kävin kattoon 3D:nä Valentine`s day- kauhuelokuvan 2009 ja se oli aika työlästä katsottavaa.

  ReplyDelete
 17. Itsekkin olen löytänyt 3d-tehosteet tähän mennessä melko turhiksi! Tossa uudessa potc:ssakin olisi ollut paljon potentiaalisia tilaisuuksia käyttää tätä ominaisuutta, mutta eipä oltu käytetty.. olisi mukavampaa katsoa elokuvia ilman laseja.. :D painavat ikävästi ja häiritsevät ja kuten jo sanoit ja itsekkin sanoin, melko turha efekti :D Kiitos muuten mielenkiintosesta blogista! Tykkään paljon! :)

  ReplyDelete
 18. Ihana tuo paita! Jos saa kysyä niin mistä on ostettu? :)

  ReplyDelete
 19. sulla on niin ihanan pirteitä asukokonaisuuksia!!! :)

  ReplyDelete
 20. aivan ihana karkkinen asu ja vielä ton rusketuksen kanssa näyttää tosi hyvältä!

  ReplyDelete
 21. vyö on kyllä ihan liikaa..

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)