Thursday, June 16, 2011

Biotherm

Suomeen saapuessani huomasin, että minulta oli varastoista loppunut kokonaan vartalorasva. Yleensä suosin Body Shopin sekä Biothermin vartalorasvoja ja nyt päätin kokeilla Biothermin viime vuonna ilmestynyttä Oil Therapy vartalovoidetta, josta olen kuullut hyviä arvosteluja. Moni kehunut tätä tuotetta kuivan ihon tähtituotteeksi.



Nimi oil therapy tulee siitä, että tuote koostuu kolmesta eri öljystä:

  1. Muskatelli ruusuöljystä, jossa on uudistavia ja vahvistavia ominaisuuksia
  2. Kärsimyskukkaöljystä, jossa on ravitsevia ja kaunistavia ominaisuuksia, sekä 
  3. Aprikoosin siemenöljystä, jossa on runsaasti rasvahappoja sisältäviä silottavia ja pehmentäviä ominaisuuksia
Sarjaan kuuluu 3 tuotteen setti: Kuorintaöljy, vartalovoide sekä öljytiiviste, jolla tuodaan lisäheleyttä.
Itselleni riittää ainakin toistaiseksi tämä pelkkä vartalovoide.



Biotherm lupaa tuotteellaan ihollesi heleyttä, pehmeyttä ja joustavuutta - ja täytyy todeta, että minulla tämä ainakin lunastaa lupauksensa. Voide levittyy helposti ja aprikoosinen tuoksu on äärimmäisen miellyttävä. Moni rasva tuntuu iholla hyvältä hetken, jonka jälkeen iho tuntuu pian taas kuivalta. Tämän tuotteen kanssa oma ihoni on tuntunut pehmeältä läpi päivän! Hinta tälle voiteelle on n.40e tietämillä.




Pari ystävääni ostivat myös hiljattain Biothermin vartalotuoksut, ja minä täysin hullaannuin heidän raikkaaseen ja kesäiseen tuoksuun. Kuulema Stockalla tuoksut olivat kanta-asiakastarjouksessa, joten kävin piipahtamassa heidän osastollaan nuuhkimassa valikoimia. Valinnanvaikeushan siinä iski. En osaa päättää neljän vaihtoehdon välillä! Pitäisi saada pienet testerit mukaan, että voisin ajan kanssa nuuhkia, mikä toimii ihollani parhaiten. Eli toistaiseksi jäivät vielä kauppaan...


Löytyykö sinun kaapistasi Biothermin vartalotuoksuja tai voiteita?

20 comments:

  1. Tuo Biothermin Eau de paradis vartalotuoksu on ihan mahtava! Ostin sen itse viime kesänä Kyproksen matkalta ja nyt mulle tulee aina se reissu mieleen kun suihkuttelen sitä itseeni! :)

    -Susu

    ReplyDelete
  2. Käytin yhtenä kesänä Biothermin after sun -voidetta. Tuoksu oli aivan hurmaava ja voide kosteutti ja viilensi tehokkaasti. Nuorekkaita ja raikkaita tuotteita!

    ReplyDelete
  3. Kiitos tästä vinkistä. Mulla on todella kuiva vartaloniho ja lotraan isoja määriä vartalorasvoja ympäri vuoden. Tätä Biothermiä en olekaan kokeillut. Muutaman viimeisen vuoden olen käyttänyt Lancomen vartalorasvoja ja tykkään tosi paljon....ovat vain aika hintavia, jos ei pääse tax freestä shoppaamaan. Tällä hetkellä itselläni on käytössä Lancomen Nutrix Royal Body -vartalovoide, jota suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos saat vaikka testerin kokeiluun =)

    ReplyDelete
  4. Ei multa itseltä löydy, mut mun äitillä on toi sininenvartalosuihke kovassa käytössä :)

    ReplyDelete
  5. Pitääpä käydä tuoksuttelemassa, kun keskustaan eksyy. =)

    Biothermin vartalovoiteista ei ole kokemusta, mutta puhdistustuotteista, sekä kasvovoiteista on. =) Niistä ei olekaan mitään pahaa sanottavaa. Biosourcen silkkistä puhdistusmoussea käytänkin päivittäin.

    ReplyDelete
  6. itse olen hurja bieothermin käyttäjä. ehdottomia suosikkejani ovat cellulite laser, mikä tekee ihosta kimmoisan ja kiinteän, pinnasta selluliittia ei huomaakkaa. toinen ehdoton suosikki on biothermin self tanning water, eli ruskettava kasvovesi ! todella hyvä, luonnollinen rusketus, josta ei myöskään tukkeudu ihohuokoset( mitä minä pelkään aina kasvoihin tarkoitetuissa itseruskettavissa..), lisäksi siinä on miellyttävä tuoksu. vartalotuoksuista käytän sinistä pulloa ! olen ajatellut ostaa myös oranssin pullon..

    ReplyDelete
  7. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuo vartalovoide! :)

    ReplyDelete
  8. Itse käytin raskaus aikana Biotherm Biovergetures - arpijuovia ennaltaehkäisevä ja korjaava voidetta. Oli kyllä aivan ihanaa ja ei tullu raskaus arpia. Sopii kyllä muuhunki ku raskaus arpiin :)
    Muuten ei ole kokemusta kun puhdistus aineista. Pitää varmaan kokeilla tätä suosittelemaasi tuotetta. Olen nii kuiva ihoinen,että joudun rasvaileen ihoa ympäri vuoden heti suihkun jälkeen. Muuten rupee kiristää ja kuivuun. :D

    ReplyDelete
  9. Moikka!
    Ensinäkin sulla on ihana ja mielenkiintoisin blogi mitä tiedän. Pystyn ehkä eniten samaistumaan sinuun kaikista lukemistani blogeista ja se onkin varmasti suurimpana syynä siihen että tämä lempparikseni nousee! Keep up the good work! :)

    Itse ostin juuri tuon vaaleanpunaisen vartalotuoksun. Mullakin meinasi valinnanvaikeus iskeä mutta se tuoksui parhaalta ihollani myöhemmin kuin nuo muut. Pysyy muuten myös yllättävän hyvin ja käytänkin sitä hajuveden sijaan tällä hetkellä. Sopii hyvin kesään! :)

    Pitää varmaan munkin kuivaihoisena tuota vartalovoidetta testata!

    Kaikkea hyvää sulle ja ihanaa kesää!

    ReplyDelete
  10. Mulla löytyy kotoa Biothermiltä ainoastaan Biotherm SOS anti-redness flash (liian pitkä nimi). Se neutralisoi punaisuutta ja en olekaan pariin kuukauteen joutunut käyttämään meikkivoiteita, ja ihoni on nyt parempana kun aikoihin. Harmi vaan, että sen tuotanto on lopetettu... Pitänee ettiä tuubin loputtua joku vastaavanlainen.
    Törmäsin kuitenkin noihin Biothermin aurinkorasvoihin, erehdyin jopa haistelemaan. Ne tuoksuu niiiin hyvälle! :D
    Täytynee Hesan reissulla suunnata suoraan Stockalle...!

    ReplyDelete
  11. Kuivalle iholle paras rasva on apteekin perusvoiteet. Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta noissa biothermeissa, ja eteenkin body shopin tuotteissa on kauheasti kaikenmaailman hajusteita ja lisäaineita, joita iho ei tarvitse. Kaikki "ylimääräinen", jota laitat ihoosi, on sille huonoa. Sama pätee hiuksiin, hiustenpesukin kuluttaa hiusta, vaikka mitkä hoitonaamiot pistäisit. Kokeileppa seuraavaksi ihollesi esim. Aqualan, Ceralan.. Silmien alueelle suosittelen ohuempaa, silmänympärysiholle tarkoitettua rasvaa. T. virkaintoinen farmaseutti ;)

    ReplyDelete
  12. Biothermin vartalosuihkeet on ollut meillä kotona ihan ehdottomia kesätuoksuja! Äidillä on ollut keltainen ja oranssi, ja itseltäni löytyy tllä hetkellä Eau Pure. Voin suositella mitä tahansa niistä, aivan ihania tuoksuja kaikki!! Seuraavaksi kun omani loppuu aion kyllä ostaa heti tilalle jonkun, ehkä tuon Paradiksen kun sitä ei ole vielä ollut.

    Asiasta kukkaruukkuun, mikä ikäisiä ne teidän karvatötteröt ovat? Näyttävät jotenkin tosi pentumaisilta vaikka ihan jo täysikokoisia ovat :)

    ReplyDelete
  13. Mulla on kuiva iho, ja kaytan Biothermin kasvovoidetta, silmameikinpoistoainetta, puhdistusmaitoa ja kasvovetta. Tykkaan kovasti kaikista, vartalojuttuja en ole viela kokeillut :) Suomessa noi on kylla ihmeen kallita verrattuna brittilaan.

    ReplyDelete
  14. Haluan ehdottomasti kokeilla tuota rasvaa kun itselläni on jo tuo turkoosi hajuste ;) se on ihanin niistä!!
    Hei minkälaiset sinun kasvojenpuhdistusrutiinit on ja mitä tuotteita käytät? annappas jotain vinkkejä kauniimpaan ihoon!! oletko huomannut jotain tuotteita/tapoja? ;)

    ReplyDelete
  15. Hei, Nämä rasvat sekä myös samat hajut suihkusaippuoina on ihania kesällä.

    Mielestäni tuo Eau vitaminee on hiukan liian pistävä, omaksi suosikiksi nousi Eau d'energie. Tuoksu laimenee kyllä nopeasti iholta, joten rohkeasti kokeilemaan :)

    ReplyDelete
  16. ostin just tänään ekat biothermit ikinä :) sattumalta päätyi kassalle kun etsin tarpeeksi pieniä purkkeja lentomatkaa varten :) oon aina halunnu kokeilla mutta lukiolaisen budjetilla ja harvoin töissä käyvällä ihmisellä ei ihan oo ollu tilaisuutta repästä ja ostaa noita kasvotuotteita :) saa nyt nähä jos ihastun päätä pahkaa noihin pieniin, niin saa nähä onko seuraava säästökohde saman merkin naamanpesuaineet isompana kokona ;) täytyy siinä samalla käydä myös tuoksuttelemassa saman merkin hajusteita, jos noin paljon annat niille kiitosta, hih :)

    Rhea

    ReplyDelete
  17. Tuota Oil therapya täytyy kyllä viimeistään talveksi ostaa, mulla menee iho ihan harmaaksi ku kuivuu pahasti.
    Syksyllä ostin Mallorcalta tuota oranssia vartalotuoksua ja täytyy sanoa että se on pelastanu monta liian aikasin alkanutta aamua! :) Samoin se on ollu kiva, jos vartalovoiteen tuoksu ei ole miellyttäny, käytän joskus ihan Helosania kun oon niin rusina ;)

    ReplyDelete
  18. Päivittäiset kasvo- ja vartalotököttini ovat kaikki Biothermiä :) Itseasiassa ostin syksyllä Biothermin vartalovoiteen pumppupullossa, josta lähtee kimalletta ja iho näyttää hauskalta suorassa valossa. Kimallus ei kuitenkaan ole liian häiritsevää.

    Tuo sininen tuoksu kutkuttelisi mua todella paljon, olen vaan niin kiintynyt omaan tuoksuuni, etten tiedä osaisinko jättää sitä suihkimatta aamuisin ja vaihtamaan sen toiseen.. :D Katsotaan, katsotaan.

    ReplyDelete
  19. Moikka! Olen jo pitkään haistellut noita biothermin vartalotuoksuja, mutta vielä en ole päättänyt, mikä miellyttää eniten.

    ReplyDelete
  20. Törmäsin muuten tänään Lacosten vastaaviin tuoksuihin ja ne veivät jalat alta. Tuoksu oli hiukan kevemämpi kuin Biotherm ei aivan yhtä pistävä. Hajuja on kolme, kaikki ihania, nyt kun vain päättäisi minkä niistä haluaisi! (siis kaikki ;))

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)