Friday, June 17, 2011

Nettiliikkeiden valikoimaa

Tässä kipeänä ollessa on tullut ihailtua nettiliikkeiden valikoimaa. Hennesille on tullut niin kaunis clutch malli, jota olen jo jonkin aikaa yrittänyt metsästää. Haluaisin niin tuon laukun nuden värisenä! Osaako joku neuvoa, mistä H&M liikkeestä sellaisen voisi löytää? Tukholman reissullani sitä kyselin, mutta siellä se oli loppuun myyty... Myös nuo kirkkaan liilat sandaalit ovat mieleeni!:) 

Aika ajoin, minulta kysytään vinkkejä kenkiä myyvistä nettiliikkeistä. Toistaiseksi lempparini on ollut mytheresa, jonka valikoima ei nytkään pettänyt. Näin kesällä minua himottaa erityisesti korolliset sandaalit...
Näistä lempparit ovat nuo Balenciagan mustat sandaalit, mutta ai että miten kivasti noilla Jimmy Choo sandaaleilla saisi wawawoomia mitä tavallisempaan valkoiset shortsit ja beige t-paita yhdistelmään. Tosin noilla on semmoinen hintalappu, että suosiolla jäävät kauppaan. Ei niitä ikimaailmassa tulisi käytettyä hintansa edestä :D

Mikä oli sinun lempparisi?:)

23 comments:

 1. Moikka, ihana toi H&M:n clutch! Onkohan niitä muun värisinä? Oon metsästäny vastaavaa jonain ihanan kirkkaan värisenä, mutta ainakaan noissa peruskaupoissa ei ole tullut vastaan. Onko vinkkejä, mistä löytyis kaiken kirjavia clutcheja suht edullisesti? Kiitos vielä kivasta blogista - tykkään kun lisäät juttuja aina aamuisin niin lähtee mukavasti päivä käyntiin. Ihanaa kesää! :)

  ReplyDelete
 2. Imatran liikkeestä löytyy muutama nuden värinen laukku, mutta taitaa sinun olla mahdotonta sinne asti tulla :s
  Mutta ehkä jos jostain Helsingin suunnalta löytyisi :)

  ReplyDelete
 3. Helsingin Itäkeskuksen Hennesissä oli noita vaaleita laukkuja ainakin alkuviikosta :)

  ReplyDelete
 4. Kotiuttaisin Balenciagan mustat sandaalit!! Toki Jimmy Choot olisivat kyllä aika henkeä salpaavat myös :)
  Kaupungissamme juuri tällä viikolla näin näitä kyseisiä hennesin uutuuksia :)

  ReplyDelete
 5. Jumbon H&M:llä oli noita nudeja clutcheja vielä viikko sitten muutamia jäljellä. Kävin sieltä itselleni yhden nappaamassa ;)

  ReplyDelete
 6. Ainakin Vantaan Jumbo-kauppakeskuksen henkkamaukasta löytyy kasoittain noita nudenvärisiä :)

  ReplyDelete
 7. Hei!
  Mulla on toi musta clutch ja ostin sen n. kuukausi sitten Jumbosta, käy kurkkaamassa sieltä :)

  ReplyDelete
 8. Jumbossa oli ainakin vielä viime viikolla aikamoinen kasa noita nudeja clutcheja. :) Ja yleensä kanssa Itiksen H&M:stä löytää aika hyvin tuotteita jotka ovat keskustan liikkeistä loppuunmyytyjä.

  ReplyDelete
 9. Turun H&M:llä on myös noita beigen sävyisiä ja ilmeisesti kaikkia sävyjä vielä jäljellä. Juuri eilen niitä siellä näin :) Mutta uskon että Helsingin liikkeistä löytyy myös! paranemisia :)

  ReplyDelete
 10. Vantaalla Jumbon H&M:ssä ainakin on noita nudeja clutcheja vielä myynnissä. =)

  ReplyDelete
 11. Itäkeskuksen h&m bongattu nude clutch alkuviikosta, muutama oli jäljellä! :)

  ReplyDelete
 12. Kouvolan liikkeestä löytyisi tuo nude clutch.. Taitaa vaan olla vähän turhan kaukana :s

  ReplyDelete
 13. Mä oon tota nuden väristä viimeks viimeviikolla bongaillu Forumin H&Mssa (:

  ReplyDelete
 14. Tänään bongattu ko.laukku Iso Omenan h&m:stä, n.5kpl oli jäljellä

  ReplyDelete
 15. Hei, oon hankkimassa Ray Banin Aviatoreita, mutta mietin eri linssi-/sanka-/kokovaihtoehtojen välillä.
  Mitkä on sun suosikit ja mitkä sun mielestä kävis asuun kuin asuun, kun nyt oon vaan yhdet hankkimassa ja niiden olis tarkoitus mennä monta vuotta..

  ReplyDelete
 16. Mullakin on toi nude clutch. Niitä oli jokunen viikko sitten vielä tän pikkukaupungin Hennesissä, mutta enää ei taida olla mitään värejä täälläkään..

  ReplyDelete
 17. Itse ostin tuon clutchin nudenvärisenä jo reilut kolme viikkoa sitten, jumbon h&m ltä:)

  ReplyDelete
 18. Hihii, multa löytyy juurikin nuo molemmat H&M:n tuotteet omana! Turun liikkeistä olen sekä laukun että kengät ostanut, laukun Kop-Kolmiosta ja kengät Skanssista.:)

  ReplyDelete
 19. Mrs.V ...LOVE YOUR BLOG!!!! I LIKE SHOES MIU MIU...LOVE ANDREA FROM BUENOS AIRES ARGENTINA.

  ReplyDelete
 20. Hei kaikki ihanat! Suuren suuri kiitos kun te kaikki olette niin ystävällisiä ja yritätte auttaa minua etsinnöissä eteenpäin! Huomenna lähden hakemaan laukkua Itiksestä, joten toivotaan että siellä semmoinen vielä on! Kiitos ihan hurjasti - ootte ihania!!:)

  ReplyDelete
 21. Hauskaa nähdä täällä sama nude clutch, jonka itse muutama viikko takaperin hankin heräteostoksena laukkuhyllyyni eräästä Itä-Suomen H&M:stä :) Samalla löysin ihanan kevyestä kankaasta tehdyn nudehuivin ja helmi-nudekangas-rannekorun täydentämään kokonaisuutta. Tuo laukku on siitä mukava, että hihnan voi halutessaan kätkeä laukun sisään ja kantaa kädessä - kokeiltu jo yksissä juhlissa :)

  Tanja

  ReplyDelete
 22. mulla on kanssa toi nude clutch, mutta ostin sen jo toukokuun alkupuolella lahden hmstä (:

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)