Wednesday, June 22, 2011

Ale ale aleee

Näinä hetkinä alkaa olemaan jokatoisessa liikkeessä jonkinmoiset kesäalet päällä. Kuulemani mukaan eilen alkoi Mangon ale (eli suuntaan sinne tänään ihan varmasti..;)), mutta eniten odottelen Zaran aleja, jotka alkavat heti ensimmäinen heinäkuuta... Tänään luvassa hieman ale-tarjonnan kartoitusta sekä juhannus viikonlopun valmisteluja. Meillä on edessä ihana kaverijuhannus, myös meidän karvakuonoille, sillä peräti neljä karvaturria saavat nauttia toistensa seurasta kesämakkaran ja järvivesileikkien merkeissä:) 

Mutta ennenkuin karkaan juhannuksen viettoon, kerrataanpa vähän omaa alennusmyynti politiikkaani. Siellä kun homma voi helpostikin karata käsistä sen naurettavan uskomuksen alla, että ne valtavat miinus prosentit jotenkin omaa lompakkoamme hirveästi säästäisivät. Eli kun aleen suuntaat, on hyvä olla jo melko selkeä kuva mitä sieltä haet. Kannattaa erityisesti pitää silmällä sellaisia klassisia kappaleita, joille varmasti löytyy käyttöä vielä tulevinakin sesonkeina. Hyviä esimerkkejä tällaisista on mustat bleiserit, hyvät villaneuleet, nahkahanskat jne. Peruskappaleita siis. Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta näin välttyy useimmiten niiltä kamalimmilta what the hell was I thinking?! - hetkiltä myöhemmin ;)

Minä haluaisin löytää alennuksien seasta jonkin hauskan lavatanssimekon. 
Kyllä - luit oikein :)
Me ollaan menossa juhannuksena kaveriporukan kanssa lavatansseihin. 
Heinät suussa tietenkin.
Tulee varmasti hauskaa! :D

Haluaisin myös löytää vaalean palmikkoneuleen, juuri tuollaisen, joka on tuossa The Hillsistä tutun Kirstinin päällä. Tuleekohan koskaan noinkin ajattomat kappaleet kuten Ralph Laurenin neuleet alennusmyynteihin? Voisi Stockalla käydä väijymässä...
Muilla vinkkejä mistä laadukkaita vastaavia voisi löytää?


Minulle tulee jotenkin tästä kuvasta mieleen yksi ihanainen ystäväni ja bloggaaja, jonka moni teistäkin tuntee... Arvaatteko kuka?:)

38 comments:

  1. Veikkaan Lintua mielleyhtymäksi Kirstin Cavalleriin....tosin Lintun eduksi mielestäni!

    Kauniita klassikoita vaatteissa on mielestäni myös Henry Lloyd -merkillä. Näitä voi ostaa myös netin kautta www.duetto.fi (kokemuksesta voin kertoa, että loistavasti toimiva verkkokauppa!) Tuolla onkin tällä hetkellä kaikki -30%. Neuleissa näytti olevan merkkejä kuten Gant, Ted Baker, Lexington...jne.

    Mielettömän hyvä neuvo tosiaan pitää pää kylmänä alennusmyynneissä! Klassikot toimii aina =)

    ReplyDelete
  2. Lavatanssit on aivan huikeita! Pienenä tyttönä ne kuului jokaiseen kesääni, nyt "aikuisempana" oltiin viimekesänä tyttöjen kanssa kunnon lavatansseissa. Hitsit että oli mukavaa ja fiilis aivan katossa! Oikein mukavia juhannustansseja teille!

    ReplyDelete
  3. Hyviä vinkkejä, itselläkin on tapana ollut riistäytyä tuo ale shoppailu käsistä ja lopulta puolet niistä ollut turhia ostoksia :( Ai zaran alet alkaa ensimmäinen heinäkuuta, voi harmi olen tulossa Helsinkiin moikkaamaan ystäviäni jo ensiviikon tiistaina enkä viivy kuin muutaman päivän eli en ehdi niihin. Vaikka Turussa on kyllä zara, mutta Helsingissä on tietenkin isompi :P täytyy sentään toivoa että on hyvät ilmat!

    ReplyDelete
  4. viimeisestä kuvasta tulee ainakin madde mieleen?!:)

    ReplyDelete
  5. viimeisestä kuvasta tulee ainakin madde mieleen?!:)

    ReplyDelete
  6. Olisiko PS. I love fashion-blogin Linda? :) Miten muuten sait selville, että zaran alet alkavat 1.heinäkuuta? Meinaa, kun itse olen yrittänyt kauheasti etsiä milloin ne alkavat, joten ihmettelin vain (: Kiitos tästä tärkeästä päivämäärästä, I'm so happy ;)

    ReplyDelete
  7. Kurkkaapa Helenan Tavallista arkea-blogiin, oisko kyseessä sama neule

    http://modespots.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Kalastajan vaimo tuosta tietenkin tulee mieleen:)!

    Saitko muuten sen h&m clutchin jota lähdit itiksestä etsimään?

    t. yksi vinkin antanut:)

    ReplyDelete
  9. hei kun sulla tuntuu olevan kokemusta vähän kalliimmista ja paremmista ballerinoista, niin osaatko sanoa mitkä olisi oikeasti parhaimmat jalassa? täytyisi käydä sovittelemassa tottakai omaan jalkaan mutta olisi kiva jos olisi vähän osviittaa? kiitti!

    ReplyDelete
  10. eihän tolla oo housuja :(

    ReplyDelete
  11. Oi kuinka ihana sun uusi banneri on! Mieletön! :) Mä oon maailman huonoin ale-shoppailija. En ikinä käy aleissa, koska en jaksa sitä ihmismäärää enkä jaksa penkoa vaatekasoja. Ja ostankin aina vaatteet normaalihintaisina. Nyt kuitenkin ajattelin hyödyntää alet ja lähteä aurinkolasikaupoille. Hakusessa ois parit aurikolasit, jos vaikka kerrankin saisin ne alennettuun hintaa. *fingers crossed* :D
    Ja uteliaisuuteni heräsi: ketä blogi-kolleegaa tarkoitit? :) Niin ja miten teidän uuden kodin sisustus etenee? Vai oliko se niin, että asunto ei ole vielä valmistunut? Jos oli niin koska pääsette sisustamaan. :)
    Ihanaa kesää ja juhannusta! :) Ja sun ihanille koirille paljon terkkuja! :)

    Laura

    ReplyDelete
  12. http://fettnajs.blogspot.com/2011/04/viikonlopusta-viela-sen-verran-et.html?showComment=1306083160337#c4334008108134877896 huomasin kommenttisi vasta nytten ja pahoittelen luvatonta kopiointia:) ilmoiten ensi kerralla, ja pitää vielä sanoa että sulla on ihan mieletön blogi! :)

    ReplyDelete
  13. http://fettnajs.blogspot.com/2011/04/viikonlopusta-viela-sen-verran-et.html?showComment=1306083160337#c4334008108134877896 huomasin kommenttisi vasta nytten ja pahoittelen luvatonta kopiointia:) ilmoiten ensi kerralla, ja pitää vielä sanoa että sulla on ihan mieletön blogi! :)

    ReplyDelete
  14. mulla kyllä tulee p.s. i love fashion bloggaaja mieleen EHDOTTOMASTI:)

    ReplyDelete
  15. Lintu, hänellä on samanlainen laukku kuin kuvassa ja samaa näköäkin on vähän. :)

    ReplyDelete
  16. Voi eii, 1.7. on muodostumassa ihan horror-päiväksi kaiken ehtimisen suhteen :D Pitäisi ehtiä töihin, töiden kesäjuhliin, sekä hakea uuden asunnon avaimet/tsekata se, ja nyt vielä zaran alet! Teleportti tänne, kiitos :D

    Mulla on samantyyppinen luonnonvalkoinen neule, kashmirvillasekoitetta, Benettonilta, ja yllättävää kyllä ehkä 7 vuotta sitten ostettu ja toimii vieläkin :) Että itse suosittelisin niitä.

    Kivaa Juhannusta!!:) Täällä juhannuspuhteina "ihan pikku homma" eli muutto Hollannista Suomeen, aarrgh:D Jää harmittavasti kaikki mökkeilyt välistä, mutta kyllä noita juhannuksia tulee, ihan joka vuosi jopa:)

    ReplyDelete
  17. Sanoisin, että Kalastajan vaimon tyyli tulee mieleen tuosta palmikkoneuleesta :)
    Hyvää Juhannusta!
    t. Essu

    ReplyDelete
  18. lintu tulee mieleen ihan heti tosta ! ballerinat, lv ja kristin cavallari = ilmetty lintu :D kiva toi neule muuten. ja jänniä suunnitelmia sulla juhannuksena, pidä hauskaa ja toivotaan että mekko löytyis ! :)

    ReplyDelete
  19. muuten kiva, mutta typykkä on kristin cavallari :) joojoo, pakenen vuorille pilkkua viilaamaan :D

    ReplyDelete
  20. Itseasiassa Suomen Zaroissa alkaa huomenna jo alet! :)

    ReplyDelete
  21. Benettonilla vastaavaa neuletta :)

    ReplyDelete
  22. Tuo neule on kyllä ihana! Aloin miettiä, onko se kirstin cavalleri? Muistin että nimi olisi Kristin Cavallari. Whatever :D

    ReplyDelete
  23. mikset vain osta sitä ralph laurenin neuletta täyshintaisena kun sinulla on kerran on siihen varaa.jos varaa hankkia 3 asuntoa niin luulisin voivan ostaa pari neulettakin

    ReplyDelete
  24. mangossa on samantapaisia v-kaula-aukolla :)

    ReplyDelete
  25. Hei!

    Löytyikö Mangon aleista mitään? voisitko esitellä alelöytösi? :) Itse kävin kanssa tänään ja kiikutin kotiin 5 kassillista :D Tuli vaan mieleen, että Zaran aleja kannattaa pitää silmällä jo sunnuntaina (?), koska mielestäni Stockalla alkaa silloin ale ja niillähän alkaa aina samaan aikaan :) ettet myöhästy apajilta ;)

    -Miriam

    ReplyDelete
  26. Kristin Cavallari, ei Kirstin Cavalleri :-D Vähän huolellisuutta, ihanainen Mrs. V :-)

    ReplyDelete
  27. Vantaalla Jumbon Zarassa ale alkaa huomenna (23.6.)! Jos joku siis haluaa Vantaalle eksyä ;)

    ReplyDelete
  28. Vantaalla Jumbon Zarassa ale alkaa huomenna (23.6.)! Jos joku siis haluaa Vantaalle eksyä ;)

    ReplyDelete
  29. Jaana,
    No ihan oikeessa olet - ja ihan samanlailla sanoisin: Lintun eduksi! Jotenkin baltsut, tuo paita, laukku ja vaaleat hiukset, mutta Lintu oisi varmasti osannut koota jotain tyylikkäämpää alaosaksi!:) Kiitos ihana vinkeistä! Pistän korvan taakse!:)

    Linda,
    Voi miten mahtavaa! Eikun odottelemaan! samaa sulle!:)

    Veronica,
    Hyviä uutisia! Jotkut paremmin tietäneet osasivat sanoa että alkaisi Zaran alet jo huomenna! Lets keep our fingers crossed ;)

    Anonyymi,
    Onhan siinä jotain Maddeakin!:)

    Anonyymi,
    Samaa mieltä - tosin Lintun eduksi;) Me mietittiin kaverien koska Zaran alet voisi alkaa ja sitten kun ei saatu vastausta, ystäväni soitti siihen palvelunumeroon mistä voi kysyä mitä vain :D En edes tiennyt moisesta palvelulsta, mutta enpä soita uudestaan sillä näemmä antoivat väärää tietoa.....
    Kuulema nimitäin alkavat huomenna!

    Anne - Mari
    Kiitos vinkistä! meen kurkkaa!!:)

    Anonyymi,
    Ihanainen JOhanna ei tässä ensiksi tullut mieleeni, jostain syystä suloinen Lintu oli mielessäni. Ja kiitos vielä kovasti vinkistä! Vielä en sitä saanut itselleni kun tuli muita kiireitä enkä päässyt itikseen asti sitä hakemaan:(

    sanni,
    Nyt en kyllä voi antaa vastausta tohon kun kaikki tuntuu mulla ainakin tosi hyviltä! Ehkä luikkarin tai mulberryn? Mutta sehän riippuu aivan täysin sun oman jalan mallista ja lestitä mikä on mukavin! Joillakin kun on kapeammat jalat kuin toisilla jne:(

    Anonyymi,
    Legginsit taitaa sillä olla

    Laura
    Voi kiitos paljon - kiva jos pidätt:) Mulla vähän sama homma:( Kävin tänään mangossa nopeasti ja käännyin nopeasti pois. Ei siellä tuntunut olevan "hyvää kamaa" ollenkaan jälejllä... Mulle kans sitten iskee pakokauhu jos kaikki ale tavarat on sikinsokin... Mangossa sentään oli tosi siististi laitettu! Tarkoitin ihanaista Lintua :) Meidän koti ei itseasiassa ole vielä edes olemassa!:) Pitäisi vielä päättää kaikki sähköpaikat yms :D Kaakelit ja keittiö on kyllä saatu valittua!;)
    Kiitos paljon! Sitä samaa ja hauvoilta iso vuf takas:)

    Anna,
    Voi kiitos ihana kauheasti!:) Ei mitiä hätiä!:)

    ellen,
    Maddea en hakenut, mutta samaa löytyy ehdottomasti häneenkin!:)

    Anonyymi.
    Sama !:) Tosin Lintun eduksi!:)

    ReplyDelete
  30. Ralph Lauren on ihan satavarma merkki, jolta loytyy kauniita, hyvalaatuisia palmikkoneuleita! :) kannattaa silta kayda tsekkaamassa !

    ReplyDelete
  31. Anonyymi,
    Häntä minäkin mietin!:) Tosin Lintu on upeampi:)

    Rii,
    Kiitos paljon vinkistä! Ja voimia pakkaukseen!! Toivottavasti saat kaiken hoidettua - mutta annoinkin vissiin väärää tietoa! Kuulema huomenna alkaa paikka paikoin Zaran alet!!! Voimia sinne muuttoon vielä! Been there done that... Kiva laittaa kokonainen talo paketttiin :( Ja sitten vielä toiseen maahan...

    Essu,
    Ihanainen Johanna ei minulle heti mieleen tullut, Lintua hain:) Mutta ihanaa juhannusta sinnekin!!:)

    Anonyymi,
    Kyllä - mulle kans! Lintun eduksi tosin:) Mekkoa ei löytynyt..:( JOten pitää varmaan keksiä jotain tuolta omasta kaapista joka sopii teemaan....;)

    Anonyymi,
    Joo tiedätkö niin mäkin muistin, sitten nimeä googlasin ja sain vastaukseksi että kirstin cavalleri sen nimi ois :D Mutta sehän on väärin!! Mäkin silloin ihmettelin että kuinkas mä niin väärin muistin, mutta oonkin löytänyt netistä nimen väärin kirjoitettuna!:)

    anonyymi,
    Kiitos tästä tiedosta! Miten itse tiedät? Mulla kun on aika epäluotettava lähde...Me mietittiin kaverien koska Zaran alet voisi alkaa ja sitten kun ei saatu vastausta, ystäväni soitti siihen palvelunumeroon mistä voi kysyä mitä vain :D En edes tiennyt moisesta palvelulsta, mutta enpä soita uudestaan sillä näemmä antoivat väärää tietoa.....

    Anonyymi,
    Kiitos! Käyn tsekkaamassa!:)

    Anonyymi,
    Ihan oikeessa oot! Mäkin muistin että se on Kristin Cavallari, mutta kun googletin niin tuli kirstin cavalleri :D Uskoin sit hölmö sitä :D

    Anonyymi,
    Minusta aina kannattaa etsiä hyvä tuote edullisimmillaan?:)

    riina,
    Mä en tiedä taas kuinka hyvin Mangon neuleet kestävät? Haluaisin jotain "ikuista" :) Ja mangon tavarat eivät mulla kauhean kauaa ole kestäneet :(

    Miriam,
    Voi en sitten yhtikäs mitään! Ihan kuin joku olisi käynyt jo siellä viiden kassin kanssa ja ostanut kaikki hyvät päältä pois.... ;D Kuulema jonkun mukaan täällä pitää kattoa jo Zaran aleja HUOMENNA!!! :)

    Anonyymi,
    Voi että, kun noin mäkin sen nimen muistin ja sitten vielä googletin ja se antoi nimeksi kirstin cavalleri ja mä hölmö uskoin:(
    Ei kun kuulunut omiin lemppareihini The Hills sarjassa niin ei ollut tytön nimi itsestäänselvyys:)

    Anonyymi,
    OIH!!! Jumboon saakka en huomenna ehdi, mutta saankoa kysyä mistä tiedät - eli onhan varmasti silloin jos joku tätä lukeva nyt sen takia suuntaa kauemmaksi Jumboon?:) Kiitos!:)

    ReplyDelete
  32. Ainakin American apparel:lilta löytyy lähes identtinen neule, malli oli Womens cable knit pullover.

    ReplyDelete
  33. kävin tänään Helsingin Zarassa ja näytti jotenkin kaaottisemmalta kuin yleensä: vaatteet roikkuivat rekeillä miten sattuu, eikä järjestyksestä ollut tietoakaan. koko myymälä enteili alennusmyyntejä ja eräältä myyjältä kuulin, että ne alkaisivatkin jo huomenna !!!!!

    ReplyDelete
  34. Höh, vietin juuri eilen päivän Helsingissä kierrellen ja yllätyin, että alet oli jo monessa paikassa, paitsi Zarassa..

    Tukholmassa oli Zarassa ilmeisesti juuri tämän viikon maanantaina alet alkaneet, kun siellä kävin. Toisaalta huomasin, että ostamani neule oli Tukholmassa n. 30% alennuksessa ja Helsingissä sama neule oli vielä normaalihintaisena melkein saman hintainen kun Tukholman alennettu hinta. Mahtaa olla Ruotsissa sitten katteet kohdallaan, vai mistä lie sitten johtuu, että hinnat heittelee noinkin paljon..

    Mutta siis, täytyyköhän sitten tehdä samantien uusi reissu Helsinkiin ja suunnata Zaran aleihin.. :D Tai sitten koitan jaksaa odottaa Heinäkuun puolelle, jos ne olis laskenu hintoja vielä enemmän.. :)

    - Laura

    ReplyDelete
  35. Tosi hyviä vinkkejä sulta, kiitos! Itse oon ainakin ostanu Ralph Laurenin neuleita outlet myymälöistä. Pariisin Disney Landin vieressä on iso kiva outlet kylä mistä tuli vaikka mitä mukaan. Ja olen asuinmaastanikin ostanut niitä tosi halvalla. Jos koskaan suuntaat Sveitsiin, tsekkaa FoxTown Outlet Mall, sieltä nieltä neuleita löytyy ja esim 2 Guccin huivia tuli mukaan ihan pilkka hinnalla, love it! Ihana on sinun blogi, kiitos siitä :)

    ReplyDelete
  36. H&M:llä on alessa (ainakin Tapiolassa) ihan samanlainen neule, siinä vaan on v-pääntie. Hinta muistaakseni 10€..?

    ReplyDelete
  37. Zaran ale alkoi tänään:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)