Thursday, May 26, 2011

Vaaleanpunainen huulipuna videolla

Se olisi taas pitkästä aikaa videopostauksen aika. Videolla kerronkin aikalailla kaiken sanottavani, joten tähän en turhaa enää löpise tekstin muodossa. Toivottavasti saatte mun sepityksistä selvää :/



Ja jos meni ohi, huulipuna on: Dior Addict Lipstick Show 778



No ei tuo punan sävy nyt näissä kuvissa ihan oikealta näytä. Tuon ylemmän kuvakollaasin vasen kuva on paras mitä sävyn todellisuuteen tulee. Esimerkiksi cityballeriina-postauksessa minulla oli vaan tätä huulipunaa meikkinä - kuten tuossa blogin bannerissa. Toivottavasti siitä saatte hieman ideaa miltä näyttää kasvoilla:) 

53 comments:

  1. Kiva saada katsoa pitkästä aikaa videota! Oot tosi luontevan oloinen videolla :) ehdottomasti lisää näitä.
    ps. kommentoin varmaan vasta toista kertaa tänne sun blogiin, vaikka oon lukenu noin vuoden. Haluan sanoa, että tää on ehdottomasti yks parhaimmista blogeista mitä luen! Päivität postaukset just parhaaseen aikaan, ja päivä lähtee hyvin käyntiin. :) toivottavasti jaksat tehdä tätä vielä pitkään! Mukavaa kesää! -jenni

    ReplyDelete
  2. Samaa mieltä: paras postausaika :)
    Pupu

    ReplyDelete
  3. Hei ihana Mrs V. Olipas mukavaa aloittaa päivä sun blogin kautta. Aurinko paistaa täällä Oulussa ja sulta sai niin pirteät hymyt tuosta videolta. =) Nyt suuntaan hyvillä mielin aamun ekaan palaveriin ja tästä se päivä taas lähtee. =) Tosi kiva tuo pinkki huulipuna. Mulla on itselläni käytössä Mary Kay:n Paradise Pink näin kesän kynnyksellä (ollut jo useamman vuoden mun kesäpuna =) ).
    p.s. En kyllä tiiä, miten starttaan aamuni, jos joskus lopetat bloggaamisen...;-P

    ReplyDelete
  4. vau, olet älyttömän kaunis ja varsinkin silmäsi ovat ihanan väriset! onkohan tuota huulipunaa vaaleimpina sävyina tai nudena? Itselle ei sovi mitenkään nuo tummat mutta sulle se sopii kyllä älyttömän hyvin :) tämä on varmaan ensimmäinen sivusto mihin surffaan heti kun pääsen työkoneelle, päivä lähtee kivasti käyntiin :)

    ReplyDelete
  5. Tuli mieleen ku sanoit haluavasi vielä pinkimpää huulipunaa niin ainakin make up storen sävy mandy on todella räikeä pinkki :)

    ReplyDelete
  6. jenni,
    Voi miten kiva jos niistä tykätään. Niitä kun on niin hellpo ja nopea tehdä! :D Todella kiva jos minun tyylini miellyttää sinua, toivottavasti sinä jaksat käydä täällä vielä pitkään!:) samaa sinne!:)

    Pupu,
    Mahtavaa:)

    Jaana,
    Joo sen ekan punaisen myötä tää kaikki lähti... :D Toivottavasti tämä harrastus jatkuu mielekkäänä vielä pitkään :) Kiitos mielekkyydestä menee kyllä teille, parhaille lukijoille!!!! Hyvää palaveria!:)

    Anonyymi,
    Voisin luulla, että kaikille löytyy valikoimasta se sopiva, käy ihmeessä kokeilemassa - myyjät olivat todella avuliaita. Kiitos kovasti - olen kovin otettu jos päiväsi alkavat kanssani!!:)

    Anonyymi,
    (poistin kommentin, koska miestäni koskevat asiat eivät tähän blogiin kuulu)
    Nopeastihan sinä olet bongannut jos auton kyydistä hoksasit!:) Mutta pakko sanoa että kamalaahan tuo on "elintason" takia jostakusta huolta pitää. Rakkaushan se voima on joka saa sen valtavan hoivausvietin aikaiseksi! Mieletön rakkaus on rikkaus ja siihen verrattuna korkeakin elintaso ilman rakkautta on köyhyyttä. Tämä toki vain minun mielipiteeni:) Samaa sinne!:)

    ReplyDelete
  7. Heippa! Olen blogiasi seurannut hetken aikaa ja kiitos ihanan pirteästä tyylistäsi :) Mainitsit tuossa joku postaus sitten häämatkastanne Seychelleille. Itse olen menossa tänä kesänä elokuussa naimisiin ja suuntaammekin tulevan mieheni kanssa juuri samaiselle paratiisikohteelle. Olisin ÄÄRETTÖMÄN kiitollinen jos voisit tehdä jonkun postin kohteesta. Mitä suosittelee tekemään, näkemään, missä syömään ja mitä pakata mukaan. Ymmärrän jos menee liian henkilökohtaiseksi etkä siksi (tai muuten vaan) halua asiasta kirjoitella, mutta jos innostut hyötyisin ainakin minä siitä :))) kiitos jokatapauksessa ihanasta blogista!

    ReplyDelete
  8. Ihanin Dior. Mulla on ehkä pienimuotoinen pakkomielle noihin Diorin meikkeihin. Ne vaan on niin hyviä Taidan omistaa juuri saman huulipunan. Joka muuten näyttää todella paljon paremmalta sulla. Oon itse niin vaalea että näytän ehkä vähän vampilta :DDD

    ReplyDelete
  9. Sun blogi eroaa hyvällä tavalla muista blogeista, olet pirteä ja aina iloisen oloinen, että sinua katsoessaan tulee itsekin hyvälle mielelle:) Pidän sinun tyylistä, varmaan sen takia, koska oma tyyli on kyllä hyvin lähellä sinun tyyliä.
    Huomasin videosta, että sulla on ihana enkun aksentti. Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  10. En tiedä minkä takia katoin koko videon isolla hymyllä, mutta samoin kävi minulla kuin Jaanallakin :) Kiitos Mrs.V <3

    ReplyDelete
  11. Heippa!

    jos vielä pinkimpää huulipunaa kaipaat, suosittelisin Make Up Storen Mandya. Itse ostin sitä jonkin aikaa sitten ja väri on aivan mieletön!

    Lisäksi kysyisin tuosta edellisen postauksen H&M:n huivista; onko tämän vuoden mallistosta?? näyttää ihanalle ja itsekin haluaisin tuon tapaisen huivin.

    Terkuin Heini

    ReplyDelete
  12. voi harmi, tä ei päästä mua kirjautumaan mun profiiliin näköjään niin tuli anonyyminä. Olin siis tuo kun kyseli huulipunan sävyjä ja totesin päiväni alkavan aina hyvin käyntiin kun käyn täällä blogissasi. Jokatapauksessa ihanaa päivää sinulle! :)

    ReplyDelete
  13. Olisipa minunkin ihoni noin kauniin värinen ja tasainen ilman meikkiä!

    Ulkomailla asustamisen huomaa tuosta tavasta lausua englantia. Kuulostaa siltä, kuin olis syntyjään jostain muualta.. ;)

    ReplyDelete
  14. Kiitos ihanasta blogistasi, se on todella raikas ja positiivinen!

    Olisi muuten hauska, jos joskus tekisit videopostauksen englanniksi. :)

    Hyvää kesän alkua sinne! =)

    ReplyDelete
  15. heh, äänesi kuulosti johanna tukiaiselta.. sanoin mieheni kun katsoin sun videoo ja hän kuuli vain äänen :P

    tosi kiva toi sävy ja ehdottomasti sulle sopii että käytät huulipunissakin väriä. ihanaa loman jatkoa :)

    ReplyDelete
  16. Pinkeimmistä pinkein huulipuna (mitä itse olen kokeillut/nähnyt) on MakeUpStoren huulipuna nimeltä Pretty Baby ;)

    ReplyDelete
  17. Voi kiitos ihanasta postauksesta! Lisää näitä!! <3 Punan sävy sopii sulle kyllä ihan kympillä, vau!!

    Oikein ihanaa päivänjatkoa sinullekin murunen. =O*

    ReplyDelete
  18. Anonyymi,
    Onneksi olkoon! Ihania häitä teille!:) Hmmmm. ehkä voisin kertoa Seychelleistä kohteena yleisesti...Yritän pitää mielessä!:)

    Cheririe,
    Joo se on kumma, yht'äkkiä ruvennut tekemään mieli kaikkia erisävyisiä huulipunia?! :D Ja höpsis höpsis, kauneus on katsojan silmissä ja itse on itsensä pahin kriitikko;)

    Lila,
    Kiitos ihana kauheasti ihanista sanoista, kiva että olet päätynyt blogiini!:) Joo, mun aksentti vähän vaihtelee, välillä jenkkiä ja välillä todella brittiä... Meillä kun oli lapsuudessa britti sekä jenkki aupaireja niin mun aksentti on aika sekalainen :D

    Elisabete,
    Ah ihana <3 Hymy on niin iso voimanlähde <3 Kiitos!

    Heini,
    Kiitos vinkistä! voisi käydä pistäytymässä...;) Huivi on vuoden parin takaa:/ Mutta kai noita tuommoisia löytyy lähes joka vuosi! Toivottavasti löytyy vielä tänäkin vuonna!:)

    Veronika,
    Voi ihana kun kävit vielä jättämässä nimimerkin. Niin paljon mukavempi mulle kun voi yhdistää kauniit kommentit ihaniin lukijoihin, joita oppii tuntemaan tässä ajan saatossa <3

    Ragdoll,
    mitäs sä siellä kanotar voihkit? Oot niin upea että hys hys moisen höpötyksen kanssa!:) Iteasiassa mun enkun aksentti sai alkunsa mun lapsuudessa kun vasrtuin englantilaisten ja amerikkalaisten aupairien kanssa, mutta toki tuolla ulkomailla kun joutuu puhumaan enkkua 50% ajasta ja koulut kannustivat valitsemaan brittienkun tai jenkkienkun välillä niin toki se siitä sitten muodostuu :D

    Anonyymi,
    Kiitos ideasta, pistän mietinnän alle :) Samaa sinne!:)

    Anonyymi,
    hahahha. Apuva. Olipa tää eka kerta kun moista kuulen, mutta minkäs sille voin:) Miehelle vaan terkkuja että kiitti vaan :D
    Kiitos paljon! Aristelin kauheasti alkuun, mutta nyt on jo täysin tottunut! Tänä kesänä kun saa tunnustaa väriä niin mennään sitten täysillä!:) Kiitos ja ihanaa kesää sinnekin!

    susq,
    Kiitos!! Pistän korvan taakse!!:)

    naana,
    oot kyllä aina yhtä symppis ja lämmin <3 Samaa sinne!!:)

    ReplyDelete
  19. Kiva postaus! :) Hehh, täälläkin ollaan tässä parin vuoden sisään hurahdettu täysin huulipuniin. Koska aina kuitenkin arastelen sitä täysin räväkän sävyn laittamista, olen päätynyt Cliniquen buttershine lipstickeihin, joissa on tosi hyvä sävyvalikoima mutta vähän kevyempi tekstuuri :) On ehkä pieni huulipuna-addiktio kehittynyt poskipuna-addiktion rinnalle ;) Mutta saa noista kyllä ihan hyvällä omallatunnolla nauttia, ainakin mun mielestä:)

    ReplyDelete
  20. Sä olet vaan niin kaunis ! Taidan itekin suosiolla jättää ruskeet piilarit purkkeihin ja mennä tyytyväisenä luonnollisten silmieni värillä :)
    Tuo aksentti oli varsin mainio, mutta ei yhtään paha! Edelliseen postaukseen vielä kommentoin, tuo eka kuva jossa ite esiinnyt, vaaauuu, suoraan kun jonkun suuren brändin mainoksesta! :)

    ReplyDelete
  21. Mun all time favorite on macin lustre, sävy lustring. On kivasti pigmenttiä ja tuo väriä kasvoille (ja näyttää melkein paremmalta ilman muuta meikkiä). Monet mun kaveritkin on ostanu saman punan, ku ovat tykänneet niin paljon mun päällä... :) (En voinu laittaa linkkiä, kun macin sivuja korjataan) Stockalla on macin piste, kannattaa tsekata, jos ehdit!

    Ihana video, oot niin herttainen! :)

    ReplyDelete
  22. heippa ja kiitos ihanasta blogista! oot niin nätti ja luonnollinen et kateeksi käy :) ootko ikinä yrittäny oikoo hampaitasi ja onko ne ikinä häirinny sua? itelläni on melko epätasaset hampaat ja jotenki mun itsetunto kärsii niistä! huomasin että sullakaan ei oo ihan suorat mut kauneutes peittää ne alleen toisin ku mulla. :)

    ReplyDelete
  23. Edellisessä postauksessa kyselin hääpukusi perään (lähinnä sen takia, että itsellä puku hakusessa)ja ymmärrän täysin että vedät siihen rajan. :) Olen itse ajatellut itselleni Monique L'Huillierin pukua.. Vaikka maksaa, niin hääpäivä on yksi päivistä jossa ei saa säästellä. Oho, tulipa tekstiä, mutta olet niin ihana persoona, vastaat niin rennon asiallisesti vaikka kyseltäisiinkin liian yksityisiä! =)

    Ja tuosta Diorista..Mä käytän just tuota samaa Dioria ja sen lisäksi käytän joskus Diorin huulikiiltoa. Oon ollut kyllä tosi tyytyväinen :)

    ReplyDelete
  24. Ompas herkullisen värinen puna! :)

    ReplyDelete
  25. Jos jotain räväkämpää haet, niin kannattaa käydä katsomassa YSL :n Rouge Pur Couture huulipunaa sävy 7 tai 27.
    Mielestäni YSL :n huulipunat ovat parhaimpia niin suosittelen myös senkin takia. :)

    ReplyDelete
  26. en tieda matkusteletko paljon mutta olis kiva lueskella niista matkoista mita oot tehnyt, niinkun joku aiemmin kyseli seychelleista :)

    ReplyDelete
  27. Jeee, videopostausta! Olet ihana <3

    ReplyDelete
  28. Ihana video! Sipaisetko huulipunaa huulillesi suoraan puikosta vai käytätkö sivellintä:)?

    -liz

    ReplyDelete
  29. ihana sävy tullu suomen kieleen <3 rakastan<3

    ReplyDelete
  30. Vau, tosi kivalta näyttää! Sun blogi on yks ehdoton lemppari! Ihanaa kun on näitä joitakin harvoja, jotka osaa luontevia videopostauksissa... ;)

    ReplyDelete
  31. Moi mrs. V!

    Olipa tosi kiva video! Hyvännäköinen huulipuna!

    Oletko koskaan harkinnut oikomishoitoa? En sano tätä pahalla, vaan ammattini puolesta ihan vaan kysäisen... Käys tsekkaan sellainen juttu kun "invisalign". Meillä pojalla sellaiset ja toimii tosi hyvin!

    Ihanaa Suomessa oloaikaa teille! Perässä tullaan parin viikon päästä!

    ReplyDelete
  32. hyvin sopii sulle toi puna! itse kävin pari kk sitten myöskin stockkalla diorin osastolla kotiuttamassa kyseisen huulipunan, tosin sävyssä baby rose :) ehdottomasti olen tykännyt, ja sopii itselleni ihan hyvin, hieman kyllä totuttelemista kun huulipunia en ennnen ole käyttänyt, rasvoja vain :D huulikiiltoja joskus, olen aina ollut laiska meikkaamaan mitään muuta kun pohjan ja ripset :DD

    ReplyDelete
  33. Mä niiiin rakastan sun blogia! :)

    ReplyDelete
  34. Ihana video, olet niin kaunis! Englannin kielinen postaus olisi tosi kiva, sopi niin hyvin tuo englanti sun suuhun :)

    ReplyDelete
  35. Voi että piristi päivää tuo videopostauksesi!:) Muutenkin blogisi on aivan mahtava, inspiroidun lähes aina lukiessani tekstejäsi. Tee ihmeessä lisää videopostauksia, ne tuovat kivaa vaihtelua normaaleille tekstipostauksille!

    Oikein ihanaa kesää ja bloggailun iloa!

    ReplyDelete
  36. Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ja tämä on ehdoton lempparini! :) onko liian henkilökohtaista udella, kuinka pitkä miehesi on? Mietin sitä yksi päivä kun itsekin olet aika pitkä! :)
    -ansu

    ReplyDelete
  37. Voi sä oot niin suloinen tuossa videolla! Ja niin luontevasti osaat puhua ja käyttäytyä, oli mukava katsella sitä. :) Mä en saanut selvää että mitä sanoit sun ripsistä, että onko sulla pidennykset niissä, tai kestovärjäys tms? En ole lukenut muiden kommentteja, joten jos siellä on joku jo kysynyt niin anteeksi toisto.
    Pakko vielä sanoa, että sä oot kyllä uskomattoman kaunis tuossa videossa, ja puna sopii sinulle hyvin. :)

    ReplyDelete
  38. haha sun ääni kuulostaa ihan johanna tukiaisen ääneltä :D välillä myös puhetapa lähentelee aikalailla tuksua.. hassua :D

    ReplyDelete
  39. Hei Oisin toivonut postausta hiuksiisi liittyen ovatko värjätyt?,Kun ne ovat niin kauniin väriset niin kiinnostaisi tietää mikä sävy/sävyt niissä ovat, omat ruskeat hiukseni kun tuppaavat mennä helposti hieman punertavaksi,

    ReplyDelete
  40. Tiedätkö mitä?
    Sun blogisi on ihana siksi koska sä hymyilet kuvissa kauniisti ja näytät niin ihanalta. Ei tee yhtään mieli lukea blogeja jossa kirjoittajat näyttävät kuvissa vaan vakavaa naamaa, joten tää blogi pinkoo sellaisten ohi mennen tullen vaikka muuten sisältö olisi rikkaampaa.

    Hienoa että löytyy tällaisia blogeja jossai ei yritetä tulla turhaan julkisuuteen kertomalla kaikkia henkilökohtaisia asioita.
    Koska minua ei oikeastaan edes kiinnosta blogeissa kuin juuri hyvät kuvat ja kauniit ihmiset ja tyyli.
    Tää on parhaita blogeja mitä oon seurannut vaikka meidän tyylit ei ollenkaan kohtaa :)

    ps. Kävin aika vasta lontoossa ja ostin niitä laduree macaroneja, kun olin sun blogista lukenut niistä ja aina halunnut maistaa kyseisiä leivoksia ja kyllä kannatti! Aivan ihania olivat.

    ReplyDelete
  41. Hei,

    vaikka tyylimme ovat hyvin erilaiset, olen jo pidemmän aikaa ollut blogisi innokas seuraaja. Kauniit kuva, selkeä ja informatiivinen teksti, ja bloginpitäjänä sinun uskomattoman asiallinen käytös välillä inhottavampienkin kommenttien kanssa eroaa monen muun muotiblogin tyylistä. Aina ei tarvitse olla inhottava takaisin, vaikka minkälaista utelua tai kommenttia tulisikin.

    Ihanaa kesänalkua sinulle, olet upea nainen, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin! <3

    ReplyDelete
  42. Rii,
    Hahahah. Kyllä - eivät ole kova kustannus!:)

    M,
    Kiitos kauheasti kohteliaisuudesta! Haha. Mun aksennti on niin paha sekoitus jenkki ja brittiä koska vartuin aupairien kanssa, mutta hauska jos se muista kuulostaa kivalta:) Ihanaa päivää kaunokainen!:)

    Esikko,
    Kiitos ihana vinkistä - pistän korvan taakse. Ja ite oot:))

    Anonyymi,
    Tiedätkö hampaat on mulla se osa musta jota suoraan sanottuna vihaan :D OMulla on nuoruudessa ollut ruadat, mutta sit mokomat meni takas samalle radalle oikomishoidon jälkeen:( Olen miettinyt nyt posliinikuoria yms. mutta metodit eivät ole vielä niin kehittyneet, että se olisi kannattavaa. Ystävät ja perhe kannustavat vaan pysymään omissa hampaissa myös, sillä kuulema ne tekevät musta juuri mun näköisen :D joten vasta viime vuosina olen vaan hyväksynyt että this is me ja näillä mennään hymyissä suin silti :D Ja muista - sitä on itse itsensä pahin kriitikko, joten varmasti olet yhtä kaunis ulko kun olet ilmeisesti sisäisestikin:)

    Anonyymi,
    ooooh, kuulosta aivan unelmalta!! Ihanaa hääpäivää ja nauti myös järjestelyistä!:) Ja kiitos ymmärryksestä!:)

    Lara,
    Kiitokset menee DIorille ja sinulle!:)

    Raakel,
    Kiitos avusta!!!:) Pistän korvan taakse ja käyn kurkkaamassa!:)

    Yocohoto,
    Pitääpä kaivella vanhoja kuvavarastoja mitä sieltä löytyy kaikista matkoista! Kiitos ideasta!:)

    Tiramisuheidi,
    Kiitos sinulle - ja itse olet!:)

    liz,
    Kun meikkaan, niin ekana laitan sitä siveltimellä. Päivän mittaan lisätessä laitan suoraan puikosta!:)

    Anonyymi,
    OikeestI?! hahah, enpä ole huomannut. Kai mä aina oon puhunu noin? :DKiitos kuitenkin:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos kauheasti, vaikka nyt hieman järkyttää kun pari on sanonut mun kuulostavan Tuksulta :D Mutta hei, this is me ja mun ääneni, enpäs sille muuta voi :D Kiitos sinulle ystävällisyydestäsi!:)

    M-K,
    Tiedätkö, mä olen nuorena käynyt läpi oikomishoidon kunnallisella, mutta hoitojen jälkeen hampaat palasi samalle radalle:( Olen miettinyt posliinikuoria yms, mutta kuulema tekniikka ei ole vielä niin pitkällä, että se olisi kannattavaa. Tosin perhe ja ystävät myös kieltävät mua sellaista tekevän, koska toimenpide on niin raaka ja mun hampaat kuulema tekee musta juuri mut:) Mutta tuo invisigline on hyvin kiinnostava! En vaan tiedä jaksanko enää luottaa oikomishoitoihin... Mutta oletko sitten ammatiltasi hammaslääkäri? Voitko sinä suositella minulle jotain muuta kuin oikomishoitoa, kun mulla on purentavirhekin? Hyvää SUomen matkaa!:)

    Haidi,
    Ihana! Ihan samassa syklissä siis mennään!!:)

    Emppu,
    mä niin rakastan teitä lukijoita!!!:)

    Anonyymi,
    Kiitos paljon!:) pistän korvan taakse!!:)

    Anna,
    Voi miten kiva kuulla - kiitos paljon!:)

    ReplyDelete
  43. Ansu,
    Moikka, minä olen n.172cm pitkä, joten en mikään erityisen pitkä:) Koska haluat jättää mieheni kokaan ulos blogistani niin sanotaan diplomaattisesti että hän on minua kyllä pidempi:) Kiitos kuitenkin varovaisuudestasi ja huomaavaisuudestasi!:)

    Helkku,
    Mulla on niissä X-treme lashit! Eli pidennykset!:) Ei mitään hätiä - ei ole toistoa:) Sä oot aina niin ihana - joten kiitos vaan sulle jatkuvasta ystävällisuudestä:)

    Anonyymi,
    Joo mäkin kun kuuntelin videoo ilman kuvaa ja kun tosiaan selittelen siellä pinkki huulipuna sitä ja pinkki huulipuna tätä ja oooh räväkkä pinkki himottaa ni tuli itsekkin naurettua että juupa juu - hyvät on jutut :D Äänelleni en tosiaan mitään voi. Tämä on se ääneni ja sillä sipuli ! :)

    Anonyymi,
    Voi kuule, tää on täysin mun oma luonnollinen sävy. Oon elämäni aikana värjänny hiukseni ehkä 5 kertaa... JOten ikävä kyllä en osaa auttaa :(

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon. Todella mukavaa jos muuten tämä mun pinnallinen ja hyvin "sisällötön" blogi jotenkin edes erottuu edukseen!:) Kiitos ihan kauheasti kauniista sanoistasi, kertoo sinun hvyydestäsi ja persoonasta niin paljon enemmän kuin minusta:) Upeaa, että vaikka tyylimme ei kohtaa, niin silti olet sen verran avarakatseinen, että annat minun tyylillleni aikaa!!:) Ihanaa, että pääsit nauttimaan Ladureen herkuista!! - ne on mahtavia!!!:D

    Anonyymi,
    Kiitos ihan mielettömän kauniista kommentista. Luotan tosiaan siihen, että valtaosa tästä mun upeasta lukijakunnasta on niin fiksuja, että ei mun tarvitse "taistella tulella tulta vastaan" - kyllä kaikki näkee jos joku on ilkeyttään viestin kirjoittanut - ei todellakaan ole tarvetta lähteä itse samanlaiseksi. Kun vettä heittää liekeille niin sitä selviää paljon paremmin "pinteestä" :) Kiitos näistä kauniista sanoistasi, kertoo enemmän sinusta kuin minusta kaunis kommenttisi <3 IHanaa päivän jatkoa sulle ja kiitos että luet blogiani <3

    ReplyDelete
  44. paljonko kyseinen huulipuna maksoi? :)

    Sanna

    ReplyDelete
  45. Toivon, ettet ota tätä loukkauksena, mutta sun ääni kuullostaa ihan Tuksun ja miljonääriäitien äänen sekoitukselta :D Onkohan se niin, että jos puhuu paljon englantia, niin oma suomen-aksentti voi muuttua vähän erilaiseksi? Oletan siis, että joudut puhumaan englantia paljon, kun et suomessa vakituisesti asu :)

    Vaikka tämä blogi onkin hyvin pinnallinen, etkä kerro itsestäsi ja elämästäsi juuri mitään, saa sinusta silti todella ystävällisen kuvan kun tätä lukee :) Voisin kuvitella, että ystäväsi kuvailisivat sinua sympaattiseksi ja lämpimäksi ihmiseksi :)

    ReplyDelete
  46. Sanna,
    en ikävä kyläl muista tarkkaa hintaa. Kokeile googlata - ehkä löytyy!:)

    Henna,
    No enhän mä tuta kohteliaisuutenakaan ota, mutta kai jos Tuksusta jotain pitäis ottaa itelleen pakolla niin kai se sitten ääni olis :D Ikävä kyllä en ole ikinä nähnyt näitä miljonaariäitejä, joten en tiedä miltä he kuulostavat. Puhun arjessa tosiaan muita kieliä paljon enemmän kuin suomea, mutta itse en usko, että ääneni on mitenkään muuttunut sen myötä:) Kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi. Olen todella otettu, jos tämän todella pinnallisen blogin kautta persoonani välttyisi edes hiukan sieltä välistä:) Kiitos siis tästä - sen otan suurena kohteliaisuutena!:)

    ReplyDelete
  47. muistutat iha Henna Kalinaista ulkonäöltä ja PUHETYYLILTÄ

    ReplyDelete
  48. Anonyymi,
    Kauneus on katsojan silmissä;) Ja ikävä kyllä en tiedä miltä kyseisen henkilön ääni kuulostaa joten en osaa sanoa mitään.

    ReplyDelete
  49. uskomatonta porukkaa. sua en voisi koskaan verrata Henna Kalinaiseen tai Johanna Tukiaiseen. Voi luoja...ihmiset on outoja.

    ReplyDelete
  50. Makin meinasin just sanoa,etta olet kuin Henna Kalinaisen kauniimpi sisko :D Et kylla kuulosta Tukiaiselta...olethan selvinpain!

    ReplyDelete
  51. Mikali tosi ravakkaa pinkkia kaipaat niin olen bongaillut niita Sephoralta.Ovat mukavan pehmeita eivatka kuivata huulia.

    ReplyDelete
  52. Heips! Olipa kiva videopostaus! Olet luonteva ja aina niin aurinkoinen! :) Sun blogi on tosi viihdyttävä, koukussa olen, kiitos!

    ReplyDelete
  53. Kannattaa ehdottomasti kokeilla Rimmelin huulipunaa sävyssä 038 In Vogue! En useimmiten eksy "markettikosmetiikan" puolelle, mutta tämä on löytö josta olen pitänyt kiinni jo pitkään! Alle 10 euron edullinen hinta, _täydellinen_ kirkuvan pinkki sävy yhdistettynä miellyttävään tuoksuun, hyvään pysyvyyteen, ja miellyttävään tuntuun huulilla. Tämä kuulostaa ostetulta mainokselta, mutta ei todellakaan sitä ole:D! Suosittelen ehdottomasti sijoittamaan tähän sen muutaman euron hinnan, uskon ettet tule pettymään:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)