Friday, May 27, 2011

Juhla-asu pohdintaa

Mainitsinkin tuossa ohimennen, että lauantaina olisi tiedossa ystäväpariskunnan häät. Noh, minä poden siis hirmuista ongelmaa niihin liittyen - mitäs ihmettä sitä pistäisi päälle? 
Ikuinen ongelma :D 
Otin asuinmaastani mukaan lempijuhlamekkoni, jonka olin jo suunnitellut pistäväni tähän liikuttavaan ja hienoon tilaisuuteen. Toissapäivänä kuitenkin löysin Gina Tricotista aivan ihanan värisen mekon, mutta en ole ihan varma onko se sovelias häihin - sillä se ei ole yhtä juhlava kun alunperin ajattelemani mekko...

Koska minä, tyypillisenä vaakana, en nyt osaa päättää yhtään mitä valitsisin päälleni huomiseksi niin ajattelin, että ehkä Sinä voisit auttaa minua? Voit äänestää mieluisinta tuossa oikealla sivupalkissa tämän postauksen lopun kohdalla.

1. Gina Tricot mekko2. Gina Tricot mekko vyölläJuu, jotenkin minun silmääni näyttää siltä, että tuo vyö nyt ei ainkaan sovi tähän tilaisuuteen. Jotta hulmuava mekko saisi lisää muotoa, voin käyttää tätä mekkoa ihan arjen kesäpäivinä vyön ja konjakkisten balleriinojeni kanssa.


3. Punainen Ralph Lauren mekko
Tämän mekon ostin muutama vuosi sitten ja laitan sen päälle lähes jokaisiin juhliin mihin saan tilaisuuden. Olin pitkään haaveillut juuri tämän tyylisestä mekosta ja en voinut uskoa silmiäni kun edessäni sitten roikkui rekissä juuri oikean värinen, mallinen ja kankainen malli. Tosin, tämä mekko oli juuri viime syksynäkin rakkaan ystäväni häissä päällä, joten siitä syystä tuo uusi GT mekko houkuttaa...

Mutta mutta, mitäs mieltä te olette?:) 

Ps. Annathan äänesi tuonne oikealla sivupalkissa olevaan laatikkoon?:)

80 comments:

 1. Ma laittaisin paalle ton Ginan mekon ilman vyota :)

  ReplyDelete
 2. Aivan upea tuo gt:n mekko. Ehdottomasti häihin ilman vyötä :)

  ReplyDelete
 3. Itse pidän enemmän Ralph Laurenin mekosta, todella juhlava mutta keveä. Voisithan tuoda asuun lisämaustetta esim. pinkillä clutchilla ja korkkareilla, tai jollakin muulla kirkkaalla värillä. :)

  ReplyDelete
 4. Yocohoto, viveka, rosa,
  Kiitos avusta ihanat! Muistittehan antaa äänenne myös tuonne oikeanpuoleiseen sivupalkkiin?:)

  ReplyDelete
 5. Oi sun rusketus <3!!!
  Muuten laittaisin sinuna tuon punaisen (ihanan mallinen) mutta värinsä puolesta moni voi katsoa kieroon. Monihan menee edelleen sillä kaavalla häihin että ei saa pukeutua valkoiseen, koska se on morsiammen väri, eikä saa pukeutua punaiseen, sillä se vanhan kansan mukaan tarkoittaa että olet maannut sulhasen kanssa :O

  ReplyDelete
 6. Anonyymi,
  Ihan totta!:) Kiitos avustasi!:)

  satu,
  Hei ihana. Joo ihan totta, kuulin tuosta kans muutama vuosi sitten. Tein asiasta sen jälkeen galluppia ja n.80% ei ollut asiasta kuulutkaan ja asiasta tietävistä koki sen hyvin vanhanaikaisena ja tarpettomana asiana, joten tulkitsin sen niin että tuskin kukaan enää niin miettii:) Mutta ehdottomasti eka pitää kysyä morsiamelta mitä mieltä hän on - koska periaatteessa vain hänen mielipiteellään on väliä tuona päivänä.

  ReplyDelete
 7. Anonyymi,
  Ihan totta!:) Kiitos avustasi!:)

  satu,
  Hei ihana. Joo ihan totta, kuulin tuosta kans muutama vuosi sitten. Tein asiasta sen jälkeen galluppia ja n.80% ei ollut asiasta kuulutkaan ja asiasta tietävistä koki sen hyvin vanhanaikaisena ja tarpettomana asiana, joten tulkitsin sen niin että tuskin kukaan enää niin miettii:) Mutta ehdottomasti eka pitää kysyä morsiamelta mitä mieltä hän on - koska periaatteessa vain hänen mielipiteellään on väliä tuona päivänä.

  ReplyDelete
 8. My humble opinion ois kyllä tuo GT mekko. Mielestäni se ei näytä yhtään liian ei-juhlavalta häihin. Mutta jos laitat vyön, ehkä joku toinen väri ois parempi? Tässä nyt ois se kulta paikallaan, että hipihipi maalikauppaan :) Toki ilmankin käy!

  ReplyDelete
 9. Moikka. laittasin GT:n mekon vyöllä:) näyttää tosi nätille:)

  Lsura

  ReplyDelete
 10. Riippuu minusta myös häiden juhlavuustasosta kumman laittaisin. Jos ystäväsi juhlat ovat pöytiintarjoilumallia jossain tyylikkäässä neljän tähden ravintolassa, silloin laittaisin tuon punaisen. Jos taas juhlat ovat rennommat ja sisältävät esimerkiksi oleskelua nurmipihalla, silloin laittaisin tuon lilan mekon. Eli nyt en äänestä tuonne sivupalkkiin, vaan pistän sinut pohtimaan myös juhlatilan ja juhlien hienostelutason kannalta asua.

  ReplyDelete
 11. Moikka taas!

  Annan ääneni punaisella, mutta voithan laittaa sen toisenkin, jos olet esiintynyt jo punaisessa monissa juhlissa.

  Jep, hammaslääkäri olen. Hampaiden oikomisen jälkeen pitää huolehtia tosi tarkasti retentio eli se, miten ylläpidetään saavutettua tulosta yllä. Voi olla, että kunnallisella ei oo tähän kiinnitetty aikanaan sulla huomiota tarpeeksi ja siksi palautuminen. Retentiona voi toimia esim kiskot tai hampaisiin pysyvästi kiinnitetyt metallikaaret. Mielestäni oikominen olisi sulle se ainoa vaihtoehto, jolla saisit korjattua purentavirheen ja ahtauden. Usein purentaviat vaan pahenevat vanhetessa ja voivat aiheuttaa ikäviä vaivoja, kuten leukanivelkipuja, leukojen naksumista, lukkoja ja pääkipuja. Hampaiden puhdistaminen on myös todella paljon helpompaa, kun ei ole ahtautta.

  Tämä invisalign menetelmä on aivan mahtava siinä mielessä, kun ne kiskot saa otettua irti syödessä ja hampaita pestessä. Silloin kun ne ovat suussa, ne ovat miltei huomaamattomat eivätkä häiritse puhumista. En vain tiedä, tekeekö suomalaiset oikojat vielä tällä menetelmällä, ainakin Kuopiossa tiedän yhden tekevän. Ehkä kannattaisikin kysäistä asuinmaastasi, ellet ihan ambomaalla asu :-).

  Siinä olet oikeassa, että monesti hampaat ovat persoonalliset. Itse sitä ammatti-ihmisenä vaan ajattelee ja näkee tilanteen aivan eri valossa. Itsellänikin on pientä ahtautta alaleuassa ja tekisi mieli invisalignit täräyttää, mutta olen niin kova narskuttamaan hampaita yöllä, etten halua mitään ylimääräistä rasitetta suuhun. Meidän kuopus sanookin, että momilla on perfect white teeth.... Not! Sillä itsellä on vaan ihan järkyt retelit suussa tällä hetkellä, että kaikki muu näyttää hyvältä :-)!

  ReplyDelete
 12. Sinä aivan hehkut tuossa Ralph Laurenin mekossa! Upea! :)

  ReplyDelete
 13. Ehdottomasti tuo punainen I-H-A-N-A <3 ja eiköäs sulla ollut jo kultainen vyö olemassa? jos siis päädyt tuohon GTn mekkoon?

  Mukavaa juhlapäivää sinne ja toivottavasti aurinko hellii... vaikka pisarat kuulemma tuotatvat onnea ;)

  -Anna-

  ReplyDelete
 14. Ihania mekkoja molemmat, mutta äänestin Gina Tricot mekkoa ilman vyötä. Vyö vie mielestäni juhlavuutta pois. :)

  ReplyDelete
 15. vaikea päätös, näytät molemmissa ihan tajuttoman kauniilta! mutta annoin ääneni punaiselle vaikka ginan mekko ilman vyötä olisi kanssa mahtava :)

  ReplyDelete
 16. Jätinkin jo ääneni sivupalkkiin, mutta oli pakko vielä tulla kommentoimaan, että ehdottomasti tuo punainen. Se on aivan tyrmäävä :) katselen täällä kateellisena kuola valuen näppikselle, hehee :D Niin ja vaikka mekko onkin punainen, en usko, että kaikki ovat edes tietoisia, mitä kyseinen väri on joskus merkinnyt tai jos ovat, tuskin siitä tänä päivänä kukaan enää piittaa :) Valkoinen on mielestäni ainut väri, jota ei häihin kannata pukea :)

  ReplyDelete
 17. Punainen mekko ehdottomasti häihin. Vaikka gt mekko onkin todella kaunis mutta varsinkin vyön kanssa hieman liian arkinen kun muutenkin pukeudut niin näyttävästi :) voisit ehkä punaisen mekon kanssa juuri kultaisen vyön laittaa tai vaikka satiini nauhan niin ei ainakaan samalta näytä kun edellisissä juhlissa :) tai miten olisi joku hattu kyseessä on kuitenkin häät ;) kiitos muutenkin aivan ihanasta blogista <3 paljon ihania pukeutumis ideoita

  ReplyDelete
 18. Kävin antamassa ääneni tuolle Gina Tricotin mekolle (ilman vyötä), mutta ajattelin vielä tännekin kommentoida :) Tuo punainen mekko on aivan henkeäsalpaavan ihana! Voi kun itsekin löytäisin jonkun vastaavan. Mutta jos se sinulla usein juhlissa päällä on ja ollut häissäkin jokin aika sitten, niin vaihtelun vuoksi suosittelisin tuota Gina Tricotin mekkoa :) Sopii sinulle todella kauniisti nuo värit ja ihanan kesäinen mekko. En täällä kauhean usein käy kommentoimassa, mutta luen blogiasi päivittäin ja täytyy nyt samalla vielä kiittää sinua aivan ihanasta ja inspiroivasta blogista!

  ReplyDelete
 19. punainen! Se on mielestäni enemmän hääasu!

  ReplyDelete
 20. Tuo GT mekko on ihanan värikäs, katselin sitä itsekin GT:ssa pari viikkoa sitten. Kenties silkkinauha voisi toimia vyönä tuon konjakin tilalla?

  Itselläni on kahdet häät tänä kesänä ja kauhea mekkokriisi kun kaapista ei tunnu löytyvän mitään sopivaa, as usual :)

  Luotan siihen, että löydän jossain vaiheessa lempiliikkeestäni Zarasta jonkun unelman.

  ReplyDelete
 21. Heippa! oot supertyylikäs ihminen. tästä syystä neuvoni on että jos epäilet että GT:n mekko on liian arkinen, se todennäköisesti sitä myös on. laita Ralph Laurenin mekko, näytät upealta etkä ole missään nimessä alipukeutunut :)

  ReplyDelete
 22. :-D

  WOW!!! You look beautiful!!!

  Have a nice weekend :-)

  ReplyDelete
 23. Täällä liputetaan ehdottomasti Ginan mekon puolesta ja nimenomaan ilman vyötä!Mielestäni mekko pääsee paremmin oikeuksiinsa ilman vyötä ja mekon kaunis laskeutuva malli näkyy paremmin.
  Värit sopii tosi kauniisti sinun ruskettuneen ihon kanssa :)

  Itsekin olen tuota kyseistä ginan mekkoa ihastellut!

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 24. Minä äänestin tota punasta Ralphia, mutta tuo GT:n mekkokin on ihan tosi kaunis sinun päälläsi :)Pyysinkin tossa aiemmassa postauksessa, että sais nähdä ton GT:n sulla päällä ja siinähän se nyt on, kiva! :)

  ReplyDelete
 25. Mielestäni tuo ginan mekko vyöllä on parempi! :)

  ReplyDelete
 26. Äänestin tuota ginan mekkoa! Just hyvä tän kesän häihin väriensä puolesta :) -jenni

  ReplyDelete
 27. En ollu ikinä kuulkukkaa, että punainen hässä tarkottas tollasta :O mutta sen tiedän, että venäläisessä kulttuurissa punainen väri on varattu morsiammen äidin käyttöön, ja kiinalainen hääpuku on perinteisesti ollut punainen, sillä se on onnen väri... hassua miten tiedän nuo mutta suomalaisesta kansanperinteestä ei taas tietoa :D

  ReplyDelete
 28. Voisin vaan katsoa kuviasi kerta toisensa jälkeen, olet vain niin uskomattoman KAUNIS :) Äläkä pidä minua vinksahtaneena, kerta toisensa jälkeen jaksan aina miettiä, miten joku voi onnistua olemaan joka päivä täydellisen näköinen! Annoin ääneni punaiselle kauneudelle :)

  Viettäkää ihanat häät!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 29. Ginan mekko ilman vyötä on ehdottomasti parempi, jos ottaa huomioon ton punaisen mekon merkityksen ;) Molemmat vaihtoehdot on kyllä tosi hyviä, punainen on tosi kaunis!

  ReplyDelete
 30. punainen, mutta toisen väriset korot!

  ReplyDelete
 31. punainen, mutta toisen väriset korot!

  ReplyDelete
 32. Laittaisin punaisen, Mutta jos sulla on tunne että oot ollu se päällä liian usein, mielestäni gt'n mekko (ilman vyötä) sopii loistavasti! Ainakin näin kuvista katsottuna, on gt'n mekko mielestäni riittävän juhlava. :)

  ReplyDelete
 33. Ehdottomasti punainen. Sopii sulle kuin valettu :)

  ReplyDelete
 34. Punanen mekko<3

  Jos päädyt tuohon siniseen, niin ilman vyötä tai musta vyö.. :)

  ReplyDelete
 35. Tuo GTn mekko ei mielestäni ole tarpeeksi juhlava, ei sinne päinkään.. Punainen mekko on upea, juhlavat asusteet ja asu on valmis :)

  ReplyDelete
 36. Aivan ehdottomasti punainen. Toi Ginan mekko näyttää vähän halvalta, ja tulee varmaan aika monta kertaa kesän aikana vastaan. Punainen on myös ihanan värinen ja värikäs. Ja juhlava! :)

  ReplyDelete
 37. Minun mielestäni GT:n mekko on aivan yhtä juhlava, kuin Ralph Laureninkin :) Näytät molemmissa häikäisevän kauniilta, mutta GT:n mekko saa sinut vielä upeammin hehkumaan. Siinä on kaunis leikkaus, joka sopii mielestäni juhliin erinomaisesti. Minä kehottaisin sinua valitsemaan GT:n mekon, sillä näytät siinä tyrmäävältä, ja olisi epäreilua, jos se ei pääsisi ikinä kunnon juhliin :D

  ReplyDelete
 38. molemmat on kyl tosi kivoja! mut laita vaikka toi ginan mekko, mut ilman tota vyötä!:)

  ReplyDelete
 39. Punainen,Ralph Laurenin mekko sai ääneni :)

  ReplyDelete
 40. Mä äänestinkin jo tuossa sivupalkissa, mutta sanonpahan vaan että punainen - ehdottomasti!! Oot tyrmäävä se päällä! Tuo GT:n mekko on myös hieno, mutta jos päädyt siihen, niin älä laita vyötä, se vie osan juhlallisuudesta pois. :P

  ReplyDelete
 41. Punainen on kiva: näillä säillä sillä sen kanssa voi käyttää jotakin olkapäiden yli ulottuvaa vaatekappaletta, huivia, bloeroa, jakkua...jonka voi sitten tietysti poistaa jos aurinko alkaakin paistelemaan. Muuten tykkään todella paljon enemmän tuosta ekasta mekosta, vähän vaaleamman leveähkön vyön kanssa se on todella tyylikäs,ilman vyötä se olisi rantatunikan näköinen.

  ReplyDelete
 42. taytyy sanoa etta mullekin tuli mieleen tuo punaisen varin merkitys kylla heti :) vaikka onkin vahan vanhanaikainen ajattelutapa jota varmaan nykyaan monet ei edes tieda.

  ReplyDelete
 43. Mieluummin yli- kuin alipukeutunut on oma mottoni. Aina, kun itselleni tulee pieninkin epäilys, että onkohan tämä liian arkinen, valitsen sen toisen vaihtoehdon. Kauniita mekkoja ovat molemmat ('kaunis' ei tosin riitä kuvaamaan tuota punaista), mutta itse päätyisin melko varmasti tuohon punaiseen, mikäli se morsiamelle sopii. Ei ainakaan tule missään vaiheessa oloa, että olisi liian 'tavallisen' näköinen, sillä olet mielestäni ihan uskomattoman upean näköinen tuossa Ralph Laurenissa ! Tsemppiä päätöksentekoon : )

  ReplyDelete
 44. Ehdottomasti punainen. Jos laitat nyt ginan mekon niin sinun on vaikeampi käyttää sitä jatkossa casual mekkona kun olet ollut sillä häissä. Minäkin olisin ehdottanut samaa kuin joku aimepi, eli punainen mekko mutta asusta pirtsakammin. Punaisen kanssa voisi sopia hyvin myös esim. oranssi tai lila?

  ReplyDelete
 45. GT-n mekko on kyllä paljon parempi ilman vyötä.. mutta kuitenkin häihin sopivampi olisi mielestäni tuo ihana punainen mekko. Se on aivan upea!

  ReplyDelete
 46. gina ilman vyötä :) bjuuuutiful!

  ReplyDelete
 47. Punainen Ralph Lauren sopii varmasti häihin parhaiten. Vaikka Ginan mekko nätti onkin :)

  ReplyDelete
 48. Tuo vyö sopii mekkoon, mutta niin kuin sanoit, ehkä paremmin arkeen. Mutta mites tuo Ginan mekko sillä kultaisella vyölläsi?? Toisiko lisää juhlavuutta?

  ReplyDelete
 49. Ihania molemmat mekot!:) Ja molemmat sopivat kyllä älyttömän hyvin häihin...

  Tuosta punaisen mekon symboliikasta en ollut kuullutkaan:D

  ReplyDelete
 50. tuo punainen ehdottomasti ! sopii sinulle aivan täydellisesti, tuon rusketuksen ja punaisen huulipunan kanssa ihan nappivalinta (:

  ReplyDelete
 51. Kyllä ehdottomasti tuo punainen, se on TYRMÄÄVÄ! GT:n mekko minusta hieman arkinen, mutta nätti myöskin. :)

  ReplyDelete
 52. Kokeile Ginaa vielä joillain oikein juhlavilla kengillä, vaikka kultaisilla. Ja isot kultaiset korvikset, ei vyötä. Ihanalta näyttää sun päällä. Itse en haluaisi mennä samassa mekossa kaksiin häihin, joissa mahdollisesti vielä samoja vieraita? Voisin kyllä käyttää sitten muissa juhlissa...hassua ajattelua;) Jos ehdit niin laita asuste vaihtoehtoja. Ja tietysti lopulliset valintasi. Hauskoja ja ihania juhlia!

  ReplyDelete
 53. Ralph Lauren häihin!! :)

  ReplyDelete
 54. Hei!

  Pistä tuo punainen. GT:n mekko on toki hyvännäköinen ylläsi, mutta jos rehellisen mielipiteen haluat, niin sen kangas näyttää hieman halvalta. GT sopii kesäisiin grillijuhliin, jne., mutta ei häiden tasoiseen juhlaan. GT:n mekko luo myös ilman vyötä illuusion raskaudesta, ja tuskin haluat viedä tällaisella seikalla huomiota morsiamelta.

  Jenna =)

  ReplyDelete
 55. Mielestäni punainen mekko olisi juhlallisempi ja raikkaampi hääpukeutumista ajatellen! Lisäksi se luo mahtavan kombon pronssisen rusketuksesi kanssa:) perfect!!

  ReplyDelete
 56. gt mekko ilman vyötä tai jonkin toisen vyön kanssa! joku ohuempi, ohuen ohut vyö olisi parempi, niin ei "litistäisi" noin laajalta alueelta mekkoa ja olisi kauniimman näköinen :) Ohut kultainen vyö tai esim. kangaskaupasta sellaista silkki/satiini nauhaa vyöksi, ehkäpä tuolllaista vihreäää? :D

  ReplyDelete
 57. Ehdottomasti tuo punainen Ralph Lauren mekko! Kyllä sen laadun tuntee ja näkee. Eikä käy niin, että jollai muullakin sattuisi olemaan sama mekko :) Hauskaa viikonloppua!:)

  ReplyDelete
 58. Ehdottomasti tuo punainen! Mutta jos jos laitat GT:n mekon niin sitten vyöllä. Näyttää paljon siistimmältä niin

  ReplyDelete
 59. Punainen!
  Värin "mielenkiintoisesta" historiasta huolimatta.
  GT:n mekko on myös upea päälläsi, mutta enemmän sellainen rantamekko-tyylinen?
  Sopisi siis mainiosti vaikka jossain merenrantaterassilla:-)

  T: Namuro

  ReplyDelete
 60. Hääjuhla on niin hieno tilaisuus, että GT:n mekko ei vain ole tarpeeksi laadukas materiaaliltaan kauniista väristä huolimatta. Älä laita hellemekkoa häihin!

  ReplyDelete
 61. Ralph Laurenin mekko on aivan järkyttävän upea!!! ehdottomasti se:) se on juhlallisempi ja sopii paremmin häihin, itse en ollut tästä värin historiasta kuullutkaan, mikä liittyi sulhasen kanssa makaamiseen :D

  ReplyDelete
 62. Vyön kanssa Ginan mekko. Vyö tuo ryhtiä asuun :)

  ReplyDelete
 63. Olipas vaikea äänestys. Sun päällä kun näyttää KAIKKI upealta. <3 Äänestin kuitenkin tuota kolmosta.

  Oikein ihanaa viikonloppua rakas murunen, ja kiiiitos vielä kerran tästä piristävästä blogista! Tänne on niin ihana tulla aina, niinkuin tänään kun kaikki meni penkin alle... kappas vaan nyt jo hymyilyttää kyyneleiden seasta. Kiitos siitä sinulle muru. <3

  Puss!

  ReplyDelete
 64. Olipas hassu sattuma tänään, kun ajelin Korkeavuorenkatua Kaartin poliisilaitokselle hakemaan uutta passia, kun menin naimisiin ja nimi muuttui niin bongasin sun miehen kävelemässä kauniin naisen kanssa ja tajusin hetken päästä, et toihan on mun suosikkibloggari. :) Oot kyllä uskomattoman kaunis ja näytätte tosi hyvältä ja onnellisilta yhdessä. :)

  Mun ääni menisi tolle punaiselle mekolle vaikka molemmat hyvältä näyttää ja sä näyttäisit varmasti hyvältä vaikka jätesäkissä!

  T:Saana

  ReplyDelete
 65. Mielestäni Ginan mekko on hieman liian arkinen.. jotenkin ehkä helman epäsymmetrisyys tekee sen, en osaa sanoa.Punaisessa näytät aivan kadehdittavan hyvältä, vau!! Täydellinen mekko ja ehkä hieman harvinaisempaa tavaraa kuin Ginan, äänestin siis punaista! :) you're gorgeus!

  ReplyDelete
 66. Tuo Ralph Laurenin mekko on kyllä kaikista paras! :) Sopii sulle hyvin kun oot niin ruskettunutkin :)

  ReplyDelete
 67. Punainen tietysti! Tuosta Ginasta tulee mieleen joku helle- tai rantamekko ja vyö ei sovi väreihin, mut miten vain.

  ReplyDelete
 68. Mun mielestä toi Gina Tricotin mekko on sopivan näkönen häihin ja ite pistäisin ainakin sen ilma vyötä! (:

  ReplyDelete
 69. Ginan mekko on ihana, mutta häihin minun makuuni ehkä liian arkinen :) laittaisin itse punaisen ralph laurenin mekon! väri on kaunis ja sopii sulle todella hyvin! vitsi kun olisi itselläkin häitä tulossa niin saisi laittautua ;o nyt tyydytään poikaystävän YO juhliin :)

  ReplyDelete
 70. Tyrmäävä upea klassinen punainen!! Less is more.
  Olet nainen ihan mieletön näky:)
  Jos itse olisin juuri viime vuonna käyttänyt toisissa häissä samaa mekko laittaisin tänä vuonna hiukset totaali eritavalla kuin aiemmin:) Esim joku kauniita kasvojasi korostava nuttura voisi olla toooosi kiva:)

  ReplyDelete
 71. toi punanen! ihanaihanaihana!!! ja kyllä tuo ginankin mekko on upea! :)

  ReplyDelete
 72. Olet tosi kaunis ja upea joka kuvassa :) Eniten tykkään punaisesta mekosta, joka mielestäni olisi juhlavuutensa takia parempi valinta häihin. Ginan mekko on kyllä myös oikein kiva, etenkin tuon vyön kanssa, jolloin vaikutelma jää vähemmän "telttamaiseksi".

  Sori muuten turha ja suhteellisen liittymätön kysymys (jonka olet saattanut kuulla monta kertaa), mutta käytitkö aiemmin ruskeita piilareita? Olen nimittäin seurannut blogiasi jo kauan, ja jotenkin hämmennyin siitä, että sun silmät onkin siniset, kun mun päähän oli jotenkin pinttynyt mielikuva susta ruskeasilmäisenä :)

  ReplyDelete
 73. Toi viimeinen asu on ihan ylivoimaisen upee! Ja siis noi kengat on aivan TAIVAALLISET!! just love it :)

  ReplyDelete
 74. Punainen ehdottomasti! Ihana!

  ReplyDelete
 75. vau, miten toi punanen sopii sulle!
  Ja ihana, kuinka jaksat hymyillä usein! - J

  ReplyDelete
 76. Laittaisin punaisen, sillä se on helpompi yhdistää jonkun huivin kanssa, jos olkapäät pitää peittää esim kirkkoon, ja muutenkik ehkä juhlavampi :) ihanaa viikonloppua!

  Ps. Olisi joskus kiva nähdä kuvia hääpuvustasi!

  ReplyDelete
 77. Ginan mekko :-) Sopii paremmin myös tämän kesän muodin värimaailmaan.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)