Saturday, May 14, 2011

Strictly Style nyt Facebookissa!

Teidän lukijoiden pyynnöstä - Strictly Style on nyt viimein facebookissa!

Facebookin kautta on kätevä seurata myös tilannetta silloin, kun syystä tai toisesta blogger jumittaa. Eilenkin, kun bloggerissa tehtiin korjaustöitä, pystyin facebookin kautta hieman pitämään teitä ihania lukijoitani ajan tasalla tilanteesta.

Jos tahdot seurata Strictly Stylen päivityksiä vaivattomasti facebookin kautta, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tykätä sivustosta ja uudet päivitykset tulevat automaattisesti uutisvirtaasi.


Niin ja teille, jotka ymmärrettävästi huolehditte henkilötietonne näkyvyydestä -  ei hätää! Muut sivustosta tykkäävät eivät nää toistensa nimiä (paitsi jos sivuille kommentoi). Tykkäävistä näet vain muut oman kaverilistasi ystävät, jotka sivustosta pitävät. Joten henkilöllisyytenne on turvattu!:)

Tähän loppuun lisään vielä näin lauantaiksi yhden hyvän mielen biisin. Tämä kipale saa vaan minun suupieleni aina kääntymään ylöspäin:)Nähdään naamakirjassa!:)

7 comments:

 1. jee, täytyy käydä tykkäämässä :)

  ReplyDelete
 2. Ei liity tähän postaukseen, mutta käytkö asuinmaassasi vai Suomessa värjäämässä hiuksesi? Jotain juuri tollaista tavoittelen.

  ReplyDelete
 3. ihanaa, että nyt sutkin löytää sieltä helposti, tai blogin siis (: mulla ei jostain syystä ollenkaan näy postaus hennesin showroomin ostoksista? näkyy että olisit sen julkaissut, mutta blogin sivuilta ei enää löydy :o

  ReplyDelete
 4. Muut tykkääjät ei näe toisiaan mut ylläpitä(t) näkee kaikki tykkääjät.

  ReplyDelete
 5. aihe ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen , mutta ajattelin ilmoittaa ku itselleni sattui silmään toisessa blogissa sinulta kopioitu kuva enkä usko että hänellä on sinulta lupaa kuvaa käyttää. tässä linkki tähän postaukseen ja blogiin. http://fettnajs.blogspot.com/2011/04/viikonlopusta-viela-sen-verran-et.html#comments

  ReplyDelete
 6. Mikä on sen Facebook-sivun osoite?

  ReplyDelete
 7. Jenni,
  Kiitos!! Oli ihana nähdä sinut naamakirjan puolella <3

  Anonyymi,
  Olen värjännyt hiukseni elämäni aikana kokonaiset 4 kertaa :D Nyt en ole vuosiin värjännyt, joten tämä on ihan oma värini... Mutta aina kun käyn kampaajalla (n.kerran vuodessa :D) niin käyn Suomessa paikassa nimeltä Stage11 helsingissä:)

  Haidi,
  Voi miten ihana! Showroomin hankinnat tulee parin päivän päästä!:) Varmaan olet vilaukselta nähnyt ajoitetun postauksen?:)

  Anonyymi,
  Joo totta, minä nään tykkääjät:) MUtta vain minä, ja ne ei mene eteenpäin minun silmistäni minnekään. Olen vaan ääääääärimmäisen iloinen kun saan nähdä kaikkia teitä ihania melkein kasvotusten!:)

  Anonyymi,
  Kiitos huomiosta!:) Kävin jättämässä pienen viestin sivulle:)

  Rahaa netistä,
  Eli sivulle pääsee kun menet facebookkiin ja kirjoitat hakukenttään Strictly Style. Tai sitten souraan osoitteeseen: http://www.facebook.com/pages/Strictly-Style/108795555875356

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)