Sunday, May 15, 2011

Punaiset yhdessä Hennesin herkkumekossa

Mainitsin pari päivää sitten visiitistäni Hennesin showroomilla. Kylläpä oli paljon ihanaa tulossa kauppoihin tänä kesänä! Sain valita muutaman lempiasun kotiinviemisiksi ja oih että mikä valinnanvaikeus sitten iski.  Tässä kuitenkin ensimmäinen pirteä kesämekko, joka on ollut jo pariin otteeseen käytössä - korkkareilla että balleriinoilla.



Tämä ihanainen mekko sopii niille, jotka väriä halajavat, mutta eivät ole varmoja siitä kuinka voimakkaita värejä tulisi keskenään yhdistää. Tämä mekko tekee sen sinulle valmiiksi! Punainen ja vaaleanpunainen sointuvat erinomaisesti yhteen ja kokonaisuus sopii hyvin käytettäväksi neutraalinväristen kuin räikeämpienkin asusteiden kanssa.

Noissa Hennesin omissa kuvissa kaula-aukko näyttää paljon siveellisemmältä. Huoh. Pitääpä löytää toiset rintaliivit jotka saavat omat "neitini" enemmän kuriin ja piiloon :D Kuitenkin, mekko on minusta aivan loistava.

Tämän numeron lisäksi mukaan lähti toinen mekko, hame sekä kaulakoru... Mukaan lähtenyt hame on ehdoton lempparini, sillä sen avulla viimein sain luotua sen kauan haikailemani balleriinatyylin! Siitä tulossa kuvia pian...;)

24 comments:

  1. Hei kaunotar piiitkästä aikaa :) Olen ollut supersuper laiska kommentoija, mutta edelleen olen aktiivisesti ihanaa blogiasi lukenut :)

    Olet kyllä hurjan kauniina taas! Ja tuo mekko sopii sinulle tosi hyvin (tuollaiseen kroppaan kyllä taitaa sopia vaate kuin vaate :))

    Oletko muuten ajatellut tehdä sitä treenivaatepostausta (:?

    Pitää muuten taas kertaalleen sanoa, että en voi kun ihailla sinun tyyliäsi pitää tätä blogia ja erityisesti se, miten vastaat ihmisille kommentteihin saa minut melkein aina liikuttumaan (kuulostaa hassulta, mutta jotenkin tulee sellainen herkkä ja liikuttunut olo, kun joku jaksaa ja haluaa jakaa hyvää oloa myös muille. Nykypäivänä, kun ihmisten käytös on mitä on ja toisia ennemminkin haukutaan ja mollataan.) Ystäväsi saavat kyllä olla onnellisia sinun ystävyydestäsi :)

    ReplyDelete
  2. Kiki,
    Ihana kuulla susta! Pitkästä aikaa! :) Todella kiva tietää että sinäkin löydyt vielä sieltä ruudun toiselta puolelta, ja aina jaksat olla niin ihana ja sydämellinen <3 Saa kuule sun ystävät sanoa samaa sinusta!! Kuule nyt pitää ottaa itteäni niskasta kiinni ja tehdä lisää treenipostauksia. Mä kun käyn vaan juoksemassa noiden dogien kanssa niin en ole kokenut sitä mielenkiintoisena... Ehkä pitäisi vaan kirjoitella matkoja ja aikja ylös? Oisko se yhtään kiinnostavaa? :D Treenivaatepostaus vois tulla sen myötä :)
    Joo täällä netissä se on harmillisen yleistä, että kasvottomana sitten puhutaan toisille vähemmän kunnoittavasti, mutta en voi muuta kuin olla kiitollinen ihan mielettömästä lukijakunnasta, sillä mä säästyn melko lailla kokonaan hävyttömyyksiltä!:) Todella harvassa on onneksi täällä törkeydet!:) Kiitos siis lukijoille :)

    ReplyDelete
  3. Tuo toka kuva... Ihan sanoinkuvaamattoman upea ja kaunis olet ja aivan IHANA mekko! :-) Oon niin kateellinen ulkonäöstäs, rusketuksestas, kropastas, kaikesta. Ah.

    ReplyDelete
  4. vaaleanpunanen sopii sulle niin hurjan hyvin!!!!

    ReplyDelete
  5. Vau! Harvoin vaate näyttää jonkun päällä todella paljon paremmalta kuin mainoskuvassa! Nättiä :)

    ReplyDelete
  6. Haha, mua rupes naurattamaan noi neidit :D Täälläkin kaivataan hyvin istuvia rintsikoita, ja nimenomaan v- kaula-aukkoisiin mekkoihin ja paitoihin on vaikee löytää siistejä yksilöitä...
    Mutta kuten yllä on mainittu, vaaleenpunanen sopii sulle todella hyvin ! Voisin käydä katsastamassa samaisen mekon, josko saisin kesän juhliin suht edullisen mekon!

    ReplyDelete
  7. Hei!

    Kaunis on kyllä mekko sun päällä!:) Itselläni myös sama mekko kaapissa, ja tuota kaula-aukkoa myös ostaessani mietin, mutta väreiltään mekko oli niin syötävän ihana että pakko oli saada:D Jos keksit toimivat rintaliivit sinne alle, niin vinkkejä otetaan vastaan ;)

    Tessa

    ReplyDelete
  8. Ihana mekko ja todella upea sinun päälläsi :) Nappivalinta! Innolla odotan kuvia hameesta, sekin on varmasti ihana!

    Saara

    ReplyDelete
  9. Häikäisevän kaunis olet :) Toi mekko on sun päällä 1000 kertaa paremman näkönen kun tolla H&M-mallilla! Meinaan netissä kun näin ton mekon olin "näääääää" ja kun nyt näin sen sun päällä olinkin "oooooo" :D

    Huokaisin ihastuksesta kun näin nämä kuvat:)

    ReplyDelete
  10. Hei sun pitäisi ruveta malliksi, tuo mekko ei näyttänyt mun mielestä oikein miltään kuvastossa, mutta pakko melkein käydä itsekin sovittamassa, niin ihanalta se sun päällä se näyttää!

    Ja yhdyn edelliseen kommenttiin, treenivaatepostaus olisi ihana ;) Saisi vähän treeni-inspiraatiota itsekin!
    Iso hali sinne!

    ReplyDelete
  11. Kerrassaan ihana väriläiskä!! Upea sinun päälläsi:) Kauniina olet niin kuin aina <3
    Täällä on taas säät viilentyneet, joten mekko kelejä pitänee odotella pidempään kesään, mutta ihanaa kun voi tulla täältä sinun blogistasi haaveilemaan lämpimimmistä keleistä ja samalla piristyä ihanista asukuvista <3

    ReplyDelete
  12. Ennen olen vierastanut punaisen ja pinkin yhdistelmää mutta tuossa mekossa näyttää kyllä hyvältä!:) Yksi kysymys: Käytätkö itseruskettavaa ollenkaan vai onko ihan oma rusketus pinnassa ? Olet aina niin ihanan ruskea, eikä sävy ole ollenkaan oranssihtava, joten jos käytät niin olisi kiva tietää mitä :)

    ReplyDelete
  13. tosi makee mekko, en olekaan tuollaista bongannut, mutta saattaa olla jos sellaisen nään niin ostan! ;D

    ReplyDelete
  14. No kylläpä on sulla paljon paremman näkönen kun mallilla! No mallihan sä itekin olet ;)

    ReplyDelete
  15. Tsekkaappas tämä, ihan sun näköinen!

    http://www.halens.fi/naiset-yl%C3%A4osat-552/mekko-064934/paging$1,25?oc=036

    -sanna :)

    ReplyDelete
  16. vau, olet kyllä täydellinen!
    ihanat karkkivärit suklaista ihoasi vasten, nam!

    ReplyDelete
  17. ANonyymi,
    Voi että kun te olette kaikki niin ystävällisiä siellä:) Kauneus on katsojan silmissä - joten kiitos vaan hyväsydämisyydestäsi:) Itse olet upea! <3

    Anonyymi,
    Voi kiitos!:) Varon aina vähän vaaleanpunaista kun aviomies aina toteaa että se on possujen väri :D Mutta tämä mekko sai onneksi hänenkin äänensä;)

    May,
    Kiitos sulle äärimmäisen kauniista sanoista:) Olet kovin ystävällinen!

    M,
    On tosiaan edullinen mekko!! Mä ilmitan heti jos löytyy siveellinen pari!:)

    Tessa,
    Joo mekko on aivan ihana!:)Värit on syötävän karkkiset:) Ilmoitan heti jos keksin ratkaisun! :D

    Saara,
    Voi kiitos ihana! Hameesta tulossa yllin kyllin kuvia parin päivän päästä. Se on niin mun yksi suosikeista tällä hetkellä että se pääsi blogin banneriksi asti...parin päivän päästä:)

    Noora,
    Mulla taitaa olla mitä ystävällisemmät ja ihanimmat lukijat <3 Niin kauniisti kirjoittelette. Ja niinkuin olen monesti sanonut: Kauneus on katsojan silmissä!:)

    Ulla
    Sä oot aina kans sitten niin ihana<3 Treenivaatepostausta tulossa!:) Iso hali takas!:)

    Mongusti,
    Voi ihanuus! Samat sanat sinne! Me ollaan tulossa viikon päästä Suomeen kesälomaksi - joten toivon kovasti että säät lämpenisi pian!:)

    Anonyymi,
    Kyllä hennes on taas onnistunut!:) Minä en käytä mitään itseruskettavaa. Talvisin joskus Diorin itseruskettavaa, mutta tänä vuonna en käyttänyt lainkaan Thaimaan lomani ansiosta. Olen perinyt melko tummat geenit. Kun ihoni haistaakin auringon niin tuntuu että rusketun... Joten pahoitteluni ettei musta ole avuksi:( Mutta jos haluat tietää miten suojaudun auringolta ja hankin tasaisen värin ulkona, niin ihan muutama päivä sitten tein postauksen: Rusketukseni ABC!:) Ehkä siellä olisi vinkkejä?:)

    Katja,
    SUosittelen!!:) Ihanan helppo ja loistava kesäksi!:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos hyväsydämisyydestäsi ja ystävällisyydestäsi! Kauneus on katsojan silmissä;)

    Sanna,
    Kyllä - ehdottomasti värit mistä minä tykkään!:)

    Anonyymi,
    Kiitos paljon kauniista sanoistasi, vaikka sukaliselle iholle naurahdinkin :D Olet kovin ystävällinen, joten kiitos hyvyydestäsi!:)

    ReplyDelete
  18. Jälleen kerran olet onnistunut! On totta että hame näyttää sinun päälläsi paljon paremmalta kuin kuvastossa. Ja tästäpä syystä taidan itse käydä myös sovittamassa kyseistä mekkoa, ja ennen kaikkea odotan innolla sinun postaustasi balleriinatyylistä.Olen itse etsinyt kauemman aikaan henkeä salpaavaa ballerina- asu a:) Voih nainen, olet kyllä aivan paras <3

    ReplyDelete
  19. Hei! Muakin kiinnostaisi treenipostaukset, joita toinenkin lukija kaipaili tuolla ylhäällä. Vaikka niitä juoksupostauksia - aloitin itse juoksuharrastuksen viime vuonna, ja nyt olen käynnistellyt sitä talven jälkeen. Treenivaatepostaus käy myös :)

    Oletko käynyt ratsastamassa muuten? Se on oma rakas lajini, bodypumpin ja lenkkeilyn lisäksi :)

    Kovin usein en kommenttia jätä, mutta luen blogiasi kuitenkin päivittäin. Ihanan raikas ja hyväntuulinen blogi, kiitos!

    ReplyDelete
  20. Voih! Miten saatkin näyttämään ton mekon noin hyvältä! Näyttää sulla paljon paremmalta kuin hennesin mallilla ;>

    ReplyDelete
  21. Onpas ihana väriläiskä kevääseen! Ja hassua miten kaula-aukko on noin isompi livenä. Siitä tuli mieleen että mulla oli kerran sama "ongelma" erään mekon ihan samanlaisen miehustan kanssa jolloin aina kekseliäs kämppikseni kuroi edustan reunat yhteen sellaisella minimaalisella hakaneulalla, joilla joskus kiinnitetään esim hintalappu vaatteeseen. Mitään ei ulospäin näkynyt eikä itselle tuntunut, oli oikein hyvä ratkaisu, mutta tämäkin riippuu varmaan vaatteen kankaasta. Toivottavasti sinulle hyvä ratkaisu löytyy!

    ReplyDelete
  22. noi h&mn vaatteet on aina kuvattu sellasten langanlaihojen mallien päällä jolla ei joillan oo lähes ollenkaan muotoja ja saattaa näyttää vaatteet ihan erilaisilta kuin kuvissa been there, mutta nou hätä kurvit tekee naisen ehdottomasti tuo mekko on paljon parempi sinulla :))
    -emma

    ReplyDelete
  23. mitä kokoa kyseinen mekko päälläsi on? että jos sitä vaikka uskaltaisi netistä mekon tilata! :)

    ReplyDelete
  24. Mitä alusvaatteita tän alle voi laittaa? Hameosa on niin läpinäkyvä,että hirvittää miten sitä vilauttelee valmistujaisissa! Ja mustat legginssit=nounou..

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)