Monday, May 30, 2011

Pehmeyttä sisustukseen

Lisää kuvia äitini kodista.

Hänen kotonaan huokuu lämpö ja harmonia. Sohvat kutsuvat löhöilemään ja silmä lepää kaikkialla minne katsoo. Väreinä äitini on käyttänyt lähestulkoon ainoastaan ruskean eri sävyjä ja valkoista, mutta todellisen pehmeyden tunteen tuovat muhkeat tyynyt ja pehmoiset viltit, joita voi ihailla äitini kotona lähes kaikkialla.

Kuten sohvan käsinojalla...

Tuomaan värikontrastia tuikitavalliseen valkoiseen nojatuoliin...Sisustuselementtinä kauniissa puuvadeissa...
Tai sänkyjen päälle levitettynä, kutsumaan pienille nokkaunille...

Niillä on äitini kodin tehnyt. Harmonisilla ja maanläheisillä sävyillä, pehmeillä materiaaleilla ja valtavalla rakkaudella.

16 comments:

 1. Sun äidilläs on kyllä hyvä maku, ei siis lienet epäselvää mistä sä oot sen periny! :)
  Kaikki näyttää ihanan pehmeältä ja kotoisalta!

  ReplyDelete
 2. Upea koti! tulee mieleen lämmin takkatuli talvella näistä kuvista lämpö oikeen huokuu katsojalle:)

  ReplyDelete
 3. No just, levitin eilen illalla ekaa kertaa tälle keväälle jotain kevyesti ruskettavaa voidetta ja ajattelin just kun heräsin et Wau, sain väriä. Kunnes näin ton sun viimisen kuvan, oon edelleen lumivalkoinen! :D

  Ihana koti teidän äidillä!

  ReplyDelete
 4. Kaunista ja tyylikästä, jotka on saatu toteutettua simppeleillä jutuilla. Sun äidilläsi on kyllä silmää. :) Itse olen todella huono sisustamisessa ja olen jättänyt sen meillä mieheni kontolle.. ;)

  ReplyDelete
 5. Hei! Aloitan ensin sillä, etä löysin sattumalta blogisi, ja tykästyin kovasti!:) Toinen asia, osaatko sanoa, mistä äitisi on ostanut noin kauniin laukun, mikä on pöydän alla? :) Tuo liippaisi melko läheltä unelmieni laukkua, joka on hakusessa... :D Ja vielä lopuksi äitisi koti on hyvin kaunis! :)

  ReplyDelete
 6. nice room and beautiful pillows;)

  http://dziewczynakomornika.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Kaunis koti ja kaunis tytär äidilläsi :). Yksi noista torkkupeitoista voisi olla Balmuirin (valkoinen palmikkoneuleinen). Jos merkki ei ole vielä äidillesi (tai sinulle) tuttu suosittelen tutustumaan. Suomalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuiset tuotteensa maailmalla. Ja myy niitä myös ympäri maailman. http://www.balmuir.com/
  Ulkokuvat otettu Ainolanpuistossa Oulussa, josta omassa blogissanikin kirjoitin.

  ReplyDelete
 8. Aivan ihana koti, wau! :))) Tuolla kelpaa kyllä rentoutua!

  ReplyDelete
 9. Ihan kivan näköistä kuvista katsottuna, mutta miten toimii käytännössä? Itse ainakin tällaisena pölyallergisena ja varsinaisena pölyneurootikkona en voisi kuvitellakaan noin paljoa tekstiilejä sisustuksessa. Nuo kaikki tyynyt, viltit ja huovathan ovat varsinaisia pölynkerääjiä! Ja vain lisäävät valtavasti siivoamista. Itse pyrin karsimaan kaiken ns. turhan minimiin.

  ReplyDelete
 10. Äitisi koti näyttää juuri sellaiselta mistä itse pidän! Meiltä löytyy myös tummaa ruskeaa ja luonnonvalkoista ym vaaleista värejä :)

  todellajossain.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Ah, melko lahella taydellisyytta :) Toki en jaksaisi aina olla suoristamassa viltteja tuoleilla mutta muuten juuri sellainen olohuone kun itse haaveilen.
  Kiitti taas kivasta blogista, saan siita kovasti iloa arkiaamuisin, kun tyosahkopostien lomassa kay kurkkimassa josko olisi uusi postaus tullut.

  Ps, barbit sucks :)

  T. Ansku Ireland

  ReplyDelete
 12. Aivan todella ihastuttava koti äidilläsi, huokaus! Minusta on niin kiva lukea postauksia johon äitisi liittyy, koska puhut hänestä äänensävyllä joka huokuu kunnioitusta ja ylpeyttä :) Minullakin on läheiset välit äitini kanssa ja se on rikkaus jos mikä <3


  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Arvaappa kuka hullaantui täällä Barcelonassa Zaran väriloistoon? ;)

  Mukaan lähti esimerkiksi bannerissasi oleva sähkönsininen paita :)

  Kiitos inspiksestä :)

  ReplyDelete
 14. Herää kysymys, että miten monta vilttiä yksi ihminen tarvitse... :D No ei vaan, kivan näköistä sisustusta!

  ReplyDelete
 15. Minäkin haluaisin kuollakseni tietää mistä tuo ihana nahkalaukku on peräisin(pöydän alla oleva)....

  ReplyDelete
 16. http://www.mulberry.com/#/storefront/c5630/1900/category/ oisko tää kyseinen pöydän alla oleva laukku?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)