Sunday, May 29, 2011

Kärleksvisan

Eiliset häät olivat niin kauniit ja liikuttavat. Pariskunnan upeuden lisäksi kirkossa laulettu rakkauslaulu teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. En ole ikinä kirkossa yhtä kaunista laulua kuullut ja laulun laulaneen laulajattaren ääni oli kuin enkelillä itsellään. Moneen kerran eilen vuodatin kyyneleitä, ja ehkä tämän laulun myötä onnistun teidätkin tuomaan liikutuksen partaalle.

Ihanaa rakkauden täytteistä sunnuntaita teille!Ja onnea vielä rakkaalle ystäväpariskunnalle, jotka ovat nyt mies ja vaimo <3

10 comments:

 1. Ai oliko tuo kopioitu jostain Victorian ja Danielin jutusta:D

  ReplyDelete
 2. Vooi kun oli kaunista kuunneltavaa <3 Sai silmät täyttymään kyynelistä. Ehkäpä tuo laulu soi minun häissäni joku päivä, niin upean kuuloinen on :)Olen lukenut blogiasi sen alkuajoista lähtien enkä ole ennen kommentoinut, mutta nyt ajattelin kertoa, että tämä blogi saa minut aina iloiselle mielelle =)Kiitos hyvästä blogista ja hyvää kesän alkua sinulle Mrs.V! : )

  ReplyDelete
 3. tosi kaunista! mulla olisi postaus idea, ja uskon että tätä onkin jo ehdotettu, mutta siis postaus omista suosikki blogeistasi? :)

  ReplyDelete
 4. Voi kuinka kaunis ja liikuttava kappale! Täällä on ainakin yksi kuka jo liikuttui kyyneliin asti tuon kappaleen kuultua :)

  -C

  ReplyDelete
 5. Moikka ihana V! Jos uskallat kertoa, niin mistä maasta sun mies on kotoisin? Ja, miten uskallat julkasta esim. kasvosi blogissa, kun et kuitenkaan halua kertoa asuinmaatasi? Kiinnostaa vaan tietää :) Mukavaa kesää sinne!

  ReplyDelete
 6. älyttömän kaunis kappale! Tuli mullekin tippa linssiin :') Hyvä idea häälauluksi!

  ReplyDelete
 7. Kaunis kappale. Vaikka en ruotsia kovin hyvin ymmärräkään niin tunne välittää kielimuurista huolimatta.

  Maatu

  ReplyDelete
 8. Ystäväpariskunnan häissä viime kesänä suomalainen morsian lurautti tämän samaisen laulun ruotsalaiselle sulhaselleen. Väittäisin, että morsiolla oli kauniimpi lauluääni kuin tässä esiintyvällä artistilla! Todella kaunis laulu kyllä, ja tunnetta täynnä.

  ReplyDelete
 9. Oihh:) Itse kävin nyt viikonloppuna häissä Suomessa, serkku meni naimisiin... Yllättäen heti sillä sekunnilla, kun hän astui upeana morsiamena kirkon käytävälle niin täällä nieleskeltiin kyyneliä :') On ne häät niin ihania.

  ReplyDelete
 10. Tämä on kyllä aivan ihana biisi! Äitini joskus laittoi linkin youtubeen tähän lauluun ja ihastuin heti! ahhh <3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)