Tuesday, May 17, 2011

Pala Mangoa

Suomessa ollessani suuntasin Mangoon, sillä heidän mallistossaan oli muutama vaatekappale, joita palavasti halusin. Erityisesti Mangon tämänhetkisessä mallistossa minua kiehtoi heidän nudet ja ruskean eri sävyt. Niistä kirjoitin aikaisemmin tässä postauksessa. Täydellisiä luomaan illuusioita Lanvinin s/s 2011 kokoelmasta tai tuomaan asuun ripauksen katujen balleriinaa...

Tiesittekö te muut muuten Mangon loistavista nettisivuista? Heidän sivuillaan voit esimerkiksi katsoa missä liikkeissä haluamasi tuotetta on saatavilla! Tämän toiminnon avulla minä löysin erään pitkään metsästämäni vaatekappaleen, joka  ei ollut vielä edes hyllyssä, mutta ystävälliset myyjät kävivät sen minulle varastosta hakemassa!:)






Tästä mallistosta ehdoton suosikkilookkini oli tämä alla oleva stailaus. Kiitos jälleen Kamppi Keskuksen Mangon avuliaiden myyjien, sain tämänkin tuotteen itselleni, vaikka sitä ei enää kaupan hyllyissä ollutkaan. Ystävällisesti tytöt kävivät vielä kurkkaamassa varaston, josko bleiseriä vielä löytyisi - ja löytyihän sitä!:)



Joku kysyi minulta kommenttiboksissa joskus, voisiko käyttää punaisia housuja. Noh - voisinKÖ!:) Minusta yllä oleva asu on kerrassaan erinomainen kokonaisuus, jossa tuo punainen risti on kuin piste i:n päälle. Yeap - wouldn't mind travelling looking like that;)


Keltaisen bleiserin lisäksi ostin myös toisen pitkään etsimäni vaatekappaleen. Siitä en ole tainnutkaan täällä blogissakaan mainita sen kummoisemmin, muutakuin vilaukselta balleriina postauksen kuvissa.


Osaako joku arvata, mitä Mangosta etsin ja minkä kappaleen sieltä hankin keltaisen bleiserin lisäksi?:)

8 comments:

  1. oiskohan se tuo ihuna tyllihame?! :)

    ReplyDelete
  2. Tuli muuten mieleen, että kun sullahan on Vuittonin matkalaukku, niin minkä kokoinen se on?
    Ja sitten jostain keskustelupalstalla oli joku kommentti, että ei kannata ostaa kallista matkaluakkua, koska se menee kuitenkin rikki kun sitä heitellään siellä lentokentällä.
    Eli onko sulla säilynyt ehjänä?:)

    ReplyDelete
  3. Mua kiinnostaisi postaus susta ja korkkareista; tunnut käyttävän niitä paljon, miten jalkasi kestävät? :) Jotain sinun ja korkkareiden historiasta olisi kiva kuulla!

    ReplyDelete
  4. toi keltainen bleiseri on tosi ihanan raikas:) love it!

    nannestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hei, sinulla on ihana blogi ja olet todella kaunis! Mutta tiesitkö, että Mango on yksi maailman välinpitämättömistä vaateketjuista lapsityövoiman, puuvillan ja vaatteiden väriayksen takia, toisin sanoen Mango ei kiinnitä huomiota ollenkaan mistä ja minkälaisista oloista raaka-aineet kuten puuvilla tulee, kunhan he saavat vain halvalla.

    ReplyDelete
  6. Olen äänestäny kaks kertaa siinä Fashionstoren arvonnassa. Nyt mietinkin, että ottaako ne yhteyttä minuun Facebookin yhteydessä, vai mistä ne saavat tietää yhteystietoni, kun ei siinä muuta kun paineta nappia ja ollaan valmiita...?

    ReplyDelete
  7. Upea tyyli sinulla :) Minuakin kiinnostaisi kovasti miten jalkasi kestävät korkkareiden käyttöä noin usein? ja noin korkeita korkoja vielä! oon kade:)

    ReplyDelete
  8. noi on niin ihania nuo mangon kuvat!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)