Monday, April 4, 2011

Mango yllättää!

Jostain kumman syystä en yleensä löydä Mangosta paljoa itselleni sopivia vaatteita. Mutta sitten aina välillä vaateketju yllättää ja löydän mitän ihanimpia ja erikoisempia yksilöitä. Kuten se yksi kiiltävän ruskea jumpsuit, joka kolmen vuoden jälkeen kuuluu edelleen kesän lempiasuihini. Mango on onnistunut jälleen, sillä heidän tämänhetkinen valikoimansa sisältää paljon ihailemaani nudea ja balleriina tyyliä!


Mangon valikoima tuo hieman mieleen Lanvinin s/s 2011 malliston hulmuavilla helmoillaan, piukilla yläosillaan ja vyötäröä korostavilla ruskeilla nahkaisilla vöillä.


Nude-sävyjä päästä varpaisiin...


Mikäli itse vielä etsit nudea vaatekaappiisi tai kauniin hentoa balleriina tyyliä - kannattaa tsekata Mango!

8 comments:

 1. Mun mielestä mangon mallisto muistuttaa myös erehtymättömasti Chloén viimekesän mallistoa :)

  ReplyDelete
 2. Mango on yks mun lemppariliikkeistä! Jos sinne eksyn niin aina löytyy jotain hienoa. :)
  Muutes, nuo Lontoo-aiheiset postaukset on todella kivoja, annat paljon hyvää tietoa ja kuvatkin on loistavia. Niitä uusia odotellessa.. :)

  ReplyDelete
 3. Itselläni on Mangon kanssa hieman sama ongelma, monestikaan en ole sieltä mitään löytänyt, mutta taas Zarassa käydessä tuntuu, että sieltä voisi haalia kaiken mukaansa :)

  Sulla on tosi ihania postauksia! Huomaa, että panostat niihin ja juttujasi on kiva lukea.

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Ärsyttää, kun sulla on välillä niin epätarkkoja kuvia! Mistä se johtuu?

  ReplyDelete
 5. Hei miksi toi newlook sivu pyytää multa salasanaa? en pääse läpi :O

  ReplyDelete
 6. Moikka!
  Kuinka pitkä olet? Tekisin mitä vaan saadakseni sun jalat:))
  Oikein hyvää kevättä
  Mandy

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania vaatteita! Varsinkin nuo mekot on upeita. Samaa Mangoprobleemaa kuin monella muullakin, aina kun käy, ei löydä oikeastaan mitään. Ehkä pitää käydä uusin silmin kurkkimassa :)

  ReplyDelete
 8. Mango on kyllä osannut yllättää. Ennen en koskaan löytänyt sieltä mitään mieluista, mutta nyt siellä on vaikka mitä ihanuuksia. Mukava kun löytyy kerrankin kunnon istuvia vaatekappaleita. =)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)