Tuesday, May 31, 2011

Päivän asu - oranssia, persikkaa ja kultaa


Koneella on jonkin verran tosiaan näitä asuinmaassa otettuja kuvia, mutta onneksi ne sopivat hyvin tämänhetkiseen Suomen säähänkin. 

Viime viikkoina olen tykännyt käyttää aika samaa yhdistelmää - mutta eri väreissä. Liehuva pusero, tyköistuvat housut ja muotoa tuova vyö. Ja vasta nyt, 26-vuotiaana, huomaan kuinka loistavasti konjakinsävyinen ruskea sopii lähes kaiken kanssa! Ennen käytin aina vain mustaa tai valkoista tuomaan hieman tasapainoa räväkkäämpään asuun, mutta viimeaikoina tuo keskiruskea on hoitanut saman tehtävän.





Toivottavasti saan tulevaisuudessakin jonkun ottamaan pari päivän asu kuvaa ulkona. Niin paljon mielenkiintoisempia ja raikkaampia nämä päivä asu kuvat kun ne on ulkona päivänvalossa otettu. Vai mitä mieltä te olette? :)

25 comments:

  1. Olen kyllä samaa mieltä, tuo mukavaa vaihtelua ulkona otetut kuvat :)

    ReplyDelete
  2. Ihanan raikas asu! Tästä tulikin mieleen, että mullakin on jossain kaapin perällä valkeet housut. Pitääkin kaivella ne esiin :)

    ReplyDelete
  3. Kyllä toi päivänvalo ja vihreys tuo ihan hirveesti kuviin! Asukin näyttää niiden kanssa paremmalta :)

    ReplyDelete
  4. Oon hiljaa sivusta seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa, mutta nyt oli pakko tulla kommentoimaan. Päivän asu näyttää niiin upealta ja juuri sellaiselta mitä itsekin kesällä (ja rusketuksen kera :)) voisin laittaa päälleni! Lisäksi sun blogisi on arkiaamun piristys ja inspiroit ainakin mua pukeutumaan ja pitämään silmät auki tiettyjen vaatekappalaiden kohdalla. Kiitos tästä! :)

    ReplyDelete
  5. Aivan ihana asu! Tuo Zaran paita on niin mun suosikki, mulla on se tällä hetkellä kolmessa eri värissä, mutta nyt iski halu hankkia se myös oranssina :)

    ReplyDelete
  6. Hei Mrs V, halusin vaan kertoa että blogisi antaa minulle uskomattoman paljon inspiraatiota ja tuo piristystä aamuihin, suuri kiitos! Blogillasi tuot minulle (ja varmasti monille monille muille) niin paljon iloa, ettet arvaakaan!

    Jatkathan samaan malliin ja aurinkoa kesääsi!

    ReplyDelete
  7. Ulkona otetut kuvat on kyllä ehdottomasti parhaita, mutta kyllä sisällä otetutkin "kelpaavat" :-)
    Sulla on tosi kauniit kynnet, onko ne ihan omat vai jotain muuta ainetta?

    ReplyDelete
  8. oon ihan rakastunu tohon sun laukkuun<3 harmi kun itelläni ei oo vaan varaa tollaseen... ;(

    ReplyDelete
  9. Ihana asu! Taidankin seuraavaksi laittaa ostoslistalle ruskean laukun, sen ainaisen mustan tilalle. Mistä ihana oranssi paita on ostettu? :)

    ReplyDelete
  10. Ehdottomasti, ihania ulkokuvia ja ihana asu:) Täälläkin on muuten ollut jo jonkin aikaa etsinnässä tyylikkäät valkoiset housut, nämä kuvat vain lisäsivät himotusta niihin ;) <3

    ReplyDelete
  11. Moi! Otsikka lukee oranssia, PERSIKKAA ja kultaa, mutta en näe persikkaa missään :o Onko tullut kenties virhe otsikkoon vai käynkö tarkastuttamassa näköni uudemman kerran:D
    Ja semmoinen kysymys vielä,että millaista materiaalia paitasi on? Kun omistan tuon samaisen paidan Zarasta mutta minulla se on karheampaa,"kahisevaa" eikä niin hyvin laskeutuvaa materiaalia. Olen kuitenkin nähnyt samaa mallia esim. sinisenä "silkki"materiaalissa. Minun paitani ei ainakaan mitä olen kokeillut istu päälle noin hyvin :/

    ReplyDelete
  12. Vitsit miten hyvältä saat valkoisetkin farkut näyttämään! Mulla oli sellaset viimeks joskus teininä, ja jotenkin ne on sen jälkeen vähän puistattanut mua, mut tänä keväänä ne on jostai syystä alkanut kiinnostaa, ehkäpä pitää yrittää metsästää jostain uudet!:)

    ReplyDelete
  13. Hei ihanat!! Nopea vastaus tänne kiireen keskeltä!!

    Eli - nuo kuvassa näkvyät Zaran housut ovat vaalean PERSIKAN väriset, EI valkoiset!!:) Jos nuo näyttää joillekin valkoisilta niin syytän kameraa ja valaistusta! :) Mutta siis jos pistää valkoisten viereen niin näkyy että ovat selkeästi periskanväriset. Paita ja housut ovat molemmat Zarasta!:) Tosiaan, sininen on "silkkisempää" materiaalia kuin tuo oranssi ja vakoinen vastaava paita!! Mutta beigen värinen saman mallinen paita on taas hieman sileämpää materiaalia kuin oranssi. Sori pika pika vastaus!

    ReplyDelete
  14. Moi :)
    Tykkään lukea blogiasi ja mielenkiinnolla odotan joka päivä, mitä uutta olet kirjoittanut :) jatka siis samaan malliin!
    Mutta, minua on hieman jäänyt vaivaamaan, että missä päin maata mahdat asuskella ja mitä teet työksesi? :)
    PS. omistat söpöjä koiria ja rakastan vaatteitasi!

    ReplyDelete
  15. Voi rakastuin tuohon asuun, olen nimittäin hurahtanut oranssiin ja valkoiseen tänä keväänä ja kesänä.

    Mukavaa viikkoa sulle!

    ReplyDelete
  16. Tykkään tosi paljon noista Zaran värikkäistä paidoista. Malli on ihan täydellinen ja ne sopii arkeen kuin juhlaankin! Seuraavaksi himmottaisi hankkia pinkki yksilö ;)

    Rakastan ihanaa laukkuasi! Toivottavasti vielä joku päivä munkin laukkukokoelmasta löytyisi tuo ihanuus!<3

    ReplyDelete
  17. Ihanat kuvat ja tosiaan, vaihtelu virkistää. :) Mäkin ostin persikan väriset housut kesäksi, tosi samantyyppiset kuin sulla, mutta hennesistä ostetut. Maksoivat vain 10€ alessa, joten pakko ne oli napata mukaan. :D

    Ihanaa päivää rakas murunen!!

    Ps. Olisi niiiiin ihana nähdä sut livenä, olet niin lämmin ihminen. <3

    ReplyDelete
  18. Paljon kivempia nämä ulkona otetut kuvat!

    ReplyDelete
  19. hihi, onks sulla tassunjälkiä housuissa tuossa reisien kohdalla?

    ReplyDelete
  20. Kaikkein siisteintähän ois kun ne kuvat ois otettu jossain IHAN RANDOMEISSA mestoissa >:))

    ReplyDelete
  21. Onpas fresh asu :) Näytät hyvältä jälleen kerran. Yritin käväistä Zarassa metsästämässä tuota paitaa, mutten onnistunut löytämään sitä missään värissä. Harmi, näyttää ihanan keveältä kesäsäähän :)

    ReplyDelete
  22. Voisitko tehdä postauksen kuvilla ja selityksillä, että miten laitat papiliotit?:)

    ReplyDelete
  23. mikä on tuo mukavan näköinen nahka-metallirannekoru???

    ReplyDelete
  24. Ihana asukokonaisuus jälleen :) Pidätkö muuten ton paidan alla toppia tms.? Mulla on toi samainen paita valkoisena ja ihonvärisetkin rindet näkyy läpi ja sit taas valkoisen topin kanssa ei näytä mielestäni niin hyvältä...selvä ongelma siis ;)

    Olet kaunis!

    -Hannah-

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)