Wednesday, May 25, 2011

Ostoksia Helsingistä

Eilen rantauduimme Helsinkiin ja vasta tänään alkaa väsymys helpottamaan. Matka Suomeen kesti parin päivän verran ja eilinen meni enemmän tai vähemmän siitä toipuessa. Tänään kuitenkin kerkesin nopeasti pyörähtämään kaupungilla. Lähdin hakemaan muutamaa meikkituotetta, jotka epähuomioissa jäivät asuinmaahani, mutta niiden lisäksi päädyin ostamaan jotain ihan muutakin...:/ 





Tämä Gina Tricotin kesämekko oli kerrassaan upean värinen. Kauniit vihreät reunukset näyttävät kivalta päivettynyttä ihoa vasten. Olen suuntaamassa ystäväpariskunnan häihin ensi lauantaina ja asu on vielä mietinnän alla. Olin varautunut menemään häihin omassa lempijuhlamekossani, mutta saattaapa olla, että tämä uusi mekko korvaa lempparin näihin juhliin. Tosin tämän GT mekon materiaali ei välttämättä ole tarpeeksi juhlava niinkin ihanaan ja juhlavaan tilaisuuteen kuin häät. Pitääpä kokeilla molempia päälle ja antaa teidän äänestää..;)





Tämä paitamalli on tällä hetkellä lempparini. Niitä olen ehtinyt jo muutamassa eri värissä hankkia, mutta nuden nähtyäni Zaran verkkokaupassa alkoi sekin polttelemaan pahasti...:/ Tämä paita sopii loistavasti väljien kuin napakampienkin housujen kaveriksi, kuin myös hameen sisään laitettavaksi.

 Kyllä se väsymys vaan vieläkin paistaa kasvoilta :D Näissä kuteissa pyörin tänään Helsingin kaduilla.



Tänään muuten ihan häkellyin - kiitos erään ystävällisen lukijan.

Nuori äiti oli liikkeellä kahden suloisen lapsosensa kanssa tuplakärryillä ja kun Stockan raskaat lasiovet eivät tunnetusti ole lastenvaunu-ystävällisiä kiiruhdin avaamaan heille oven. Siinä tungoksessa ei ole mikään helpoin avata ovia ja sitten vielä saada ne vaunutkin sieltä perästä. Pidellessäni heille ovea ja ihaillessani kerrassaan ihastuttavia sulopussukoita siinä kyydissä niin äiti yllätti minut kiittämällä minua eleestä sekä kivasta blogista! :D Ihan häkellyin. En osannut sanoa muuta kuin kiitos kauheasti - kovin ystävällistä. Joten terveisiä sinne pienen perheen ystävälliselle äidille!:)

32 comments:

  1. Koska muutat sinne newlookin puolelle ? =)

    ReplyDelete
  2. Sinä taisit olla se ystävällinen osapuoli kun olit noin avulias, tuollaisia ihmisiä lisää! :) Olet hurjan kaunis ja blogia katsellessani olen alkanut miettiä, että oletko ajatellut joskus tehdä hiuksiisi jotain muutosta? En siis todellakaan tarkoita että ne olisivat jotenkin rumat, päinvastoin. Olisi vaan erittäin mukava nähdä sinulla jotain hieman erilaista!

    ReplyDelete
  3. Ihana tuo makuuhuone ja kaunis asu! Yövyttekö missä, hotellissa vai tuttavilla? :)

    ReplyDelete
  4. Iha mielettömän ihana asu! plus vielä toi sun kaunis rusketus.. Blogisi on muutenkin tosi ihana ja mun inspiraation lähde :)

    ReplyDelete
  5. Anonyymi,
    Jos joskus muutan jonnekin niin ilmoitan siitä sitten varmasti :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos kovasti. Ehdottomasi pitäisi huomioida monen enemmän lastenvaunujen kanssa liikkuvia äitejä ja isiä, myös minun. Kerran itse pyörinyt kälyn tyttären kanssa ja todella osaa arvostaa sitten noita pieniäkin eleitä muilta:) Mä luulen että mä en tuu tekemään hiuksiini mitään, sillä pystyn laskemaan värjäyskerratkin yhden käden sormilla, ja aina olen ollut joko tumman tai vaalean ruskea :D Aina olen todennut, että oma väri on paras väri, ja mun naama ei ole mikään kauneimman mallinen niin pitkä tukka sopivasti peittää :D Joten lähitulevaisuudessa ei ainakana ole näkyvissä hiusmuutosta :) Viihdyn parhaiten tässä omassa mikä on oman värinen ja luonnollisessa mallissaan ( lue holtiton ja muodoton :D) Kiitos kauniista kommentista :)

    Anonyymi,
    Meillä on oma asunto Helsingissä missä asutaan :) Kiitos paljon, juuri viime kesänä hieman remppasinkin Suomen makuuhuonettamme - siitä voit löytää myös postauksen jos kiinnostaa enemmänkin!:)

    ReplyDelete
  6. Vau, onpa upea makuuhuone! :) Katsoin aluksi, että olette yöpyneet jossain hienossa hotellissa. Varsinkin noi lamput on ihanat! Ja ootpa ollut taas nättinä, niin kuin aina! Kävispä mullakin niin hyvä tuuri, että törmäisin suhun jossain kaupungilla, olis kiva päästä "livenä" juttelemaan edes hetken ajan :D Vaikutat vaan niin ihanalta ihmiseltä:)

    ReplyDelete
  7. olet älyttömän kaunis ensimmäisessä kuvassa joka on isona, aivan ihana kuva, sinä olet aina niin kaunis :) ja aivan ihana asu, osaat yhdistellä asuja niin hyvin! :)

    ReplyDelete
  8. oot täydellisen kaunis! (:

    ReplyDelete
  9. Hei! Kiva makkari. Mistähän voisi hankkia tuollaisen sängynpäädyn? Love it!

    ReplyDelete
  10. Olisiko millään mahdollista nähdä susta kuvia kun olet teini-ikäinen tai ehkä hieman vanhempia kuvia? Olen nimittäin ihaillut sinua ja pitkään ja haluaisin tietää miltä olet näyttänyt kun olet ollut ikäiseni:) Suuri kiitos aivan mahtavasta blogista ja niinkuin joku edellä jo mainitsi niin inspiroit minuakin todella paljon! KIITOS <3

    ReplyDelete
  11. Susssa ei kyllä väsymys näy tippaakaan, paremminkin oikein hehkut kuvissa!

    ReplyDelete
  12. Jee, kiva kun löysin sun blogin! Keep on going!

    ReplyDelete
  13. Oletko tehnyt ikinä postausta missä näkyy hääpukusi? Haluaisin kovasti sen nähdä, koska se on ollut varmasti aivan upea! =)

    Olen muutenkin löytänyt blogisi vasta hiljattain, mutta ihastunut täysin. Kiitos siis siitä ja ihanaa kesää!

    ReplyDelete
  14. Ehdittehän te vissiin asunnon ostaa kuitenkin, vaikka matkaväsymystä olikin?! ;)

    -Saaga

    ReplyDelete
  15. Wau, jotenki todella kauniit meikit ja hiukset näissä kuvissa :) Katoin eka, että sulla on piilarit, mutta taitaa olla ihan omat silmät, toi meikki vaan jotenkin tuo värin esiin.
    Ja olisinpa mäkin joskus noin ruskea!

    ReplyDelete
  16. Peaches,
    Hej! Sua on ollutkin ikävä!:) Kiitos ihana - todellinen kunnia <3

    Katariina,
    Voi kiitos ihana, jos haluat lukea tästä makkarista lisää niin tässä yksi postaus: http://strictlystyle.blogspot.com/2010/09/makuuhuoneen-muodonmuutos.html Ja kuule ehdottomasti tulet juttelemaan sitten jos törmätään!:) Melko turvallista sanoa että tultaisiin kaikki hyvin juttuun me jotka tääällä blogeissa hengailemme - samanhenkisiä kaikki :)

    biia,
    Voi kiitos suloinen! Itseni mielestä näytän niiiiin väsyneeltä, mutta kauneus onkin katsojan silmissä:)

    Anonyymi,
    Sä olet täydellisen ystävällinen! <3

    Anonyymi,
    Tiedätkö - mulla on yksi niin hyvä ystävä, joka TEKI tuon minulle SYNTTÄRILAHJAKSI!! mistään en löytänyt sopivaa niin kaveri TEKI sen minulle!!! :D

    Anonyymi,
    Ai apua - ne kuvat EI OLE nättejä :D Mutta siis pitää löytää niitä jostain... Ne kun on perinteisesssä kuvamuodossa eikä mitään koneella. Jos jostain löytyy niin voin teitä niillä hauskuuttaakkin :D Kiitos sulle, että annat mulle aikaasi! :)

    Maria,
    Oot aivan ihana :D Kauneus onkin katsojan silmissä;)

    Anonyymi,
    Voi ihana että löysit tänne!:) You keep on coming! :)

    Anonyymi,
    En ikävä kyllä ole. Hääni ovat minulle niin tärkeä ja yksityinen asia, että en halua laittaa niitä "julkiseen levikkiin". Jotenkin niin henkilökohtaista, etten ikävä kyllä halua niitä laittaa tänne - toivottavasti ymmärrät. Kiitos kuitenkin ystävällisyydestäsi ja luotosta! :) Todella mukavaa että löysit tänne!:)

    Saaga,
    Ai taidat siis olla mieheni facebook ystävä:) Oletko minunkin? Kyllä, uuden asunnon paperit kirjoitettiin eilen!:) Mutta muuttamaan päästään vasta ensi vuoden puolella kun koko talo valmistuu...:/

    CHIC,
    Voi kiitos paljon, eli siis meikki tekee ihmeitä? :D Joo viime aikoina ei meikkiä ole ollut juuri lainkaan kuvissa, mutta nyt SUomessa kun on huomattavasti kylmempi kuin asuinmaassamme niin tuli laitettua pohja, rajaukset ja huulipunaakin :) Huomenna tulossa videopostaus tuosta huulipunasta, johon ole täysin hullaantunut!!:) Ja hei, sä ainakin säilyt rypyttömänä ja kauniina pitkään, minä aurinkoimijä tuskin....

    ReplyDelete
  17. Olisin kiinnostunut hääpuvustasi mitä pidit tuona tärkeänä päivänä, sekä matkakuvista missä ihanassa paratiisissa vietitte häämatkaanne..:)

    Mikä olet koulutukseltasi?

    -teresa

    ReplyDelete
  18. eii...mun on kanssa pakko saada toi nude väri (niiden kolmen muun lisäksi)!! t. a visitor from Lappeenranta ;)

    ReplyDelete
  19. Teresa,
    Voi ikävä kyllä en kerro täällä blogissa mitään yksityisasioita ja koen hääpäivän yms hyvin henk.koht asiana. Tämä blogi keskittyy pelkkään pintaan, enkä täten kerro juuri mitään elämästäni. Lisää asiasta löytyy "minä" postauksen alla (löytyy tuolta sivupalkista)

    Kristiina,
    Voi mun musumusumusu <3 Mä oon niin ylpee susta kun nyt sä olet vielä osannut tehdä blogger tunnuksen!!! <3 Kai sä sit asettelet sen nudenkin sängylle ja jätät miehesi iloksi kun tulee kotiin? ;) Hiiiiiiiiiirveeeeesti pusuja !!!! <3

    ReplyDelete
  20. Sinulla on ihanan raikas meikki näissä kuvissa. Jos vain viitsit, olisi mukava lukea joskus meikkipostaus jossa opastaisit kauneutesi saloihin!

    ReplyDelete
  21. Voi kuinka onnelliselta ja iloiselta näytät! :) Tässäkin oikein hehkut - tosin taitaa pelissä olla mukana vähän meikkiäkin mutta kuitenkin! ;)

    On aina niin mukava tulla tänne sinun blogiin kun täällä on niin ihana ja positiivinen ilmapiiri. :) Vaikka itsellä olisi huono päivä niin täältä saa joka kerta vähän piristystä!

    ReplyDelete
  22. Blogisi on hyvin hämmentävä. rakastan sitä yhtä paljon kuin vihaankin. olet todella kaunis ja blogiasi on ihana lukea mutta saat minut myös vihaiseksi lähes joka kerta koska jaat vain hiukan. todella vähän. enkä tarkoita haukkua sinua siitä. toki ymmärrän että rajat on tehtävä. olen nähtävästi liian utelias koska haluaisin tietää kaiken sinun mahtavasta elämästä. välillä tuntuu että oikein kiusoittelet meitä lukijoita pienillä vihjeillä elämästäsi mutta et kuitenkaa anna sitten lopulta mitään. mutta sehän tässä blogi maailmassa onkin > kaikki sallittua.
    olet nähtävästi kuitenkin kirjoittanut avoimenpaa blogia aiemmin miksi teit muutoksen? ja olet todella ihana tapaus <3

    helmililja

    ReplyDelete
  23. vali,
    Voi kiitos ihan huimasti! Multa löytyy sellainen postaus kuin make my make-up tuolta vanhojen postauksien puolelta, ehkä se auttaisi tähän hätään?:) Ja kauneus on katsojan silmissä...;)

    cloe,
    Nyt on kyllä sen verran kiva lukijakunta mulla. Kauneus on teidän silmissänne! :) Mutta kieltämättä , olen hyvin onnellinen ja iloinen kun pääsi viikoiksi Suomeen <3 Olen todella iloinen, jos tämä blogi saa hymyn edes jonkun suulle! Annetaan hyvän kiertää <3

    Helmililja,
    Kiitos nyt alkuun, että esitit eriävän mielipiteesi näin kauniisti ja ystävällisesti. Tosiaan, ensiksi haluaisin sanoa että missään nimessä en tahdo ketään kiusotella. Jos jotain muuta kerron kun ihan pelkkää pintaa, niin yritän vaan antaa teille ihanille edes jotakin. Kirjoitan edelleen (tosin nyt muutaman kuukauden tauolla ajan puutteen vuoksi) avoimempaa blogia, mutta se on vaan perheelle ja ystäville. Juuri sen takia, sillä olen kantapään kautta joutunut huomaamaan netissä kuinka vaarallista voi olla kirjoittaa "kaikesta" julkisessa ympäristössä - minua ja perhettäni loukattiin pahastikin (enkä puhu nyt parista hölösuisesta anonyymistä) En osaa sanoa muuta kuin olen tuikitavallinen tyttö - eikä minulla itsessäni ole mitään erikoista, joten kenenkään ei tarvitse päätään vaivata minun elämälläni.
    Summasummarm, kiitos äärimmäisen ystävällisesti j asiallisesti kirjoitetusta kriittisestä pohdiskelusta, mutta valitettavasti minä en koe, että minulla on muuta vaihtoehtoa. Ihanaa päivää sinne!:)

    ReplyDelete
  24. Moikka! Onks toi GT:n mekko kuinka pitkä? Värit on kyl ihanat! Jos saa pyytää, niin laitatko joskus kuvaa siitä tänne kun se on sulla päällä :)
    Sulle käy kivasti tukka tolleen "korkeella" ponnarilla. Pitää ittekin kokeilla :) Täältä saa kyl aina niin kivoja ideoita, kiitos siitä! :) Ja mukavaa Suomen-lomaa!

    ReplyDelete
  25. Eilen pyörin tuolla keskustan Zarassa ja jotenkin heti ajattelin että törmään suhun ;)
    Ei sit törmätty... Mut ehkä vähän sun vika/ansio että ostin pinkin jakun ym. värikästä. Ei niin yhtään mun tyylistä mut tykkään :)

    Aurinkoista päivää!

    t: Hotmama
    (en jostain syystä pystyny kirjautumaan)

    ReplyDelete
  26. Eikä en kestä, aivan ihana Stockan juttu! Voi kuinka moni lukijasi ottaisi sinusta nyt mallia, moni ihminen ei ymmärräkkään kuinka noin pienestä eleestä saa toiselle todella hyvän mielen. :)Aikoinaan kun tyttömme oli vielä vauvaikäinen, ja vastaavia tapauksia tuli eteen,sai minun huulilleni ainakin todella ison hymyn aikaseksi :)

    ReplyDelete
  27. Jep, nuo pöytälamput on ihan rakkautta. Sisustus on muutenkin tosi inspiroiva :) Olen ihastellut tosiaan jo aikaisemmasta "makuuhuoneen muodonmuutos" -postauksesta sisustustyyliäsi.

    Onkohan päiväpeite peräisin Suomen markkinoilta? Juuri sellainen, mistä unelmoin!

    ReplyDelete
  28. Moikka. Jos kaipaat jotain uutta ja speciaalia henkariin niin käy kurkkaamassa www.clothstation.fi siellä on myös Tarina Tarantinon korumallistoja. :) Kesän alkuja:)

    ReplyDelete
  29. ihana, että joku jaksaa olla avulias! itse yritän aina auttaa ihmisiä kärryjen kanssa (lapset on niin söpöjä) viime helsingin reissulla tuli nosteltua rattaita junaan ja pois! :D blogisi on ihan mahtava ja olenkin seuraillut alusta asti, olen vain surkea kommentoija! :DD

    ReplyDelete
  30. Näytät upealta:)! Saako kysyä, että hankitteko uuden kodin täältä Suomesta vai asuinmaastanne? Olisi ihanaa kuulla talonne odottelusta, kun itsellä sama tilanne. Ostettu uudesta talosta, läheltä keskustaa asunto ja kovasti mietitään millaiseksi se suunniteltaisiin yms.
    Olisiko myös mahdollista saada esittelyä teidän nykyisestä suomi kodista:)? Kiitos ihanasta blogistasi vielä! <3

    ReplyDelete
  31. Moikka! Tuli mieleen kun monet on ehdottaneet postausta sun hääpuvusta ja koit sen liian henkilökohtaiseksi niin mikset tekisi postausta yleensä hääpuvuista häätyyleistä? Tuo Ginan mekko on aivan ihana! Katselin ja unelmoin itse siitä netissä Ginan sivuilla ja heti seuraavana sä olitkin ostanut sen. :) Harmi vaan kun olen itse ulkomailla enkä pääse sitä vielä ostamaan. Mut juurikin tähän mekkoon ois ihana saada joku asustepostaus, josta voisin sit ottaa itselle ideoita kun tuon mekon vihdoin ja viimein saan. :) Niin ja kiitos vielä i h a n a s t a blogista. <3

    ReplyDelete
  32. Hei!
    Löysin blogisi tänään, aivan ihastuttava :))
    Äitiyslomaa viettävälle ihanaa luettavaa pojan päiväunien aikaan <3
    Oikein kivaa alkukesää sinulle!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)