Wednesday, May 25, 2011

Iltaa istumassa

Välillä koneeltani bongailen joitain asuja, jotka olivat ajat sitten päälläni, mutta kuvat ovat jääneet laittamatta blogiin.

Tämä seuraava asu oli päällä muutama viikko sitten kun nautimme hyvästä 26 asteen lämmöstä ja grillasimme ystävien kanssa auringossa. Illan edetessä piti pukea jotain hieman lämmittävää päälle, sillä auringon laskiessa lämpoasteet laskivat huomattavasti.




Musta haalari: Filippa K (viime vuoden mallistoa), bleiseri: Zara, clutch: Marc by Marc Jacobs, balleriinat: LV, huivi: Hennes & Mauritz

Viime kesänä juuri nuo Filippa K:n halarit olivat minulla todella kovassa käytössä. Ne vaan olivat niin helppo, nopea ja vaivaton valinta! Hieman asusteita lisäämällä saat mukavasti vaihtelevuutta ja voilá! Rento kesäasu on valmis!

13 comments:

  1. Kiva asu kyllä ja ihanasti piristää tuo pinkki laukku :)

    ReplyDelete
  2. Olen koko tämän kevään etsinyt itselleni hyvännäköistä "jumpsuittia", mutta yhtään täydellistä ei ole tullut vastaan. Tuo sinun on kyllä upea, mutta itselleni ei käy olkaimeton malli.

    Mutta hyvä idea tuo vihreä bleiseri ja pinkki clutch, antavat iloisen ilmeen asulle. :)

    ReplyDelete
  3. :-D

    What can I say :-)
    You look fantastic like always!!!
    Great colours!!!!!!!
    I need to byu jumpsuit too :-D

    Kisses Alex

    ReplyDelete
  4. Ihanasti oot yhdeistelly värejä tossa asussa. :) Mä rakastuin aivan täysin tohon bleiseriin. Itelläkin olis joko punainen tai vihreä kivan mallinen etsinnässä. :)

    ReplyDelete
  5. Ihan asista kukkaruukkuun, onko sulla joku kuvankäsittelyohjelma käytössä kun saat noita kuvia noin näppärästi vierekkäin bloggerissa? Itse en ole onnistunut isoja kuvia laittaan vierekkäin. Ostin vasta mäkin ja olen vähän hukassa sen suhteen mikä kuvankäsittelyohjelma olisi hyvä (jos pääsisi vähän halvemmalla kuin photoshop joka käsittääkseni maksaa satoja euroja)?

    Playsuitit on ihania! Teetätin silkkisen Vietnamissa kuukausi sitten niin perhanan koira puri siitä olkaimen kun unohdin sen sohvalle! Ei muuta kuin ompelupuuhiin.

    ReplyDelete
  6. clutch on kyllä niin pirtsakka, että joka kerta kun olet laittanut asupostauksen ja ottanut juuri tämän clutchin mukaasi,niin kuulee tämän ruudun takana huokaus!En osaa oikein päättää että rakastanko juuri tämän clutchin vai sinun takiasi blogiasi, tietenkin molempien <3 ;)

    ReplyDelete
  7. Nyt haararikelit tännekin kiitosss! Siis sellaiset kelit, ettei sen haalarin kanssa tarvitse käyttää neuletta tai bleiseriä..:p

    ReplyDelete
  8. Upeita asukokonaisuuksia! Rentoja ja samalla tyylikkäitä. Oma suosikki on kun mustaan yhdistää vihreää. Pinkki laukku on myös aikamoinen katseenvangitsija!

    Terkuin Lisa

    ReplyDelete
  9. Tuli muuten mieleen, että en ole täällä blogissasi huomannut, että olisit maininnut treenaatko vai mitä, kun omaat noin upean vartalon!

    Ainakin näytät siltä että treenaisit, hoikkuudestas huolimatta näyttää siltä että sitä piffiä löytyis myöskin:)

    ReplyDelete
  10. mietin tässä vaan, että nuinkin kiva vaate kuin onkin, niin eikö tuo ole aika epäkäytännöllinen ja hankala silloin kun täytyy vessassa käydä?! :o

    ReplyDelete
  11. Missä on saanut nauttia noin lämpöisistä asteista? :)

    ReplyDelete
  12. Hei kaikki ihanat! Saavuin juuri Suomeen pitkän ajomatkan jälkeen ja tässä on ollut niin paljon kiirettä etten ole valitettavasti ehtinyt vastaamaan kommentteihinne:( Pahoitteluni tästä! Toivottavasti ehdin taas pian istumaan alas ja vastaamaan kauniisiin kommentteihinne! Pyrin ainakin akuutteihin kysymyksiin vastaamaan! :)

    Halein,
    Mrs.V

    ReplyDelete
  13. Jestas sentään selasin väliin jääneet postaukset läpi, ja rouva on taas ollut niin henkeäsalpaavan kauniina joka_ikinen_päivä <3 Ihania asukuvia, aivan kertakaikkisen hurmaavia, joka ikinen! -Ja tervetuloa takaisin tänne, toivottavasti matka meni mukavasti!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)