Sunday, May 22, 2011

Black on black in my face

Minä olen ehdoton pilottilasien suosija. Ehkä sen takia myös, että naamalleni ei vaan kovin monet lasit sovi. Raybanin tutut ja hyväksi havaitut lasit ovat siis täten lähes aina tämän tytön valinta. Pitkään olen kuolannut black on black pilotti laseja ja hiljattain tilaisuus niiden hankkimiseen esitteli itsensä...
Lisää Raybanin linssien koosta ja väreistä voit käydä lukemassa tästä vanhasta postauksestani. 

Mikäli sinulla on hakusessa vielä vastaavat linssit, mutta sopivaa optikkoa ei lähistöltä löydy, suomalaisessa Fashionstore verkkokaupassa on liuta eri Rayban malleja tilattavissa.

Fashionstoresta puheen ollen, muistakaa käydä äänestämässä mieluisinta Liu Jo stailausta Fashionstoren Facebook sivulla! Tänään on viimeinen mahdollisuus äänestää ja voittaa hyvä summa shoppailurahaa!


12 comments:

 1. Raybanit on ehkä parhain keksintö aurinkolasi maailmassa :)!

  ReplyDelete
 2. Hienot on:)

  Edelliset aurinkolasit oli raybanin
  mutta ne varastettiin harmitus kyllä:(.

  Halusin sitten vaihtelua ja ostin
  toisen merkkiset mutta tykkään noistakin(vogue):).

  Jamssi

  ReplyDelete
 3. Mustat reiskat kyllä sopii juuri ruskettuneille kasvoille joita kehystää ruskeat hiukset! Hyvä valinta! Sait aikaan itsellekin päähänpinttymän noista ;)

  ReplyDelete
 4. Hienot lasit! Viime kesänä ostin itse vihdoin Raybanit :) Mallina mulla on vaan Wayfarer. Pilotitkin ovat kyllä suuressa harkinnassa.... :)

  ReplyDelete
 5. Sen sun kattavan Ray Ban postauksen jälkeen mä tein oman päätökseni, ja ostin metallic faded brownit. :) Mutta unohdinkin kiittää, että sun postauksen ansiosta tiesin, että niitä on ne eri koot sun muuta :D Kiitos!

  ps. Upeat noi uudet lasit!

  ReplyDelete
 6. Hei taas Kaunokainen! Aina täälä käyn lukemassa, mutta laiskana jää kommentoiminen.

  Olet niin upea nainen, sekä ulkoa että sisältä. Kiitos tästä ihanasta blogista, tämä on oikea inspisblogi josta tulen niiiiin iloiseksi! <3

  Kuule muru, voisitko tehdä joskus postauksen sun laukun sisällöstä? Vai oletko tehnyt joskus? Ja sit kysyisin, että mitä tykkäät Mulberry for target velvet satchel laukusta?

  Kiitos kaunis vatauksista jo etukäteen. <3

  Kaikkea hyvää halien kera. Puss! =O*

  ReplyDelete
 7. hei saisiko noista laseita kuvaa kun ne on päällä?(:

  ReplyDelete
 8. Vinkkaan että taitaa vielä tämän kuun olla kantistarjouksessa reiskat Stockmannilla -20%. Itse sellaiset hain viikko vai pari sitten ja sillon ainakin tarjouksessa sattumalta olivat :)

  ReplyDelete
 9. Pilotit on kyllä yleisesti ottaen varmaan kaikista imartelevin aurinkolasimalli! Itsellä hakusessa hyvin istuvat rusehtavat/kultaiset, juuri RayBanilta. Meillä menee vaan niin 'kivasti' että poikaystävä ostelee noita erilaisia 'Reiskoja' kuin uusia sukkia, kaikenlaisia ja koko ajan... Pakko varmaan alkaa vihjaista että Mullekin saa ostaa vaikka ihan pikku lahjaksi :D Sen omat on nimittäin omaan naamaan liian isoja:/

  ReplyDelete
 10. Onko noilla 58mm ja 62mm aviatoreilla kamalasti kokoeroa? Kumpaa suosit mielummin? :)

  ReplyDelete
 11. Mä tilasin omat Aviatorit lensway.fi nimisestä nettikaupasta. makso muistaakseni 99e ja postarit 5e, ja niissä tuli lasku mukana. ja oli tosi nopea toimitus :)

  ReplyDelete
 12. Heipsan! Itsekin noita samaisia reiskoja pohdiskellessani päätin viimeistään tämän postauksen myötä kääntyä sinun puoleensi...

  Eli kumpi koko: M vai L on sinun mielestäsi parempi? Olisiko mahdollista saada kuvaa nämä mustat yksilöt päässä? :)


  KIITOS HURJASTI!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)