Friday, April 29, 2011

The Royal Wedding

Enpäs tiedä teistä muista, mutta itse meinaan ainakin vilkuilla tänään kuninkaallisia häitä! Sitten paremmalla ajalla (eli siis myöhemmin vielä tänään illalla) pistän vielä kunnon häästudion pystyyn! Pidän kovasti klassisen kauniista Katesta ja hänen elegantista tyylistään, joten hänen valisemansa hääpuku kiinnostaa kovasti! Vieraiden joukossa tulee varmasti myös näkymään todellista pukuloistoa, joten mahtavasti alkaa tämä vkoloppu!


Kävin muutama päivä sitten Mulberryn liikkeessä hieman ostoksilla. Palkitsin itseni retail therapyn merkeissä, kun sain hiljattain päätökseen erään valtavan etapin, mutta niistä ostoksista lisää myöhemmin... Lähinnä vaan halusin johdattaa teidät näihin ihaniin humoristisiin Mulberryn kortteihin, joita kahmaisin pari sitten itselleni liikkeen tiskiltä!

Niille joita kiinnostaa häiden aikataulu - tässä hieman osviittaa.

Huom! Ajat merkitty Suomen ajassa!

12.30 --> Kate ja William matkustavat erikseen Westminster Abbeyssä tapahtuvaan hääseremoniaansa.
13.00 Hääseremonia alkaa. Kate on pian virallisesti Iso-Britannian uusi prinsessa.
14.00 Hääpari matkaa Buckingham Palaceen hevosvaunuilla
14.25 Kuningatar Elizabeth sekä morsiuspari tervehtivät kansaa parvekkeelta

Hyvää häähumua ja vappua kaikille! But for now - let's all be Kate for a day! :)


14 comments:

 1. Koulu loppuu 14.15 joten joudun juoksemaan kotiin että ehtis siihen tervehtimis-osuuteen :D ouu nou.

  ReplyDelete
 2. Jee täällä tehdään parhaillaan valmisteluita häästudiota varten :D

  ReplyDelete
 3. Oi, miten hauska! :) Harmittaa vähän kun en töiden takia näe häitä, mutta varmaan parhaita paloja näytetään sitten illalla.

  ReplyDelete
 4. Sulla on kyllä todella kauniit sormukset!

  ReplyDelete
 5. Ihan loistava tuo korttisormus! :D Täällä toinen innokas häiden seuraaja, onhan se nyt varmasti aika upeaa pukuloistoa. :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat sormukset sulla ;-D Mulla lähes 1:1 samanlaiset. Princess-timantit on niiin kauniit....:)

  Ootan kovasti illan hääkoostetta. Töiden takia en pääse livevauhtia seuraamaan häähässäkkää. Kate on takuulla ILMESTYS ja puku on varmasti vuosisadan kaunein!

  ReplyDelete
 7. Meillä on täällä kotona häästudio:) ja brittivieraita tietenkin tai siis hollantilaistuneita brittejä ja yksi walesilainen. Tarjolla sandwichia ja teetä:)

  Katherine on jo pitkään toiminut ehkä tärkeimpänä muoti-ikonina Keski-Euroopassa joten innolla odottelen millaisen hääpuvun hän on valinnut:)

  Kivat sormukset:)

  ReplyDelete
 8. Niin mun tuuria, että mun tyhmä netti ei tänään suostu kunnolla toimimaan :( Yhden sivun lataamisessa menee 5min., videoista puhumattakaan.

  Ja en tosiaan omista telkkaria.

  Nyt kyllä Mulberryn sormuskortti piristäis tunnelmaa! :)

  ReplyDelete
 9. Täällä myös skipattu aamuluennot, että pääsee katsomaan häitä :) Siis i-ha-naa, herkistelen vaan :D Paitsi että Daniel oli kyllä enemmän oma suosikki kuin Wiltsu :P Katen puku on upea! Ja Mulberrysormukset ihan mahtavia:D

  ReplyDelete
 10. Huomasin justiinsa, että näytät aika paljon Katelta! :d

  ReplyDelete
 11. Voisitko joskus tehdä postauksen omista häistäsi? :) Niiden teemasta, koristeluista ym. Vai onko liian henkilökohtaista?

  ReplyDelete
 12. vähän noi mulberryn kortit oli hauskat! ;o Mutta ihanat on kyllä noi sun omatkin sormukset, kauniit! :)itse vahtasin koko hääseremonian läpi vapaata kun sattui töistä olemaan, ja tyätyy myöntää, että useampaan kertaan tuli itkettyä :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)