Thursday, April 28, 2011

Row row row the boat...

Niin, ja kun vauhti saatiin päälle niin eihän meidän lapselliset leikit vaan kauko-ohjattavaan veneeseen jääneet. +28 asteen helle sai meidät hankkimaan kumiveneen...


Kovien helteiden vuoksi kaikki kumiveneet olivat tyhjennetty hyllyistä. Ei siis oltu ainoat hullut liikenteessä (jes jes;)). Onneksi keksimme pienemmän liikkeen hieman syrjempänä keskustasta, missä muistelimme kaikkia vesiaiheisia vekottimia olevan. Siellä sitten meitä kahta vanhempaa kakaraa onnisti! :D


paita: DKNY, hame: H&M, vyö: H&M, sandaalit: Marc by Marc Jacobs

Exlplorer 200:n mukana tuli vielä melat ja pieni pumppu. Tosin pumppaaminen olisi kestänyt pienen ikuisuuden (no olisi sekin puhaltamisen voittanut :D) joten turvauduimme nopeaan kompressoriin...


Maman baywatch - Mitch ja Pamela.
(niin, ja ennenkuin joku kysyy - vastaus on ei - eivät ole koiriemme oikeat nimet :D)Ja ei kauan kestänyt, että mun luotettavat karvaiset kakarat oli vedessä menossa mukana. Tosin poika (aka Mitch) hermostu ihan täysin kun noustiin mieheni kanssa molemmat veneeseen. Raukka ui meidät joka kerta kiinni - tarrasi kiinni airoon ja hinasi meidät takasin rannalle.

Froteinen hellehame: JuicyAh - välillä saa ja pitääkin mun mielestä lapsettaa. Mua vaan joskus vähän enemmänkin ;) Sitä kun ei saa ottaa itseään liian vakavasti.

9 comments:

 1. Mun on pakko sanoo, et toi teijän naapurin talon näyttää tosi hienolta :D!!

  ReplyDelete
 2. mikä ilma! oon kyllä niin kateellinen teidän kesäsäälle jo siellä. Ehkä tännekin joskus elokuussa iskee tollasta lämpöä :)

  Näytät muutenkin niin hyvinvoivalta ja onnelliselta <3

  ReplyDelete
 3. ihanat koirat <3 :D "mamma älä mee!"

  ReplyDelete
 4. Tottahan siinä lapselle paniikki iskee, kun mamma yrittää veneellä karkuun : )) Ihanaa, jos teillä on lähellä joku rantsu.

  Edelliseen postaukseen: todella viihtyisä piha ja asuinalue. Täälläkin on jo niin lämmin, että terassikalusto on huollettu ja kannettu paikoilleen. Ja pihakin on saatu haravoitua. Ja viluinen koirakin viihtyi sillä aikaa aurinkossa maaten. Jee, kesä tulee!! :D

  ReplyDelete
 5. Etkö halua kertoa koirienne oikeita nimiä? :)

  ReplyDelete
 6. Ah, lapsenmielisyys on parasta! :)

  ReplyDelete
 7. ihanaa kun siellä missä nyt asutkaan on jo nuin lämmintä!:)

  ReplyDelete
 8. pari viime postausta on ollu tosi kivoja ja kesäsiä :D ei siinä et sun normi asukuvissakaan ois mitään vikaa mut nää on erityisen jees!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)