Tuesday, April 26, 2011

Päivän asu vyöllä


Vyöt ovat päässeet kunnon käyttöön, sillä olen tunkemassa niitä lähes jokatoiseen asuuni. Tuollaisen vastaavan vyön kun löytäisin kultaisena niin olisi ihan nappi!


Niin, ja jokin aika sitten ostin vaatekaappini myös tuon valkoisen hihattoman paidan Zarasta, joka minulta löytyi ennestään jo mustana. Käytin sitä sen verran paljon, että kun näin valkoisen vastaavan roikkumassa rekissä Zaran liikkeessä - ei siinä kauhean montaa kertaa tullut mietittyä löytyykö sille tarpeeksi käyttöä. Näillä lämpimillä säillä väljälle valkoiselle paidalle löytyy tarvetta, sillä samalla kyseinen malli on tyylikkään siisti.

11 comments:

  1. Todella kivan mallinen paita. Tarvitsisin tuollaisen omaan kaappiinikin, joka vaikuttaa helpolta yhdisteltävältä ja sopii materiaaliltaan myös asiallisempiin tilanteisiin. Todella ihana myös tuo sinun Watercolour speedysi.. :)

    ReplyDelete
  2. Sun hiukset on maailman ihanimmat! :D Ehkäpä voisit tehä postauksen siitä mitä teet niille että ne näyttää noin hyvältä? ;)

    -Kiki

    ReplyDelete
  3. Aivan täydellinen yhdistelmä! Naiselliset ja hempeät vaatteet sopivat sulle ja tuo laukku on HIMOTTU!

    ReplyDelete
  4. Himoitsen DKNY cosy "paitashaalia" ja nyt tällä hetkellä ainakin suunnitelmissa oisi ostaa se, kun huomenna pääsen apajille! Haluisin vielä kuitenkin kyssyy, että onko siusta ollut ihan kannattava ostos ja tullut käyttöä? Onks se pysynyt ihan hyvässä kunnossa?
    Kiitos sinne muksasta blogista ja ihania aurinkoisia päiviä sinulle, päivänsäde! :-)

    ReplyDelete
  5. Suihkauta kultaisella pysyvällä spray-maalilla vyö kultaiseksi. :) Eräässä muotisarjassa stylisti suihki rantalaukusta kultaisen ja tuli ihan "aidon" värinen.

    -Nuppu-

    ReplyDelete
  6. Jokos NewLook-homma loppui?

    ReplyDelete
  7. Mipsukka,
    Sitä se nimenomaan on - helppo yhdistellä!:) Kiitos - olen äärimmäisen rakastunut siihen edelleen <3

    Kiki,
    Voi kiitos! laitan korvan taakse ehdotuksen!:) Siihen saakka voit lukea tuolta oikealta palkista "hiukset" kohdasta vahoja postauksia aiheesta (tosin enään minulla ei ole hiustenpidennykisä) mutta silti on samat tuotteet käytössä! :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon!:) Kyllä, joka kevät kun ilmat lämpeävät otan tuon laukun käyttöön ja rakastun uudestaan <3

    Anonyymi
    Minä olen käyttänyt omiani ihan mahdottoman paljon..:) Mutta varoitan - ne pitää kyllä pestä käsin, sillä muuten menevät helposti pilalle.. t.yhden laiskuuttani pilannut :/ Mutta kun olen pesyt käsin ohjeiden mukaisesti niin loistavasti ovat vuodesta toiseen kestäneet. Samaa sulle päivänsäde!:)

    Nuppu,
    Kiitos kerrassaan LOISTAVASTA ideasta!!! Seuraavaksi ryhdynkin etsimään vastaavaa spray maalia!! :) Kiitos paljon!! (ja jos löydän - postaus tulossa siitä! :D)

    ANonyymi,
    voi eihän se vielä ole kunnolla alkanutkaan!:) Kun kaikki saadaan kuntoon niin siirryn minäkin new lookille bloggaamaan:)

    ReplyDelete
  8. Ainakin itse tänään töissä (H&M:llä) näin tuon saman vyön sellasen pronssin värisenä? Oli kyllä tosi kiva ja muistutti paljon värin puolesta sitä guccin vyötä. Kannattaa käydä katsomassa!

    ReplyDelete
  9. Voi että, tuo ensimmäinen asu yhdistelmä on ihan mielettömän ihana :) Noi värit on ihan tajuttoman ihanat.

    Käyppä kurkkaamassa mun blogia,
    riinys.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  10. Hei, todella kiva asu ja sopii sinulle hyvin. Olen itsekin etsinyt samantyylisia housuja, ovatko ne Sonia by Sonia Rykiel mallistosta? Kiitos ihanasta blogista :)

    ReplyDelete
  11. Oot osunu täysin oikeaan Lontoon kenkäostoksillasi! Selailin äsken Hollywoodtunaa ja Miranda Kerr on tipsutellut sekä pinkeillä, että punaisilla korkkkareilla, yhdistellen ne muuten mustaan asuun. Todella simppeliä.
    Odotellen sinun yhdistelyjäsi :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)