Thursday, April 14, 2011

Lontoo ostos - kengät nro.3

Lisää uutta kenkäkaapissa: Mustat peep-toe avokkaat.








Tämä malli on minun hattivattivarpailleni loistava, sillä tarpeeksi paksun etuosan takia varpaani eivät pursuile ulos rumasti, kuten ne tekevät esimerkiksi Louboutinin Banana - mallin kanssa. Minusta Louboutinin Banana - malli on aivan äärimmäisen kaunis, mutta mun naurettavan pitkillä varpailla minulla ei ole toivoakaan niitä käyttää. Näyttävät vain härskeiltä. Herra Louboutinin tarkoitus on väläyttää kengissään hieman varvasvakoa, mutta se miten minun hattivattini tunkevat ulos Banana - mallista on kaikkea muuta kuin "seksikästä" :D


Saman mallin omistan entuudestaan valkoisena, jota reunustaa kauniis mustavalkoinen kettinki. Kyseiset kengät olen todennut äärimmäisen mukaviksi käytössä, täten mustat vastaavat olivat tervetulleet peruskokoelmani jatkeeksi.





Jos sinua alkoi jo kyseinen merkki kiinnostamaan, heidän nettisivunsa löytyy täältä. Myös nettikauppa  LuisaViaRoma.com myy kyseistä merkkiä.

Tulossa vielä myöhemmin tänään kuvaa kengistä jalassa!

15 comments:

  1. Moikka,

    ensinnäkin kiitos leppoisasta blogistasi, sekä kauniista kuvista ja hyvästä tunnelmasta, joka niistä välittyy. Ihania kenkiä olet löytänyt matkaltasi! :) Eilen Stockalla juuri sovittelin samannäköisiä nudeja korkkareita, mutta hieman matalampia ja muistaakseni Michael Korsin...)

    Toinen juttu, mistä halusin vain vinkata (itse taisitkin joskus sanoa haluavasi ylläpitää kirjoitustaitojasi yllä bloginkin avulla) on yhdyssanojen käyttö. Esim. "hattivattivarpaat" ja "varvasvakoa" yhteen. Helppo konsti, jonka jostain opin, on tsekata mahtuuko sanojen väliin "kin" vai ei. Eli sanoisitko "minun hattivattikin varpaani/minun hattivattivarpaanikin näyttävät...". Näin siis huomaa, kun sanojen kuuluisi olla yhdessä, jos tuo "kin" ei sinne väliin tunnu sopivan luontevasti. :)

    Aurinkoista torstain jatkoa! :) -Mirtsi

    ReplyDelete
  2. Hattivatti-varpaat! :D Hahaha!!:D
    Mulla on sama propleema, ja siks kutsun kaikkia peep-toe kenkiä varpaantursotuskengiksi. Ne ei vaan yksinkertasesti sovi mun jalkaan.
    Mut nuoki on niin kauniit nuo mustat kengät, mä elän siinä toivossa että mäki joskus löydän omille hattivateilleni sopivat. :)

    ReplyDelete
  3. Mirtsi,
    Heippa! Mun on ihan ensiksi pakko sanoa, että vitsi miten kauniisti ja ihanasti osaat huomauttaa epäkohdista!!:) Niin upea taito, mikä valitettavan monelta tuntuu uupuvan (tai no jostain kumman syystä musta tuntuu, että täällä mun blogissa on joukko ihan käsittämättömän ystävällisiä ja fiksuja lukijoita ;)) "Kin"in käyttö on itseasiassa hyvin tuttu ja käytän samaa konstia:) Harmillisesti aina välillä en itse kerkeä lukemaan postauksiani läpi ennen julkasiua vaan monesti yhdyssanat lähteävät bittimaailmaan sormityöni erottamana :/ Sitten myöhemmin luettuna pistää itselläkin pahasti "varvas vako" silmään :) Mutta kiitos sinulle ihan loistavasta esimerkikstä miten auttaa toisia eteenpäin ystävällisyydellä ja hyvällä sydämellä! <3 Todella kaunis ajatus!

    Itseasiassa tiedän mistä Korsin kengistä puhut - ne ovat kerrassaan ihanat! Jos sinulla on nudet kengät hakusessa, toivottavasti löydät omasi pian!:)

    Todella aurinkoista päivää sinulle Mirtsi! :)

    Helkku,
    Hahahah:D Jee! Emme ole yksin :D Olen myös nauranut muutaman kenkämyyjän kanssa asiasta ja on tullut huomattua, että tämä on melko yleinen ongelma :D Onnea oman peet-toe mallin hankintaan! :)

    ReplyDelete
  4. Kauniita kenkiä!

    Jos Zanottin kengistä tykkää, niin suosittelen lämpimästi rekisteröitymään tuonne Zanottin sivuille. Heiltä tulee mm. alekoodit mailiin jo ennen varsinaisen nettikaupan alea.

    ReplyDelete
  5. Isabeau,
    Kiitos MAHTAVASTA vinkistä! Sen teen vielä tänään! :)

    ReplyDelete
  6. Moikka,


    miten koot menevät näissä Zanottin korkkareissa? Onko normaalia pienempää/isompaa? :) Samalla voisin udella myös ihanien Louboutinien pinkkien korkkareiden kokomitoitusta, jotka ostit juuri? Kiitos jo etukäteen avusta :) TIedustelen, jotta nettikaupasta tilattaessa olisi suuremmat mahkut, että koko menisi oikein :D

    ReplyDelete
  7. Kiva, että ymmärsit pointtini, etkä luullut turhaksi pilkunviilaamiseksi. En varmaan muuten olisi viitsinyt sanoa, mutta kun muistin sinun ajatuksesi tuosta kirjoittamisesta, niin mainitsin asiasta. Itse olen jotenkin (kieltenopettajan lapsena) aina kiinnittämässä huomiota kielioppiin, vaikka eipä se itsellänikään aina mene nappiin. Tekstareita/maileja ja voisin kuvitella, että blogiakin kirjoittaessa tekstiä tulee niin nopeana ajatustenvirtana, että tarkastus ei ole aina se pääasia, vaan se itse sanoma, eikä silloin pikkuvirheistä tarvitse niin nipottaakaan ;)

    Löysin itse asiassa kahdetkin ihanat nudet korkkarit, joita en ennestään omista lainkaan, eli aika hyvä sattuma. Nyt vaan pitäisi valita kummat ottaisi, kun toiset olivat kiiltävät ja toiset mattapintaiset, joissa peep-toe. Molemmat vielä yhtä hyvät jalassa, yhtä korkeat plus suht samanhintaiset, niin valinta ei olekaan niin helppo. On tämä elämä vaikeita valintoja täynnä... :D

    -Mirtsi

    ReplyDelete
  8. Upeita kenkiä! Harmittaa, kun en pysty itse noin korkeita korkoja käyttämään :(

    ReplyDelete
  9. Ei vitsit! Oon useasti tààllà keskustassa vaan kuolannut Zanottin liikkeen nàyteikkunoita,ikinà sisàlle kuitenkaan uskaltautumatta :)
    Oot nyt niin ylistànyt nàità kenkià, ettà ens kerralla meen kyllà pistàmààn myyjàn pààn pyòràlle ja sovittelemaan kaikkia ihania kenkàpareja :) hih.

    ReplyDelete
  10. Zanotteja saa Helsingistä myös Kaarina K:lta Kasarminkadulta. Hyvä valikoima ja itse sain tosi ystävällistä palvelua. Ostinkin sitten kahdet ;)Kummatkin on muuten peep toe -malliset ja ne ovat tosi hyvät jalassa, vaikka korko on ihan huima.

    ReplyDelete
  11. Hmm sopisivatkohan minunkin varpailleni ;) En ole vielä sopivia peeptoe kenkiä löytänyt. Pitääkin alkaa suunnitella viikonloppumatkaa Lontooseen, harmittavan harvoin tulee käytyä vaikka se on vain reilun tunnin junamatkan päässä!

    ReplyDelete
  12. Kivan näköiset popottimet ja jo koron asennosta näkee että ovat varmasti mukavat jalkaan.

    Miten sä huollat näitä lakerikenkiä,itse ne aina sivuutan kun koen niiden huoltamisen vähän hankalaksi.

    ReplyDelete
  13. Hei!
    Olen ihan hullaantunut kaikista ihanista muotikuvista blogissasi!

    Olen itse suuntaamassa kesällä Lontooseen, joten kysynpä nyt että millaisen hintaluokan kengät nuo hehkuttamasi Zanottit ovat? Ja mistä kaupasta ne ostit (taisi se jossain aiemmassa Lontoo-postauksessa tulla...)

    ReplyDelete
  14. hei en tiedä olenko missannut jonkun postauksen, mutta utelisin mistä nuo aaaivan ihanat valkoiset korkkarit on hankittu?:)

    ReplyDelete
  15. Haaveilen edelleenkin noista valkoisista ketjullisista. =) Upeita kyllä myös nuo uudet tulokkaat.

    Tuolta merkiltä löytyi myös uskomattoman upeat kiilakorot. =)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)