Thursday, April 14, 2011

It doesn't matter if you're black or nude...

Uusien kenkien myötä oli pakko fiilistellä tulevaa kesää. En malta odottaa sitä, että nuo vuosia metsästämäni, minulle täydelliset, korkkarit pääsevät käyttöön!


Blouse: Zara, Skirt: Zara, bag: Chanel, shoes: Giuseppe Zanotti, watch: Guess

Vaikka nudeja kenkiä tulen käyttämään kesällä varmasti monien hameiden ja mekkojen kanssa, tuntui minusta siltä, että tämä vaatekokonaisuus tarvitsi hieman kontrastia...


Shoes: Giuseppe Zanotti, Clutch: Emporio Armani (ilmainen tuotelahja, joka tuli joskus hajuveden mukana! ;)) 

Jeps. Tämä kokonaisuus on minun silmääni mieluisampi.

Ps. Tuo sininen Zaran pusero on ollut todella kovassa käytössä...

18 comments:

 1. Munkin mielestä mustat sopii paremmin, mutta molemmat sopii kuitenkin asuun. :) Ja aivan ihanan raikas toi sininen pusero!:)

  ReplyDelete
 2. Aivan unelmat noi nudet korkkarit!:) Mut tässä asussa mun silmää kyllä miellyttää enemmän mustat korkkarit ja clutch. Näyttää aivan todella seksikäältä! (ihan näin heteronaisen kommenttina...:DD) Ihan off topic olen tässä muutes miettiny, että puhutko sä sitä sun asuinmaan kieltä? Itsellänikin olis muutto todennäköisesti toiseen maahan tulossa, enkä puhu kyseisen maan kieltä, joten mietin vain, että tuleeko työnteko jne. olemaan täyttä tuskaa. Toki varmaan englannilla pärjää jo pitkälle:) Ja jos et halua vastata kysymykseen, niin ok, kunnioitan kyllä yksityisyyttäsi :)

  Lilla

  ReplyDelete
 3. great look and shoes!!!! i Love it!

  ReplyDelete
 4. Muistatko mikä tuon zaran paidan nimi on :)? Aivan ihania asuja!

  ReplyDelete
 5. Olen samaa mieltä siitä että mustat kengät sopivat ehdottomasti tähän asuun paremmin kuin nudet! :)

  ReplyDelete
 6. ihaniaaaaaaaaaaaaa, onko sulla pidennykset? näyttää todella luonnollisilta sun hiukset

  ReplyDelete
 7. Todella upeita asuja molemmat ja ihan totta tuo jälkimmäinen on ihan pikkuisen kivempi :P

  ReplyDelete
 8. minunkin mielestäni toinen kokonaisuus on parempi, tosi ihana asu! :)

  ReplyDelete
 9. Ihana asukokonaisuus :) Minkä kokoisia farkkuja käytät tuumakokoissa?

  ReplyDelete
 10. taas ihana asukokonaisuus! sinä se vain onnistut kerta toisensa jälkeen :) haluaisin kysyä vähän sun hiusten hoidosta ja värjäyksestä? miten hoidat niitä kun näyttävät olevan todella hyväkuntoiset ja kuitenkin niin pitkät. lisäksi minua kiinnostaa mitä väriä/raitoja sulla on hiuksissa, ootko värjänny niitä kampaajalla vai itse kotona? kiitos jo etukäteen vastauksesta, sulla on aivan ihana blogi! :)

  ReplyDelete
 11. Hei! olis ihana jos kertoisit jotain sun liikunnasta tai ruokavaliosta koska näýtät urheilulliselta ja oot aina hoikka!:)

  ReplyDelete
 12. Hihii, aika sinivalkoista! :> Toi zaran paitakin on niin kiva. Oon niin nudekenkien metsästyksessä, että tietty itse tykkään enemmän nudekuvasta, mutta ehkä se on vaan tämä nudenudenude-mieliala mikä sen tekee :) Kesäkesä, kyllä se sieltä tulee ja pääsee käyttämään kaikkia kivoja yhdistelmiä.

  ReplyDelete
 13. Hei osatko sanoa kuinka paljon LV:n kassit kestää painoa tai miten paljon sulla on kestänny. ku ostin pari viikko sitten Neverfull ebene MM:n täältä suomen LV:stä myyjän suosittelemana et neverfullin kahvat kestää todella painaviakin tavaroita. Ja tulos n. kahden viikon käytön jälkeen, kahvat eivät ole kestänyt mun koulukirjojen painoa! Kahvojen raunoilla on pieniä viiltomaisia repeytymiä. tää tuntuu kamalalta ku oon tehnyt töitä tään laukun eteen ja kun vihdoin sain, niin sumupilvi jyrää päälle:'( Voiko olla et ebenen nahka osat on heikompia kuin monogrammin? :( :'(

  ReplyDelete
 14. Itsekin pidän tuosta jälkimmäisestä asusta enemmän, musta tuo ihanasti kontrastia asuun :)

  ReplyDelete
 15. Ihana lookki :) Anteeksi jos on liian henk.koht kysymys, mutta mitä työtä teet tai siis miten olet noin rikas?
  Giusepe Zanotin kengät eivät nimittäin ole ihan mistään halvimasta päästä - ainakaan jos niitä ostaa kolmet ;D
  Ihana tyyli sinulla on!
  Me likes :)

  ReplyDelete
 16. Carolyn; Vaikka et ehkä esittänytkään kommenttia yleisesti, niin vastaan silti :D Neverfullin pitäisi kestää painoa 100kg joten jos kahvat on vioittuneet jo nyt koulukirjojen painosta, suosittelen ottamaan yhteyttä myyjään. Laukuissa vuittonilla on ainakin 2v takuu :)

  ReplyDelete
 17. Pelham Wife: vastauksesi piristi todella paljon, kiitos:)!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)