Tuesday, April 5, 2011

London PART III - Nähtävyyksiä

Olimme kaksi kokonaista päivää Lontoossa, ja koska olen aikamoinen aamuvirkku, päätimme että aloitamme päivämme nähtävyyksein ihailulla. Ensimmäisenä päivänä kastastimme Westminster Abbyn, Big Benin, London Eyen sekä Tower Bridgen. Koska sää oli mahtava, päätimme kävellä hotelliltamme ensimmäiseen 3 kohteeseen.










Parin viikon päästä tämä aukio täyttyy juhlahumusta kun vietetään kuninkaallisia häitä. Prinssi William ja kaunis Kate Middleton sanovat toisilleen tahdon tässä kirkossa.














London Eye tuli myös katsastettua. Koska olimme paikan päällä jo 10.00 aikaan, ei onneksemme jonoa ollut juurikaan. Lysti maksoi n. 18£ per naama... Täytyy sanoa että oli ihan kiva, mutta ei rahan väärti. Olisi voinut jättää väliin. Mukava tosin oli istahtaa hetkeksi kävelymatkan jälkeen. Niinkuin joku aiemmassa postauksessa vinkkasi, kannattaa varmaan mennä auringonlaskun aikaan.






London Eyesta jatkoimme vielä Tower Bridgelle. Valitsimme nyt kulkuvälineeksi metron. Siitä vielä lisää enemmän tulevassa postauksessa Lontoossa liikkumisesta.





Samoilla metrolipuilla matkasimme vielä takaisin hotellillemme, minne tiputimme takit sillä lämpötila alkoi nousemaan sen verran että trenssissä tuli kuuma. Siitä sitten suuntasimme Sloan Streetille, Harvey Nicholsiin ja Harrdosiin shoppailemaan... Niistä lisää myöhemmin.

22 comments:

  1. Kauniita kuvia ja upea ilma teillä oli! Mun Lontoo-kuume vaan nousee ja nousee.. ;)

    ReplyDelete
  2. Mahtavia kuvia!! Ja ihanat lasit :)

    ReplyDelete
  3. Iih miten sykähdyttäviä kuvia lempikaupungistani! Kohta pääsen sinne taas minäkin! ;D

    Asiasta kukkaruukkuun: käytättekö matkojenne ajan siellä nyk. kotimaassanne koirahoitolaa (jos, niin ovatko paremman tasoisia kuin Suomessa?) vai tuleeko joku kotiin kaitsemaan karvalapsianne? :D

    Kiitos kauniista blogistasi,

    t.Susse (2 koirulin emäntä joka ei saa sielunrauhaa matkustaessa ellei he pääse siksi ajaksi "mummolaan"..)

    ReplyDelete
  4. Tulee viime syksyinen Lontoo reissu mileen, ihanaa.

    Meillä oli tuuria kun menimme London Eye pyörähdykselle sillä kyseisenä iltana vietettiin Guy Fawkes päivää ja taivas täyttyy ilotulitteista. Ilotulitus show kesti koko kierroksemme ajan joten saimme nauttia aika mahtavasta showsta, mihin tahansa katsoitkaan näkyi valonräiskettä :)

    ReplyDelete
  5. Kauniita maisemia ja kaunis nainen. :)

    ReplyDelete
  6. olet nätti mutta sinulla on todella rumat korvat:S

    ReplyDelete
  7. Nuo sinun hiukset on kyllä aivan mielettömän ihanat! Rakastan niitä. Me wants... :D

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Asiasta toiseen kans: mistä "ohjelmasta" lisäät kuvat sun blogiin? Photobucket tms..?

    ReplyDelete
  10. Olen vasta tämän vuoden puolella eksyny lukemaan blogiasi. Ihana blogi ja ihanalta vaikutat itsekkin.:) Ymmärrän todella miksi haluat pitää kiinni yksityisyydestäsi.
    Näitä joitakin kommentteja jo lukiessa huomaa kuinka ihmiset syynää kuviasi/kirjoituksiasi todella ärsyttävästi.(ja kuinkahan paljon niistä kommenteista joudut jättää julkaisematta)
    Nostan hattua sinulle,että siitä huolimatta jatkat positiivisella asenteella :)
    Aurinkoista kevään jatkoa sinulle 8)

    ReplyDelete
  11. Kivoja kuvia. Odottelen kovasti shoppailupostausta kun oma matka häämöttää edessä:) Tai siis matka...miehen työmatka jota käytän salakavalasti syynä ylimääräiselle shoppailureissulle:)

    ReplyDelete
  12. "olet nätti mutta sinulla on todella rumat korvat:S

    5. huhtikuuta 2011 12.00"

    Onnittelut! kuukauden idiootein kommentista, kyllä huomaa et joku yläasteelainen pissis ollu taas vauhdissa.

    ReplyDelete
  13. Ompas pikselimössöä nämä kuvat! millä kameralla nämä ovat otettu ? :o (yleensä sinulla ei ole näin huonoja kuvia) :)

    ReplyDelete
  14. Aivan mahtavia kuvia, kuten aina täällä blogissasi! :)

    ReplyDelete
  15. En ymmärrä miksi välillä käytät ruskeita piilareita, sinullahan on aivan UPEAN väriset silmät =)

    ReplyDelete
  16. Voi miten ihania kuvia taas.. toivottavasti pääsisin pian Lontooseen :)
    Mutta hei, olen huomannut, että välillä kuvissasi näkyy valkoisia pisteitä, oletko huomannut sen itse, ja onko pisteet vain täällä blogissa vai näkyvätkö jo kamerassa? Esim kuva 1, 5, 6 ja viimeinen, ei varsinaisesti haittaa, mutta mielenkiintoista mistäköhän se johtuu?

    ReplyDelete
  17. ah, tulispa täälläkin trenssissä kuuma! :) mä käytän edelleen villakangastakkia :D ihania kuvia, tulee ihan oma Lontoon reissu mieleen, good memories. Voisin kyllä lähteä Lontooseen uudelleenkin, kiva kaupunki ja nähtävääkin riittää :) Kaikissa samoissa jutuissa mäkin viimeks kävin, kun sinä tällä reissulla. Vähän noissa on kyllä se, että kerran kun on käynyt, niin se melkein riittää. Mut tietty kaikki museot on aina pullollaan uusia juttuja, samoin musikaalit vaihtuu jne :) Ei siis tekeminen lopu kuitenkaan. Uutta postausta odotellessa :)

    ReplyDelete
  18. Näyttää tosi kauniilta, pääsisipä sitä itsekin Englantiin! :) Olet kyllä aivan uskomattoman nätti, ja pidän blogistasi todella paljon!

    Kuitenkin, Sinulla on toinenkin blogi, ja käsittääkseni se on Blogspotissa? Viitsisitkö millään kertoa koodia, jolla olet saanut sen salasanalla suojattua? Itse en ole mikään koodausnero, eli kaikki apu olisi tarpeen. Kiitos jos näet moista viitseliäisyyttä, mutta ymmärrän vaikket sitä kertoisikaan.

    ReplyDelete
  19. Kiitos inspiroivasta blogistasi! Olen seurannut sitä reilun kuukauden ja jäänyt heti koukkuun.

    Olen vähän kateellisena ihastellut käsilaukkuvalikoimaasi, erityisesti kun en ole omiini raaskinut sijoittaa satasta paria enempää. Nyt kuitenkin päätin hankkia yhden kauan himoitsemani klassikon eli LV Speedyn (30) joko Monogram tai Damier Ebene -kuviolla.

    Saisiko tähän jonkun näkemyksesi noista hyvin perinteisistä ja laajalti kopioiduista printeistä? Tuntuuko ikinä kaikkien tunteman logokassin kanssa kävellessä, että puolet vastaantulijoista kuvittelee sen olevan kopioitu? Kysymys on tietysti vähän hölmö, itselleenhän sen laukun hankkii, mutta ymmärrät ehkä dilemmani. Kumman näistä kahdesta hankkisit itse, jos mahdollisuus olisi saada vain yksi? (Monogram sinulla taitaa ollakin, mutta valitsisitko saman uudelleen?)

    ReplyDelete
  20. hey u look a lot alike Kate Middleton... ! :) really! wow so pretty :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)