Saturday, April 2, 2011

London PART I

Olen saapunut kotiin aivan mahtavan matkan jälkeen. Täytyy sanoa, että odotukseni Lontoon suhteen olivat korkealla... Siitä huolimatta kaupunki ylitti nekin kirkkaasti. Oli mielettömät pari päivää. Nautimme minilomastamme täysin siemauksin ja palaan ehdottomasti kaupunkiin takaisin. Meni kertaheitolla top3 lempikaupunkeihini Euroopassa. 


Lensimme London City Airportille, josta oli mukavan lyhyt matka hotellillemme - Sheraton Park Tower hotelli Knightsbridgessä. Jo taksimatkalla hotellille räpsin vinon pinon kuvia ja huokailin ihastuksesta. Kaikki oli niin kaunista!


Me olimme hyvin onnekkaita, sillä sää Lontoossa oli koko reissumme ajan loistava. Joka päivä aurinkoista ja mittari kävi jopa +18 asteessa. Oli loppujen lopuksi jätettävä takki hotellihuoneeseen, sillä päivän puhjetessa ja auringon paistaessa ulkona kävellessä tuli kuuma! Tällä kirkkaalla ja lämpimällä säällä oli varmasti osansa kaupungin viehätykseen... Ei varmaan olisi ollut fiilikset ihan yhtä korkealla jos sitä olisi satanut kaatamalla kaikki päivät.


Rakastuin tähän kaupunkiin täysin. Niin ystävällisiä ja ihania ihmisiä, upeaa arkkitehtuuria, mielettömiä ravintoloita, kenkäfanaatikon taivas ja jotenkin englantilaisten perinteistä kiinnipitäminen viehätti minua suuresti. Mielelläni asuisin tässä kaupungissa vielä jonain päivänä!



Taksimatkamme kulki Thames- jokea pitkin. Heti kättelyssä pääsi siis ihailemaan maailmankuuluja nähtävyyksiä.








Varoitan.
Seuraavien päivien aika tulee juttua Lontoosta postauskaupalla! Joten teille jotka olette sinne vielä tulevaisuudessa menossa, voi ehkä löytyä käytännöllinen vinkki tai kaksi seuraavista postauksista.
Otin lähes 500 kuvaa tuon 2,5 päivän aikana... Joten materiaalia on :D
Jotta saisin jonkin järkevän järjestyksen kuville, tulen jakamaan Lontoo postaukset seuraaviin kategorioihin:
  1. Hotellimme
  2. Nähtävyydet
  3. Liikkuminen Lontoossa
  4. Shoppailu
  5. Harrods
  6. Ruoka
  7. Omat ostokset
Joten niitä joita ei Lontoon vinkit ja omat kokemukseni kiinnosta, kannattaa jättää seuraavat postaukset lukematta :D

27 comments:

  1. Upeita kuvia! Sää on näyttänyt teitä suosivan todella:)

    En malta odottaa näitä tulevia Lontoo-postauksiasi. Minun ja mieheni haaveissa on tehdä häämatka Lontooseen, joten blogistasi voi löytyä korvaamattomia vinkkejä ja inspiraatiota häämatkaamme varten:) Häitä juhlitaan vasta ensi vuoden puolella, mutta otan mielelläni kaikkia ideoita vastaan hyvissä ajoin;)

    ReplyDelete
  2. Voi kiinnostaa todellakin! Itse olen saanut pienen Lontoo-kuumeen tässä alkuvuoden aikana, niin postauksistasi on taatusti hyötyä :)

    ReplyDelete
  3. Tämäpä sattuu just hyvin, koska Lontoo kutsuu toukokuussa! :)

    ReplyDelete
  4. Oi ihanaa Lontoo postauksia noin monta! Mä ainakin odotan innolla! :D

    Ehkä joskus kauan aikaa sitten olen kommentoinut, mutta blogisi on upea ja sinä tietysti myös! :)Päivittäin tulee seurailtua :)Liian harvoin kommentoitua :/

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia !(= mäki halun Lontooseen

    petraaleksandra.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Kivoja kuvia! Oon itekkin menossa Lontoosen parin viikon päästä! Olis kiva jos kertoisit millaisia muoti villityksiä näkyi paljon ihmisillä kaduilla! :)

    ReplyDelete
  7. Kiinnostaa tosi kovasti, koska vaikka oon monia kertoja iteki Lontoossa ollut niin oon menossa parin viikon päästä uudestaan ja olis mahtavaa jos sais lisävinkkejä!

    ReplyDelete
  8. Lontoo on aivan mieletön paikka, oikea shoppailijan paratiisi - se tuli huomattua! Jäi todellakin sellainen fiilis, että sinne on pakko päästä uudelleen. :)

    ReplyDelete
  9. Jee, eksyin tänne Lontoo-otsikon yllyttämänä jonkin toisen blogin linkeistä. Oma matka tulossa parin viikon päästä, joten palaan tänne taatusti lukemaan vinkkisi. Toivottavasti ehdit kirjoitella kaikki osiot ennen mun omaa matkaa :D

    ReplyDelete
  10. Mahtavaa, että tuut monipuolisesti kertoo matkastas! Odotan innolla:)

    Ite oon ollu useamman kerran Lontoossa ja takaisin aion edellee!
    Mukava saada toisenkin näkökulmaa reissusta ja uusia vinkkejä!:-)

    ReplyDelete
  11. Onpa hienoja kuvia! Itekin haluaisin käydä Lontoossa ja varmasti tulenkin jossain vaiheessa sinne matkustamaan. Innolla siis lueskelen näitä postauksia ja ehdottomasti myös sun löydöt Lontoosta kiinnostaa! :) Oliko hintataso mielestäsi kallis?

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Ihania kuvia! Odottelen itse vieläkin omia turistikuvia Lontoosta tammikuun loppupuolelta siskon kamerasta... :)Lontoo on kyllä upea kaupunki!

    ReplyDelete
  13. Moi, voisitko millään laittaa suht nopealla tahdilla, koska oon ite lähössä lontooseen reilun viikon päästä! :D tTai vaihtaa vaikka edes toi shoppailu aikasemmaks tai koska se nyt varsinkin kiinnostaa:)) koska siis....shoppailemaanhan sinne lähdetään_D

    ReplyDelete
  14. Ah, Lontoo on vain niin kaunis. <3 Viisi kertaa olen käynyt ja lopulta syksyllä olisi sinne muutto kouluun. Olen odottanut sinne muuttoa vuosikausia, mutta onneksi se on nyt edessä ja enää viisi kuukautta aikaa! :)

    ReplyDelete
  15. En ole viela koskaan paassyt kaymaan, mutta noi kuvat sai matkakuumeen aikaiseksi. Olet onnistunut tallentamaan ihanan tunnelman tasta kaupungista. En ole ennen ollut innostunut Lontoosta kun olen nahnyt enimmakseen niita Piccadilly Circus kuvia jotka muistuttaa jonkin verran meidan Times Squarea jota yritan valttaa kuin ruttoa...

    Taytyy paasta pian kaymaan Lontoossa!

    ReplyDelete
  16. Ihanaa, että teillä oli hyvät lomasäät siellä :) Odotan mielenkiinnolla tulevia postauksia!

    ReplyDelete
  17. Ihania kuvia Lontoosta! Mieheni on kotoisin Lontoosta ja käymme siellä monta kertaa vuodessa joten odotan innolla postauksiasi :) Itsekkin rakastan Lontoota; sen tunnelmaa :) Yksi lempi kaupungeistani!

    ReplyDelete
  18. Apua, ihania kuvia! Toivottavasti joku noista postauksista kerkeää ilmestyä vielä keskiviikoksi, jolloin itse suuntaan ensi matkalle Englantiin ja Lontooseenkin :)

    ReplyDelete
  19. Onko sun mies suomalainen? Tai jos ei niin puhuuko hän suomee? Olisi kiva jos tähän vastaisit, ei mielestäni ole liian henkilökohtaista. =(

    ReplyDelete
  20. Ihanaa, jään innolla odottamaan postauksiasi Lontoosta. Olen nimittäin itse menossa sinne tuossa kesäkuun alussa. Olen toki kaupungissa käynyt pari kertaa, mutta vuosia kerroista onkin jo hurahtanut joten päivitystä kaipaillaan..:)

    ReplyDelete
  21. Saako esittää postaustoiveen? No esitän kuitenkin, eli voisitko esitellä teidän kotia? olis tosi kiva nähdä millasessa talossa asutte yms. :) Nii ja sun kenkäkokoelmastas ois kans kiva nähdä kuvia. :P Ja ne koirat! Voisitko esitellä ne? =))

    ReplyDelete
  22. wow, kivalta näyttää!! :) Ihanaa et sullakin on ihana elämä <3

    -onnellinen-

    ReplyDelete
  23. Ihania kuvia! Saitpahan sitten Lontoon kuumeen aikaiseksi tännekin :)

    ReplyDelete
  24. tosi kiva että teet monta postausta eri osa-alueista! Yks mikä olis vielä kiva, että kertoisit mitä trendi villityksiä näkyi kaduilla?:)

    ReplyDelete
  25. Lontoo oli kyllä ihan mahtava paikka! Rakastuin siihen niin paljon että pakko päästä pian uudestaan :) <3

    ReplyDelete
  26. Mahtavaa, että teet Lontoo-aiheisia postauksia useampia! Ihanaa kuulla Lontoosta paikkana siksi, että olen itse lähdössä juurikin Lontooseen matkailemaan 10 päivän kuluttua. Kerta on ensimmäiseni Lontoon kamaralla, mutta odotukset ovat huikeat paikan suhteen! Odotan kaupungin tarjoavan minulle jotain yhtä elämyksellistä kuin New York, olen itse lähes täysin vannoutunut NYC-fani ;). Eli odotukset ovat matkan suhteen todella korkealla ja toivon Lontoon täyttävän ne! :) Matkasuunnitelmat meillä on jo melko pitkällä, mutta ihanaa lukea postauksiasi Lontoosta... ehkäpä niistä voi vielä löytyä muutama viime hetken kultainen vinkki! :) Odotan siis innolla Lontoo-postauksiasi!

    -Sofia

    ps. Mukavaa kevättä! :)

    ReplyDelete
  27. Lontoo on kyllä aivan ihana kaupunki! Tosi hyviä kuvia oot näpsiny. :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)