Friday, April 1, 2011

Värikäs bleiseri

Aikaisemmin postasin ideasta lisätä asuun hieman väriä clutchin avulla. Jos se kuitenkin tuntuu liian turvalliselta ja haluat säväyttää hieman enemmän pukematta kuitenkaan väriä päästä varpasiin - voi värikäs bleiseri olla tavallisen arkiasun piristäjä. Yhdistä muuten vaikka kokomustaan tai -valkoiseen asuun ja tyylikäs kokonaisuus on valmis.Kulkiessani Lontoossa Zaran ohi, osui silmääni kaukaata kirkkaan vihreä bleiseri. Hyvä etten juossut sen luo sillä sekunnilla... Rakkautta ensisilmäyksellä.
Vihreän ihanuuden lisäksi Zaran valikoimaan on tullut muitakin värillisiä yksilöitä.Myös yksi suosikkibloggaajakseni noussut Chiara (joo - kollaasissa jäänyt h pois) on valinnut omakseen vaaleanpunaisen Zaran bleiserin. En ole nähnyt kyseistä bleiseriä livenä, mutta näissä kuvissa näyttää äärimmäisen hyvältä.


Todella kaunis tuo vaaleanpunaisen, valkoisen ja liilan yhdistelmä.

18 comments:

 1. Ja tuo liila Mulberry näyttää myös äärimmäisen hyvältä..!! :)

  ReplyDelete
 2. Tuo pinkki bleiseri on kyllä mielettömän upea :) Ja passaa hyvin violetin ja valkoisen kanssa.

  ReplyDelete
 3. mikset ota bannerin ympäriltä noita automaattisia reunuksia pois? näyttäis paljo siistimmältä ilman niitä :)

  ReplyDelete
 4. Martina,
  Kyllä!:) Me likey!

  Tiia,
  Se on aewan ihana <3 Todella hyvin!

  Anonyymi,
  Itse pidän noista reunuksista:) Mutta ei hätiä, pian blogin tulossa muutoksia ;)

  ReplyDelete
 5. Alan koko ajan lämmetä bleisereille enemmän ja enemmän kun ovat niin monikäyttöisiäkin. Valkoinen itseltä löytyisi niin jos hankkisi pinkin ja tummansinisen kaveriksi. =D

  ReplyDelete
 6. Ihanaa!
  JA kiitos hyvistä uusista blogivinkeistä!

  xx
  -S-

  ReplyDelete
 7. Toi pinkki on mielettömän ihana, todellinen piristysruiske! Ja vielä kun sais siihen sopivan rusketuksen :)

  ReplyDelete
 8. Ihana toi pinkki bleiseri! Varsinkin valkoisen parina. Ovatko Zaran bleiserit muuten mitä hintaluokkaa? kun en ole itse kyseisen merkin vaatteita koskaan ostanut

  ReplyDelete
 9. Anonyymi,
  Ne ovat ihania!:) Suosittelen!!:) Zarasta löytyy nyt!:)

  S,
  Voi ole hyvä!:)

  Linda K,
  No aijaa!! tahtoo myös!:)

  SUsanna,
  Ne vaihtelevat 50e - 99e. Jotkut jopa enemmänkin. SUosittelen katsomaan Zaran nettisivuilta, sieltä löytyy!:) Linkki löytyy alemmista postaukista.

  Anonyymi,
  Hurjan suuri kiitos huomautuksesta (poistin viestisi).
  Ihan täysin ajatuksissani olin kirjoittanut!! :D Kiitos ja kumarrus!:)

  ReplyDelete
 10. Koko ajan näytät vaan Zaran juttuja! Onhan Zara kiva, mutta kyllä noita bleisereitä muualtakin löytyy!

  ReplyDelete
 11. Anonyymi,
  Kyllä, Zaraa on tullut paljon. Siitä syystä, että pidän Zaran tämänhetkisestä mallistosta kovasti!:) Blogi on yhden ihmisen kirjoittama, täten jututkin saattavat usein olla yhdenpuoleisia. Suurin osa bleisereistäni on Zarasta niin luonnollisesti siitä on sitten juttuakin:)

  ReplyDelete
 12. Mielettömän kaunis bleiseri! Jotain värillistä on saatava piristämään vaatekaappia, täytyy kai lähteä Helsinkiin ja suunnata kohti Zaraa ;)

  ReplyDelete
 13. Pakko kysyä, onks noi sun hiukset aidot?

  ReplyDelete
 14. Juu, ajattelin vaan huomauttaa. :) Sulla on tosi kiva ja suosittu blogi ja ymmärrän tuon yksityisyysjutun täysin, kun lukijoitakin on aika paljon?

  ReplyDelete
 15. Onko sun mies suomalainen? Tai jos ei niin puhuuko hän suomee? Olisi kiva jos tähän vastaisit, ei mielestäni ole liian henkilökohtaista. =(

  ReplyDelete
 16. Oi sulla on niin ihana blogi ja tyyli varsinkin! :)

  käyppäs kattomassa mun blogi, jos huvittaa :)

  ReplyDelete
 17. mulla aina kestää hieman tajuta mutta
  huomasin juuri että tuo pinkki bleiseri löytyy omasta kaapistani :D tosin käytössä se ei ole ollut vielä kertaakaan..ostin myös samalla kerralla tuon samanpaidan kun sinulla sinisenä niin oranssina. Nyt sitten vaan odotellaan että vaatteet mahtuu päälle :D

  ReplyDelete
 18. Mulla on tämän alkavan kevään mittaan alkanut kauhea bleiseri-kuume ja kauheasti kutkuttelis myös joku värikäs, aah! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)