Saturday, April 16, 2011

The Last Pair....

Last, but not least - my new red Clichy Pump.











Nonni. Siinä nyt olivat ne kaikki kengät, jotka kotiutin Lontoosta. Niistä kun tuli paljon kyselyitä. Tulossa vielä lähiaikoina kurkistus kenkäkaappiini!

30 comments:

  1. Vou, nainen! Onko pikkusen kuumat kengät?? Aivan SUPER makeet! :D Oon ihan häkeltynyt täällä kun yhtäkkiä silmien eteen pomppaskin maailman hienoimmat punaiset kengät.. Ja mä ku oon luullu että punainen kiiltonahka on liian tyttömäistä, mutta mitä vielä!
    Nää jäi ehdottomasti mun lemppareiksi sun esittelemistäsi kengistä. :) Ja ootan enemmän kuin innolla kurkistusta sinne sun kenkäkaappiis!

    ReplyDelete
  2. Oh no nyt on kunnon "femme fatale"-kengät! Aivan mielettömän upeat!!

    ReplyDelete
  3. Sinulla vaikuttaa olevan ihastuttava kenkäkokoelma!

    ReplyDelete
  4. Upeat <3
    Melkoinen kenkäkokoelma sinulla =)

    ReplyDelete
  5. Voi ihana ! Haluaisin ehdottomasti omat samanlaiset :) Tiedätkö kuinka pieniä kenkiä Louboutin valmistaa? Itselläni on TODELLA pieni jalka enkä siksi ole edes uskaltanu haaveilla näistä ihanuuksista. Korkokenkä kokoni on 33-34 eli täysi mahdottomuus.. :(

    - Sira

    ReplyDelete
  6. TODELLAKIN UPEAT KENGÄT! Ja muutenkin kivoja postauksia, nyt jos koskaan on päästävä kyllä itsekin Lontooseen! Lentokentällä piipahtamista ei varmaan vielä lasketa:)

    ReplyDelete
  7. Apua sulla meni yli tonni noihin kenkiin! :D Vitsi kun olisi itsellänikin varaa, niin kotiuttaisin sellaiset kauan himoitsemkani kengät..no, pitkäpinnaisella säästämisellä ja ehkä vähän Visan avulla haaveita voi toteuttaa :) Oletko muuten äänestänyt ennakkoon ulkomailta? Toivottavasti ei ole liian henk. koht. kysymys :)

    ReplyDelete
  8. Siis pakko kyllä sanoa, että aivan ihanat! Teit kyllä todella hyvät kenkä ostokset! :)

    ReplyDelete
  9. Muistan joskus et se Fab 5:n Carson sanoi et "red shoes are for children and hookers". Hän ei ollut nähnyt noita kenkiä :) Tosi ihanat!
    Osaatko sanoa CL hintatasosta poikkeaako se eri maiden välillä paljon? Onko verkkokauppojen hinnat mielestäsi suht normaalit? (Net-a-porter, mytheresa jne)

    ReplyDelete
  10. Vaihdetaanko kenkäkokoelmia? :P Ei tosin olis sulle kovin kannattava diili! ;)

    ReplyDelete
  11. Mie menetin just sydämeni noille siun kengille! Voi jospa joskus löytäisin itselleni yhtä päheät ja seksikkäät punaiset korot!;)

    ReplyDelete
  12. Jos joitain kenkiä voi sanoa kauniiksi niin ne on kyllä nämä! Upeat!

    ReplyDelete
  13. Nuo kengät on aivan täydelliset!

    ReplyDelete
  14. Kauneimmat kengat jotka oon nahnyt pitkaan aikaan. :)

    ReplyDelete
  15. Wau mitkä kengät. Tuo onkin hyvä idea kirjoittaa noihin laatikoihin, että mitkä kengät ovat missäkin laatikossa. Itse käyn aina kaikki laatikot lävitse etsiessäni yhtä paria. :)

    ReplyDelete
  16. Onpahan ihanaiset kengät! itseäni jäi kuitenkin vaivaamaan niinkin pieni asia kuin nuo maalarinteipit noissa kenkälaatikoissa..ehkä toisenlaiset kauniit nimilappuset..? :)

    ReplyDelete
  17. Voi vitsi kun on täydelliset! :) Itte oon kans ettinyt monta kuukautta täydellisiä punaisia avokkaita...

    ReplyDelete
  18. Aaivan upeat kengät!! Tuijottelin pitkän aikaa kuvia syvien huokauksien saattelemana. :D

    En tiedä onko liian henkilökohtainen kysymys, eikä todellakaan ole pakko vastata, mutta.. Ähh, toivottavasti en kuulosta negatiiviselta, mutta olen jo tovin miettinyt, että kuinka hyväpalkkaisessa työssä käyt? Katsellessa jo esim. kenkäkokoelmaasi huomaa, etteivät ne mistään halvimmasta päästä ole. Lisäksi omistat useita merkkilaukkua, joista monet ovat satoja ja jopa tuhansia euroja.

    Älä siis ymmärrä väärin, jokainen laittaa rahansa mihin haluaa, ja onhan luksuslaukut, -vaatteet ja -kengät upeita! :) Mutta vaikka itsekin työssä käyn, yhdenkin Louis Vuitton -laukun ostaminen sekoittaisi budjettini täysin!! :D

    ReplyDelete
  19. Ihania kenkiä sulla! Varsinkin noi Louboutinin punaiset! Tykkään niin sun blogista että olen ollut huolissani tuon Newlook jutun osalta. Lehti on mitä on ja sivut ei toimi. Cava teki rohkean teon ja jätti Newlookin taakseen. Demissä on keskusteluja tuosta Newlookin taustalla olevasta Perhemediasta. Itse löysin googlaamalla tän: Helsingin käräjäoikeus on tuominnut Perhemediat Oy:n maksamaan freetoimittajan 900 euron saatavan ja korvaamaan hänen oikeudenkäyntikulujaan 4 000 euroa. Täältä: http://journalistiliitto.kotisivukone.com/tuotteet.html?id=13/29 Sähän et tietenkään ole voinut tietää noita taustoja kun olet hommaan lähtenyt, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin ja sun blogi jatkuu!

    ReplyDelete
  20. Oi näyttää tulevan mahtava kurkistus... En malta odottaa, sulla on varmasti enemmän kenkiä kuin Carriella!

    Rakastan sun blogia! Jaksat nähdä vaivaa sen eteen ja kuvat on huippuja: )

    ReplyDelete
  21. I guess "fuchsia suede pump"? They are lovely! ..as those blue Biancas also!!

    ReplyDelete
  22. Helkku,
    Voi kiitos paljon! Mäkin pidän kovasti!:)

    sofie,
    hahahah:) Kiitos muru inspiksestä - pian tulossa postaus julkkiksista "femme fatal" - kengillä!

    lula,
    Voi kiitos paljon!

    Tiia,
    Minäkin pidän niistä <3

    Hanna,
    Monien, monien vuosien tulos :D

    Anttis,
    Kiitos!

    Sira,
    Ikävä kyllä en osaa lainkaan sanoa:( Mutta suositteleen käymään kenkägurun nettisivuilla, sieltä varmaan löytyisi tieto!
    Ps. VähänKÖ sinulla on varmaan kauniit ja sirot jalat!:) t. kateellinen hattivatti

    Lilya,
    Toivottavasti pääset ensi kerralla piipahtamaan hetken pidempään!:)

    Anonyymi,
    Noh, mä en osta kenkiä ihan hirveän usein. Ne on laukkujen lisäksi niitä, mihin haluan panostaa. Hyvät kengät ovat niin paljon mukavemmat ja kestävät moninkertaisesti pidempään upean näköisenä. Ikävä kyllä, se päivä kun täällä pystyi ennakkoon äänestämään olin sidottu koko päivän - ja äänestyspaikkakin olisi ollut lähes 70km päässä...

    Elviira,
    Voi kiitos paljon sulle taas! :)

    Beany,
    hahahah:) Noh, en ole samaa mieltä! Siis tämän miehen kanssa - mutta sun kanssa kylläkin :D Kokemukseni mukaan ei ole euroopassa ainakaan paljoa hintaeroja. maks. 5e eroja olen huomannut,

    Esikko,
    hahahah:) Mun pitkäaikaisesta kokoelmasta en kyllä hevillä luovu :D

    Lustarius,
    Varmasti löytyy vielä!:)

    Rii,
    Kiitos paljon!

    Nanne,
    Ne ovat minustakin ihanat!

    Sanni,
    Voi kiitos! (ihan kuin mä olisin ne suunnitellut kun tässä kiittelen :D )

    Suvi,
    Voisihan nuo kauniimminkin laittaa, mutta paremman tavan esittäytymiseen saakka mennään näin :)

    Anonyymi,
    Joo unelmahan olisi kun saisi otettua polaroid kuvat ja siihen alle sitten kirjoittaa nimi... MUtta ei ole polaroid kuvamahdollisuutta :( Nuo maalarinteipit toimii toistaiseksi loistavasti :)

    Tiina,
    Voi toivottavasti löydät pian! :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos siitä, että olit muotoillut asiasi äärimmäisen ystävälliseen sävyyn, mutta ikävä kyllä en kykene vastaamaan kysymyksiisi ilman, että paljastaisin henk..koht asioita, mitä en täällä blogissa halua tehdä. Kun katselen muiden bloggareiden kenkäkokoelmia, on mulla määrällisesti varmasti paljon vähemmän. Mutta kiitos siitä, että asiallisesti esitit ajatuksesi! :)

    Anonyymi,
    Kiitos paljon! Tosiaan, minulla on tällä hetkellä niin järkyttävä kiire ja stressi kaiken "oikean" kanssa täällä asuinmaassani, etten ihan hirveästi ole kyennyt antamaan ajatusta New Look jutuille. Oma toiveeni on vain ollut, että hiljaa hyvä tulee. Minulla ei ole mikään kiire asian kanssa, sillä nyt en edes siihen kykenisi. Liian monta rautaa nyt tulessa. Olen itseasiassa näistä tietoinen, ja olin jo ennen kuin aloin keskustelemaan New Lookin kanssa. Mutta totesin, että lähes jokaisesta puljusta löytyy vähemmän imartelevia juttuja kun netistä lähtee etsimään. Aina kun on rahasta kyse - löytyy kiistoja. Mutta ei tarvitse hätäillä. Itse otan hyvin rauhassa - ja jos minusta ei tunnu omalta niin varmasti löydän sitten vaihtoehtoisen ratkaisun!:) Jos minulla on hyvä olla - uskon, että teillä kaikilla ihanilla lukijoillanikin on. En siis varmasti lähde mukaan mihinkään, joka ei minusta ole toimivaa :) Joten ei hätiä - ja kiitos ihan kauheasti siitä, että ystävällisesti halusit varmistaa asian! :)

    Eava,
    Voi ei mulla ole läheskään mikään valtava kokoelma! :D Varmasti paljon vähemmän kenkiä kuin monilla muilla bloggareilla :D Ja kiitos paljon kauniista sanoistasi!

    Anonyymi,
    Yes indeed! I realized that mistake myself later on as well, but I was just too damn lazy to do anything about it :D Thanks - I absolutely adore them too!

    ReplyDelete
  23. Nyt tulee tosi hölmö kysymys. :D Miks kirjotit tohon laatikkoon clichy PUNAINEN pump, etkä clichy red pump? Muissa kenkälaatikoissa kuitenkin lukee värit myös englanniksi.

    Miksi ne kenkien kuvat pitää ottaa juuri polaroid kameralla? Mikset voi ottaa digikameralla ja tilata vaikka netistä paperiversiot?

    ReplyDelete
  24. Nyt tulee tosi tyhmä kysymys. :D Miks kirjotit tohon laatikkoon, että clichy PUNAINEN pump, etkä clichy red pump? :D Muissa kenkälaatikoissa lukee myös kengän väri englanniksi.

    Miksi tarvitset polaroid kameran kenkien kuvia varten? Eikö niitä voi ottaa digikameralla ja tilata paperiset netistä?

    ReplyDelete
  25. Kävit sitten Etolasta hakemassa kengät.

    ReplyDelete
  26. Anonyymi,
    Kuule kun tohon osaisin vastata. Joudun käyttämään päivittäin enemmän muita kieliä kuin omaani, niin teen helposti tuota, että kirjoitan ajatuksissani puolet enkkua ja puolet suomea :D dorka mikä dorka :D Ihan siksi, koska polaroid kamera on helppo! En ole kerennyt/viitsinyt vaivautua sne parempaan - teipit ajavat toistaiseksi asian :)

    Anonyymi,
    no tietysti! :D

    ReplyDelete
  27. Ok, kiitos vastauksesta sekä äänestys- että rahakyskään :) Onhan tuo järkevää ostaa laatua. Todella järkevää. Itsekin siihen pyrin ja jätän määrät pois, mutta korvaan laadulla :) Voithan tulostaa "polaroid"-kuvat jollain kuvankäsittelyohjelmallakin. Se voisi olla helppoa, nopeaa ja halpaa :) Ihanaa jatkoa sinne!

    ReplyDelete
  28. mä olen nii-iin kateellinen! aivan täydelliset.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)