Friday, March 11, 2011

Zara online valikoima!

Tuossa jokunen viikko sitten ehdin tuomita Zaran nettivalikoiman. Nyt minun täytyy syödä sanani, sillä tällä hetkellä espanjalaisen vaatemerkin valikoima on kerrassaan loistava. Samat kappaleet löytyvät myös kauppojen vaaterekeiltä roikkumasta ja itse olen ollut lähellä sekoamispistettä kun olen heidän liikeeseen astunut. Niin paljon kaikkea klassista ja mitä ihanimmissa väreissä! Paljon räkeitä värjeä sekä myös kauniita maanläheisempiä sävyjä. Todellakin mallisto minun makuuni. Ymmärtääkseni Suomessa ei vielä ole mahdollisuutta netin kautta vaatteita ostella, mutta pikkulintujen mukaan se seikka olisi pian saamassa muutoksen...?

Erityisesti laaja valikoima bleisereitä aiheutti sydämentykytyksiä...




Voi että tuo kirkkaan pinkki bleiseri on houkutteleva!! Tuli viime Zaran reissulla hankittua niin paljon kaikenlaista, että nyt on kyllä maltettava mieli turhien shoppailujen suhteen. Tuo ylempi punainen oli yksi niistä monesta ihanasta kappaleesta mitä minä kiikutin kotiin hymyissä suin. (Did some serious retail therapy a few weeks back!) Tuo valkoinen bleiseri oli ehdottoman hyvännäköinen myös, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen reilu vuosi sitten Super Trashiltä hankkimaani vastaavaan bleiseriin.

Ja ihania hameita oli vaikka millä mitalla. Tuo keskimmäinen miellyttää silmääni (ylläri ylläri) kirkkaan värinsä vuoksi.



Kauniita puseroita oli pitkäksi jonoksi asti. Minussa on varmasti jotain pahasti vikaa, sillä nuo punaiset nahkahousut näyttävät minusta ihan käsittämättömän hyvälle tuon valkoisen puseron kanssa!



Kuten oli odotettavissa, värien skaala on rantautunut massaketjujen valikoimiin tänäkin keväänä. Kaikkia upeimpia trendivärejä (joilla olen teita ihania lukijoitani piinannut viime aikoina käyttäen esimerkkeinä eri muotitalojen antia) löytyy paitoina että housuina.





Ylläolevista väripilkuista lähti mukaani kirkkaan oranssi toppi. Pidin kovin sen liikkuvasta ja hieman kiiltävästä materiaalista. 

Iskeekö teihin muihinkin tämän Zaran kevät mallisto?

13 comments:

  1. Nuo oranssit housut ovat kyllä kivat; olisi ihana piristys aamulla pukea päälle tuon väriset pöksyt. :)

    ReplyDelete
  2. Oi kyllä! Näyttää hyvältä. Varsinkin bleisereissä ja hameissa löytyy pari ihanaa kaunokaista jotka voisin heti koppasta hyllyihini! Värit tekevät näistä vaatteista vieläkin herkullisemman, aww <:

    ReplyDelete
  3. Zaran bleiserit oli tosi nättejä! En omista yhtään jakkua, koska työpaikallani pukeudutaan yleisesti aika rennosti enkä halua erottautua. Kukaan ei käytä edes korkoja!

    Muutenkin bleiseri-suorat housut -tyyli ei taida olla minulle se paras, vaikka se tosi hyvältä muilla näyttääkin :) Klassisesti pukeudun kuitenkin.

    ReplyDelete
  4. Minulta löytyy Zaran oranssit porkkanahousut;)Saavat kyllä odottaa kesää ja rusketusta...

    ReplyDelete
  5. Ois kyllä hienoa jos saadaan se mahdollisuus,että voi netistä tilata Zaran vaatteita :) Nyt joutuu vaan katsella kuvia ja oottaa että pääsis kauppaan.. H&M:llä oon himoinnu noita punasia housuja. Pitää vaan varoa,että ei anna liian "rock" kuvaa :D

    ReplyDelete
  6. Mä olen kans kiinnittäny huomioita siihen, että tänä keväänä juuri Zarassa (mutta myös muualla) on hyvä valikoima eri mallisia ja värisiä bleisereitä, joista jokunen ehkä päätyy kaappiini jossain vaiheessa :P

    Oranssi toppi on myös kiva! :)

    ReplyDelete
  7. Minä olen rakastunut erityisesti Zaran siisteihin mekkoihin!

    ReplyDelete
  8. Kun meniin Zaran sivuille, olin et WHAT, ei voi tilata! Ärsyttää kun asuu vielä niin kaukana Helsingistä!

    ReplyDelete
  9. Zaran tämänhetkinen valikoima on fantastinen. Olen käynyt keskustan liikkeessä pari kertaa viimeisen kuukauden aikana ja jotain ihanaa (ja vastustamatona) on joka kerta tarttunut mukaan. En taida muualla shoppaillakaan, heh.

    Nuo punaiset nahkayksilöt eivät itselleni sovi (I could never pull them off) mutta sinun ylläsi :)näyttäisivät varmasti upeilta Bongasin klassisen kauniin red leather lookin eräästä blogista:
    http://fabfashion-bianca.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Itseeni iski tuo vaaleanpunainen bleiseri! Olisi huikea tehoste normaalisti melko neutraaleihin asuihini! Ihanaa, että tulee kevät, niin pääsee käyttämään värejä. :)

    ReplyDelete
  11. Saako netistä siis tilattua Zaran vaatteita jostain? :)

    ReplyDelete
  12. Talvimallisto oli jotenkin pettymys, ja tämäkin on todella erilaista Zaraa, kun mihin on totuttu. Ehkä ihan hyväkin asia :) Tässä olen jo pari viikkoa himoinnut jotain pirteätä väritystä vaatekaappiini. Tällä hetkellä se saisi olla chinos-henkiset housut tai neuletakki/bleiseri.. Taitaa tulla zarareissu kyseeseen :) Pinkit housut on ihanat :D ja zaran chinosit hyvän mallisia, vaikkakin melko huonolaatuisia (omani käyneet jo 2 kertaa ommeltavina, kaverilla sama)

    ReplyDelete
  13. Helkku,
    Mä himoitse niitä myös!!!:)

    jonna
    Joo kyllä on nyt olo kuin lapsella karkkikaupassa :D

    Lotta,
    Ihan totta, tosi nättejä! Parasta on se, että pukeudut juuri niin mikä sinusta parhaalta tuntuu!:)

    champagne,
    LUCKY YOU!!:) Mäkin haluan ja!! :D

    Anonyymi,
    SUomeen kuulema se on tulossa pian...;) Musta kans noi punaiset housut on tosi hienot. En varmaan itse osaa pukea päälleni, mutta varmasti muiden päällä ihailen! :D

    Nirso,
    Kyllä on nyt mistä valita tosiaan!:) Mä olen ihan in love siihen toppiin. Sopii loistavasti muiden neutraalien värien kanssa ja tuo loistavasti sitä jotain lisää perus asuun!

    Anonyymi,
    joo niitäkin on nyt paljon ihanissa väreissä!:)

    Anonyymi,
    Voi tylsä! Yritin varoittaa tässä mun postauksessa että vielä ei vissiin ole mahdollista, mutta tulevaisuudessa kuulema on!:)

    lora,
    hahahah. Zara on kyll änyt ollut loistava! Meen katsomaan tuon linkin heti! Mä en usko että I could pull those off :D mutta tulen ihailemaan moisia upeita housuja toisten päällä!

    behind the scenes,
    Ihan samaa mieltä olen! Loistavasti toimii muuten simpplein asukokonaisuuden kanssa!

    Anonyymi,
    Llähitulevaisuudessa kuulema kyllä!!:)

    Rii,
    Oon ihan samaa mieltä! Huima tason nosto edellisestä mielestäni! Mäkin haluan pian taas zaraan hamstraamaan värillisiä housuja! :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)