Saturday, March 12, 2011

Style Steal - Sonia Rykiel

Zarassa pyöriessäni löysin loistavan Style Steal - mahdollisuuden, nimittäin ilmavia pukuhousuja oli monia mistä valita. Pukuhousua löytyi hyvin haaleassa vaaleanpunaisessa että hieman räväkämmässä roosassa.Kuvassa minulla on päällä tuo samainen Zaran paita sekä Sonia Rykielin housut, mutta mikäli tahdot vastaavat edullisemmin - suosittelen kurkkaamaan Zaraan.

14 comments:

 1. Upea asukokonaisuus! Kadehdin sitä, kuinka saat värit näyttämään niin upeilta päälläsi:) Itse kun hieman pelkään käyttää voimakkaampia värejä..

  Mutta todella nättinä olet taas :)

  ReplyDelete
 2. moikka! sulla kun on juuri sellaisia vaatteita mitä mä himoitsen, niin haluaisin tietää että kuinka pitkä oot? voisin vähän harkita sitten, että kannattaako sitä itse kauppaan lähteä metsästämään :)

  ReplyDelete
 3. Elviira,
  Voi kiitos paljon! Ei siinä sen kummosempaa kun väriä päälle vaan!:) Piristää kummasti ;)

  Micayah,
  Voi kiitos kovasti! Olen 172cm pitkä, mutta moisilla koroilla menee helposti yli 180cm :/ Toivottavasti tästä tiedosta oli jotain apua?:)

  ReplyDelete
 4. Moikka!

  Sulla on aivan upean väriset hiukset!! Onko oma väri vai mitä teet/mitä väriä laitat hiuksiisi kampaajalla?
  Kiitos vastauksestasi etukäteen :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi,
  Voi kiitos! Ihan oma väri on. Käyn kampaajalla n. kerran vuodessa :/ Maksimissaan kaksi. Olen värjännyt hiukseni 3 kertaa elämäni aikana ja aina olen katunut (tosin väri on aina ollut joko vaalean tai tumman ruskea joten ei mitään radikaalia :D)
  Joten pahoittelen että musta ei ollut paljoa apua :/

  ReplyDelete
 6. Mä en kestä sun vaatekaappia. Se on niin ihana. Vaihdettasko vaikka ihan vaan viikoks tai pariks? :D

  ReplyDelete
 7. Lau,
  Siinähän vasta olisi loistoidea! Vaihtaa kaverin kanssa viikoksi vaatekaappia! Varmasti saisi ideoita ystävältä kuinka eri tavoilla omaa vaatekaappia voisi hyödyntää/yhdistääkään! Kun omassa pukeutumisessa on kuitenkin aina se sama tuttu kaava! :D

  ReplyDelete
 8. Sä oot kyl niin upea!

  ReplyDelete
 9. tosi kiavnnäköinen asu! :)

  ReplyDelete
 10. Mulla olis yksi aika typerä kysymys; Mikä on sana vastais englanniksi sanaa kotelomekko? :D
  Ajattelin, että ainakin sinä voisit tietää.. Pitäis löytää netistä hyvä malli teetettäväks, mutta en meinaa löytää käännöstä mistään :/

  ReplyDelete
 11. Ihanat pökät noi sun Rykielit! Pitääkin mennä zaraan pienelle lauantaikierrokselle. :)

  ReplyDelete
 12. Anonyymi,
  No sä oot kyl niin ystävällinen!:)

  Ella,
  Kiitos paljon!:)Se on helppo toteuttaa!:)

  heh,
  Mä olen ymmärtänyt että kotelomekko olisi englainniksi sheath dress? Minusta se tarkoittaa vastaavaa mallia. Mutta olen nähnyt samannäköistä mekkoa kutsuttavan myös shift dressiksi. Paremmin tietävät korjatkoon!:)

  Esikko,
  Kiitos paljon! Mäkin haluan!! Oranssit/siniset tai vihreät pökät himottaisi! :D

  ReplyDelete
 13. Hei kun sä oot noin taitava pukeutuja ja sulla on aina ihania vaatteita, niin mitä kauppoja (myös nettikauppoja) suosittelisit ylioppilasmekon ostopaikaksi? :)

  ReplyDelete
 14. Heippa!

  Kiitos ihanasta blogista!!
  Olen ihaillut monessa asupostauksessa vilahtaneita Wolfordin peittäviä mustia sukkahousujasi. Ajattelin huomenna käydä ostamassa sellaiset, koska kruunaisivat lähes kaikki kevät asut, ja kyselisinkin mitkä Wolfordit ne on? Jos satut muistamaan... Heidän nettisivuillaan ei näyttänyt yhdetkään noin peittäviltä....

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)