Tuesday, March 29, 2011

Simppeli arkiasu

Päivän asuna toimi yksinkertaistakin yksinkertaisempi asu...

Tuubikaulaliina: GT, Musta neule: DKNY, Suorat housut: Zara, Nilkkurit: Gucci


Siltä surullisen kuuluisalta Zaran reissulta tarrui vielä nämäkin pukuhousut, sillä tarvitsin arkeen hieman lisää virallisempia yksilöitä. En ikävä kyllä muista hintaa. Tämä malli istuu aivan loistavasti ja pidän kankaan materiaalista kovasti. Lahkeet ovat juuri sopivan mittaiset ja laskeutuvat kauniisti.


Zarsta puheen ollen, vasta jokunen viikko sitten löysin heidän lookbook linkkinsä ystävällisen lukijan vinkistä. Siellä on paljon kauniisti stailattuja Zaran asukokonaisuuksia, jonka jälkeen sitä tekee taas mieli yhtä sun toista kyseiseltä merkiltä....



Suosittelen kurkkaamaan täältä!

18 comments:

  1. Huomenta :)
    Ihana asu, jälleen kerran. Housut tuovat kyllä upeasti ryhtiä, istuvat hyvin ja näyttävät mukavilta/hyviltä. Sä oot taas osunut aivan nappiin! :)

    ReplyDelete
  2. Hei!

    Ihanat housut, nyt tekee itsenikin mieli käväistä Zarassa!

    Voisitko tehdä taas joskus liikunta-aiheisia postauksia? :)

    Aurinkoista kevättä!

    ReplyDelete
  3. Sinä olet kyllä aina niin kauniina! Kiva asu arkeen :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Aivan ihanat housut! Tuollaiset kun itsellenikin saisin. Seurailen paljon sinun blogia juuri asukokonaisuuksien takia ja olen löytänyt jo muutaman inspiraation :)

    Olisiko mahdollista saada Zaran sivuilta mahdollista kuvaa housuista ja ehkäpä jos se hinta löytyisi myös. En ole koskaan löytänyt Zarasta mitään ja nyt tuli himo saada juuuuuri nuo housut itselleni.

    ReplyDelete
  5. Helkku,
    Huomenta Helkku!:) Ne ovat vielä niin mukavat päällä! Ihanat! Kiitos vielä taas sulle ihana!

    eva,
    Joo Zara on nyt täynnä vaikka mitä ihanaa.... Vaarallinen reissu :D Yritän saada aikaiseksi liikunta postauksia. Inspiraatio niiden postauksien saralla on vaan aika vähäistä:/ Samaa sulle!!:)

    diamond girl,
    Kiitos kaunis kovin...

    Mipa,
    Voi mä yritin etsiä samoja housuja Zaran netistä, mutten löytänyt:/ Toivottavasti löydät etsimäsi!!

    ReplyDelete
  6. Upealta näyttää jälleen kerran postaamasi päivänasu! Huh, miten sulla onkaan noin hyvä tyylitaju ja silmää yhdistellä asusteita. :)

    ReplyDelete
  7. Onnistunut kokonaisuus jälleen kerran!

    Muistanko oikein, että olet kertonut ettei hiuksissasi ole mitään hiusväriä vaan se on puhtaasti oma värisi:)? Oletko koskaan värjännyt hiuksia? Entä onko sinulla koskaan ollut lyhyitä/lyhyempiä hiuksia?

    -C

    ReplyDelete
  8. Oi, ihanat housut´:) Olet niin hoikka! *kateellinen*
    hei oiskohan mahdollista saada sulta jonkinmoista kesäiho tuotteiden postausta tai ainakin ihokarvojen poistosta, rusketuksen tuotteista jne. En nyt tarkoita itseruskettavasta mutta ylläpidosta. Sulta kyllä tulikin se aurinkokapselien käyttö postaus, mutta yleisesti muistakin kesätuotteista :) olet niin hyvä tekemään postauksia ja suosittelemaan tuotteita!

    T:Veronica

    ReplyDelete
  9. Kokonaisuus on kyllä simppeli,toimii. Mutta housut kyllä ottasin mielelläni myös omaan vaatekaappiini :)

    ReplyDelete
  10. Aivan upeat housut ! :) Niin kaunis olet aina.. :)

    ReplyDelete
  11. Ihanan simppeli asu! Varmasti mukava päällä! :)

    ReplyDelete
  12. Hei, onkohan koskaan tullut puhetta kuinka pitkä olet ?
    Itse olen 177 ja pitkät jalat ja tuntuu että tarpeeksi pitkälahkeisia housuja on vaikea löytää :/

    ReplyDelete
  13. Harmaat housut ovat tosi kivat! Asu on muutenkin juuri sellainen, mitä voisin itsekin kuvitella pitäväni. Kymppiplus! :)

    ReplyDelete
  14. Heippa !

    pystyisitkö tekee postausta sun omista häistä ?

    ReplyDelete
  15. Hei:) Näyttää kovasti siltä että sulla on monesti korkkarit jalassa:) Ja vielä hirveen korkeita :D niin mää vaan että miten jaksat kävellä niillä? :D eikö sulla ala sattumaan päkiöihin?:)

    ReplyDelete
  16. Victoria,
    Voi kiitos paljon! Kiva että asu miellyttää - vaikka tuikitavallinen onkin!:)

    C,
    Hei! Muistat melko oikein!:) Olen kylläkin värjännyt hiukseni elämäni aikana ehkä sellainen 5 kertaa. Tosin aina olen värjännyt joko hieman tummemman ruskeaksi tai vaaleamman ruskeaksi - suuria muutoksia ei ole ollut!:) Nyt on tukassa ihan oma väri, tosin kesän jälkeen (viime syyskuussa) kampaaja ystävättäreni sävytti hiukseni kun tukka oli niin auringosta haalistunut. Mutta sävytys lähinnä vain voimisti omaa väriäni ymmärtääkseni :)

    Veronika,
    Voi kiitos - hoikkuuskin on katsojan silmissä:) Tottakai on! Nyt kun meillä täällä alkaa ilmat lämpenemään (21 astetta luvattu vkolopuksi) niin iha ajankohtainen aihekin!:)
    Ja kiitos vielä kohteliaisuudesta!

    Elisabete,
    Voi kiitos paljon! Toimisi varmasti jokaisella naisella nämä housut!:)

    Elviira,
    Sä olet aina yhtä herttainen :) <3

    Heli,
    hei ihana! kyllä on mukavat!:) Suosittelen!:)

    katt,
    yleinen kysymys täällä kommenttiboksin puolella. Voisi tehdä siitä postauksen sillä niin moni siitä aina kyselee:) ELi olen 172cm ja erittäin iloinen senttieni kanssa. Juuri sopiva. Mutta näiden housujen lahkeet on melko pitkät joten varmaan istuisi sulle - kauniille pitkille säärillesi!:)

    Tanja,
    Voi kiitos paljon - kiva jos perusasuni miellyttää silmääsi:)

    Kia,
    Ikävä kyllä koen häät hyvin henkilökohtaiseksi asiaksi enkä halua jakaa tärkeää päivääni muuta kuin ystävieni + perheeni kesken. Toivottavasti ymmärrät?:)

    Anonyymi,
    Rrrrrrrakastan korkkareita! :D Mutta tässä postauksessa on totuus siitä kuinka kenkiäni käytän:
    http://strictlystyle.blogspot.com/2010/09/kenkien-hoidosta.html
    Itseasiassa moni ystäväni on nauranut että olen varmaan syntynyt korkkarit jalassa, sillä minulle ei tuota ongelmaa kävellä korkkareissa pitkääkin päivää, mutta tykkään myös kengissä panostaa laatuun joka tosiaan myös maksaa takaisin mukavuudessa.

    ReplyDelete
  17. Miten laitat sun hiukset noin? Ihanan simppeli, muttei ihan perusponnari kumminkaan :)

    ReplyDelete
  18. voi miten kauniit housut! kannustan sinuakin ryhtymään pakaralihas harjoitusten tekoon. kaikki housut näyttävät vieläkin paremmilta päällä kun kaverina on kiinteät ja pyöreät pakarat :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)