Wednesday, March 30, 2011

Kevään bleiserit

Bleiserit ovat loistava vaatekappale lähes jokaiseen tilanteeseen - niin töihin kuin vapaa-ajallekin. Erityisesti hieman pidemmät ja maskuliiniset vastaavat ovat minun makuuni ja olenkin niiden suurkuluttaja.


Ehdoton lempisuunnittelijani, mitä bleisreihin tulee, on Stella McCartney. Erityisesti kuolaan hänen haalean ja hennon vaaleanpunaisia yksilöitä, joita tuntuu olevan mallistossa joka kevät ja kesä. Näillä bleisereillä on kuitenkin kova hintalappu, joten toistaiseksi olen suosiolla ostanut hyvin samanlaisia yksilöitä esimerkiksi halvemmilta ketjuilta.

Stella McCartney s/s 2011Mitä bleisereihin tulee, onneksi lähes jokainen muotitalo tarjoaa laajan repertuaarin eri malleja sekä värejä.


Avan loistava valikoima haaleita vaaleanpunaisen sekä ruskean eri sävyjä voi löytää H&M sekä Zaran kaltaisista ketuijsta edulliseen hintaan. Suosittelen katsastamaan jos oma on vielä hakusessa.

11 comments:

 1. Bleiseri..hmm.. Mulla ei ole tätäkään itsellä, jotenkin olen aina vierastanut sen tuomaa lookkia. Mutta, kuten niin monesti ennenkin, SINÄ sait mun mieleni muuttumaan noilla asukuvilla. (Mun lemppari niistä on se missä sulla on sininen hame ja oranssi paita) Ja nyt mun mieleni halajaa tätä monikäyttöistä ja ryhtiä antavaa vaatekappaletta. :)

  Tää on vaarallista lukea tätä blogia! :D

  ReplyDelete
 2. "Pätevänä" kauppaopiskelijana tuli opiskeluaikoina ylikäytettyä bleizerit ;-D. Nyt kun valmistumisesta on hmmmm. tosi monta vuotta aikaa, niin olen innostunut bleisereista uudelleen. Erityisesti itseäni miellyttää yksinappinen malli. Teetin itselleni Thaimaassa viime kesänä suosikkibleiserini ja tykkään siitä kovasti. Olisi vain pitänyt teettää bleiseriin myös matchaava hame....

  ReplyDelete
 3. Juuri sunnuntaina laitoin tilauksen hm:lle ja sieltä olisi tulossa valkoinen ja puuterin väriset bleiserit. Toivottavasti olisivat kooltaan ja malliltaan hyvät. Aika jännän ihana muuten tuo Row Kevingtonin bleiseri. :)

  ReplyDelete
 4. Heh, miten iskinkin silmäni tuosta bleserikollaasista juuri siihen kalleimpaan. ;)

  ReplyDelete
 5. Ihania bleisereita. Itse olen myos bleisereiden suuri ystava, ne saavat olemuksen ryhdikkaan ja puetun nakoiseksi juuri niilla mausteilla milla milloinkin haluaa, on se sitten hempea, virallinen, klassinen, naisellinen, rock tai mika vaan. Kiitos ihanasta silmanruoka-aamupalasta! :)

  ReplyDelete
 6. Mistä olet ostanut tuon valkoisen bleiserin? Tosi kivan näköinen! :))

  -jennama-

  ReplyDelete
 7. Ei voi olla totta! olin itsekin miettinyt, että tekisin postauksen bleisereistä ja olen niihin täysin hurahtanut ja vaatekaappini huutaakin niitä lisää :) Itseasiassa tilansinkin eilen tuon sinunkin postauksessa näkyvän H&M:n bleiserin, tosin hieman vaaleamman sävyisenä. Kiitokset muuten upeasta blogista, jonka olen vasta hetki sitten löytänyt. Sinulla on upea tyyli ja olen saanut siitä inspiraatiota omaankin pukeutumiseen :) oikein aurinkoista kevään jatkoa! :)

  ReplyDelete
 8. Vau, ihana toi vasemman puoleinen musta-valkoinen asu!! En tiedä oletko aikaisemmin tehnyt, mutta voisitko tehdä hiuspostauksen? Sulla on tosi kauniit ja hyväkuntoisen näköiset hiukset :) Että, miten laitat ja millä hoidat niitä :)

  ReplyDelete
 9. U are just fabolous <3

  ReplyDelete
 10. Vau! Nuo kaikki bleiserit näyttää niin hyviltä sun päällä! :) Itse olen vierastanut hieman kyseistä vaatekappaletta, nyt kuitenkin päätin että pakkohan se tuommonen on hommata. Mistä musta bleiseri on ostettu? :)

  ReplyDelete
 11. Itseltäni löytyy perusmusta ja sitten rennompi slouchy-mallinen harmaa. Näin joku aika sitten kaupassa samanmallisen puuteriroosana... Hinta oli sen verran suolainen ettei ainakaan nyt lähtenyt mukaan, mutta ehkä joku kaunis päivä, kun ravaan sitä hypistelemässä alituisesti :D

  Hassu juttu, miten nuorempana vaaleanpunainen oli "tooosi ihana" ja sitten tuli ihan ei-hyi-ei-mulle -vaihe, ja nyt alkaa näyttää tosi kivalle kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset:) Sama juttu on muuten myös nuoruuden musiikin suhteen :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)