Thursday, March 31, 2011

GaryPepper Blog

Löysin jokin aika takaperin aivan ihanan bloggaajan blogin - nimittäin Gary Pepper blogia pitävän Nicolen.

Hänen tyylinsä on jotenkin niin kiehtova ja naisellinen, etten osaa oikein muuta kuin tuijottaa ja huokaista ihailun merkiksi. Hänen kykynsä lisää hetken trendejä omaan pukeutumiseensa sopivaksi on jotenkin hyvin kaunista. Juuri sopivasti jotain - ei liikaa.
Pidän ihan huimasti korkeavyötäröisten shortsien sekä löysien, liehuvien paitojen yhdistelmästä.Nuo kuvissa vilkkuvat mustat Topshopin kengät ovat upeat! Pitääpä vilkuilla useammin Topshopin kenkävalikoimaa! :)

Blogin profiilissa hänet on kuvailtu näin:

The Gary Pepper girl is a Japanese popstar. Famous in her own right, admired by all. She is fun, quirky, confident, passionate, exuberant, with an eclectic sense of style. A chameleon at heart, she changes her spots as many times as she can and makes friends wherever she goes. Life motto? The glass is half full. The Gary Pepper girl is really one of a kind.

Mikäli ymmärsin oikein sivua nopeasti selatessani, on blogittarella myös oma vaatemallisto, jonka luomuksia voi blogin kautta ostaa?
Tässä blogissa tulen vierailemaan toistekin!

4 comments:

 1. Pitääpä itsekin mennä kurkkaamaan kyseinen blogi! Kaunis nainen ainakin tuo Nicole on ja aivan ihastuttava tyyli, hillitty, mutta asuissa on kuitenkin sitä jotain :) Kiitoksia uudesta blogi vinkistä!

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Kurkkasin samantien nicolen blogia ja uppouduin siihen toviksi. Ihastuttavia kuvia ja kaunis tyyli. Varmasti vierailen useammin, varsinkin kun blogin pitäjä asuu synnyinmaassani Ausseissa. Ikävänkaipuuta voi helpottaa ihastelemalla kauniiden asujen lisäksi upeita maisemia :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos blogivinkistä! Ihania asuja. :)
  Omiakin suosikkeja shortsit + löysähkö paita.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)