Wednesday, March 2, 2011

CopyCat - Lauren Conrad

Täällä blogissani ei ole pitkään aikaan näkynyt CopyCatteja. Inspiraation puute hieman vaivannut.
Tässä seuraavaksi kuitenkin asu, jonka näin Lauren Conradin päällä. Ihastuin yksinkertaiseen värimaailmaan niin kovasti, että yritin kerätä omista vaatekappaleistani vastaavan kokonaisuuden.


Mullapa on vielä menossa mukana asuun matchaava rotikka neiti <3 Oli pikkuinen niin kiinnostunut mitä hölmö mamma taas puuhasi ja änki sitten lopulta kuvaan mukaan <3




Bleiseri: Zara, Pusero: Zara, Legginsit: GT, Kengät: CL


Niin ja jostain kumman syystä tuo bleiseri näyttää paljon vaaleammalta kuvissa kuin luonnossa. Go figure.

Kuva Lauren Conradista on New Yorkin muotiviikolta, missä hän esitteli uuden mallistonsa - Paper Crownin. Huomenna tuleekin CopyCatteja mielin määrin, sillä yritän luoda malliston lookkeja oman vaatekaappini annilla.

26 comments:

  1. Tuli mieleeni, että jos sä kirjoittelet nää postaukset aina aamuisin, niin ensinnäkin:

    kuinka aikaisin sä heräät ennen töihin lähtöö, millä sä ehdit!? :) Mihin aikaan sun työt (ei väliä mitkä) alkaa?

    ja

    otatko asukuvatkin aina aamuisin?

    ReplyDelete
  2. Toi bleiseri on tosi nätti, ja nyt tuli kauhee tarve nahkahousuille :D Vaikka tossa kuvassa on vaan legginsit niin tuli yhtäkkiä sellanen fiilis et nyt on pakko saada nahkahousut sillä ne olis niiiiin kiva yhtdistää just tollee. Ja toi hauva aww<33

    ReplyDelete
  3. Voi eiii, mun sydän sulaa tuolle karvakorvalle!!<3 Aivan suloinen! :)
    Asusi toimii kyllä loistavasti, mutta asua enemmän huomioni kiinnitti (yllätys!) sun hiukset. Ne on niiin hienot!:)

    ReplyDelete
  4. Olet aina yhtä energinen, aikaansaava,kaunis,tyylikäs ja rakastettava <3
    Swiss girl

    ReplyDelete
  5. Saanko kysyä että kuinka pitkä olet? :)

    ReplyDelete
  6. Tulipa näistä mieleen, että lähteekö rotikoilta lyhytkarvaisina pahemmin karvaa? Itse meinaan tulla välillä hulluksi oman sussarin ja vaatekaapin yhteiselon kanssa. Ja tietenkin sitä on ihan pakko päästää halimaan mamia varsinkin silloin jos se on lauantai-iltana lähdössä ulos uusissa vaatteissa ;)

    Täytyy sanoa, että olen lyhyessä ajassa addiktoitunut blogiisi täysin. Etsin kauan blogia, joka kuvastaisi paremmin omaa tyyliäni ja olet napakymppi, kiitos!

    ReplyDelete
  7. Minusta tuo sinun asusi näyttää paremmalta. Vaaleampi bleiseri on minun silmään kivemman värinen, näyttää ihanan raikkaalta! Rotikka neiti on niin söpö, että siitä ei kannata alkaa edes puhumaan<3

    Tanja

    todellajossain.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Eikä, ihanat leggarit! Löytyyköhän noita vielä GT:stä, mun on pakko hommata samanlaiset. Ihanasti yhdistelty noi värit.
    Ja ihana rotikka! <3

    riinys.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Tuli vielä mieleen, että tuo asu olisi todella upean näköinen myös vadelmanpunaisen tai korallin värisen bleiserin kanssa! Niitähän tänä keväänä varmasti löytyisikin :D

    ReplyDelete
  10. Upea koira ! Kyllä kelpaisin hänen kanssaan ulkona kävellä ;)

    ReplyDelete
  11. IHANA haaaauva! <3

    Ja tosi kiva asu :-)

    ReplyDelete
  12. Mistä Martina tietää millä aikavyöhykkeellä Mrs. V asuu ja paljonko kello oikeasti on, postaukset saattaa näkyä Suomessa aamulla tai sitte ne on ajastettu näkymään aamulla.

    ReplyDelete
  13. Ano: Mielestäni ainakin joskus luin, että hän kirjoittaa postauksensa mieluiten heti aamusta. Korjatkaa jos olen väärässä ;)

    ReplyDelete
  14. Kiireen vuoksi en ikävä kyllä nyt kerkeä vastaamaan kaikille muuta kuin suuri kiitos!!! Olette ihania! Kiva että siellä ruudun toisella puolella on paljon koirien ystäviä (joo ja kyllä - karvaa lähtee ihan holtittomasti välillä!:S), mutta se ei paljoa paina verrattuna siihen iloon mitä noista karvaisista lapsistani saan <3

    172cm olen pitkä ja olen kirjoittanut (tai ainakin tarkoitus oli kirjoittaa) että mieluiten AJOITAN postaukseni heti aamusta:) Eli siis en todellakaan aamuisin kerkeä vastaavia väntämään vaan ennen on tehty postaus ja ajoitan ne aamutunneille piristämään (toivottavasti) päivää hömpällä!:)

    Suuri kiitos ja kumarrus teille kaikille!

    ReplyDelete
  15. Olet niin kaunis! Ja ihana hauveli <3 Itsellänikin on söpöliini, joka on niin utelias ja haluaa kaikeen mukaan.

    ReplyDelete
  16. Taas kerran tosi onnistunut asu (sulla noi leggarit näyttää tosi hyvältä) ja oih mikä koiraneiti! :) Teidän tassutkin on muuten ihan saman väriset. ;)

    ReplyDelete
  17. Todella hyvältä näytit jälleen, mutta kyllä tuo koira varasti täysin mun huomion kuvissa. :) Meille ei valitettavasti voi ikinä koiraa tulla miehen allergian ja astman takia, mutta tykkään aina ihailla muiden koiria. Toinen oli niin suloisen näköinen! Nautti ihan selvästi rapsutuksesta ja vielä suukonkin halusi antaa. Oi että!! <3 :)

    ReplyDelete
  18. love it! ♥
    hei muute miltä sivuilta yleensä otat noita julkkis tyyli kuvia? :D

    ReplyDelete
  19. Todella kivalta näyttää tämäkin asu! :)

    ReplyDelete
  20. Saako udella hauvan nimeä? Hauska veijari. :)

    ReplyDelete
  21. Tuli ihan mieletön ikävä omaa, jo edesmennyttä rottweileriani kun näin nää kuvat! On se vaan ihanin ja upein rotu<3

    Minkä ikäisiä nää teidän suloisuudet on, jos uskaltaa kysyä? :)

    ReplyDelete
  22. Martina nyt sua on korjattu et olit hieman väärässä ;), et ilmeisesti ole perillä blogien ajoitus toiminnosta jota monet käyttää esim lomalla, voi tehdä postauksia etukäteen jotka sitte ilmestyy milloin haluaa ajastetusti ja itse voi olla kaukana tietokoneesta.

    ReplyDelete
  23. Asu on hyvinkin onnistunut, ja elävä asuste täysi kymppi :)

    ReplyDelete
  24. Suloinen koira vei kaiken huomion vaatteilta.

    Oma rottweiler narttuni metsästää oravia koirien taivaassa, ja kova ikävä iski varsinkin tuon viimeisen pusukuvan myötä.

    Maatu

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)