Monday, February 21, 2011

Valkoinen seilori

Tämän kuvan nähtyäni valkoinen houspuku pääsi himotuslistalleni. Tyyli-idoleihini kuuluva Olivia Palermo näyttää äärimmäisen tyylikkäältä, mutta samalla sopivan rennolta tässä housupuvussa. Kokonaisuuteen on helppo lisätä vähän väriä piristämään ilmettä kenkien, topin tai laukun avulla.


Aivan ihana. Ehdoton kesän hitti.
Tästä kuvasta inspiroituneena etsin viime viikonloppuna valkoisia pukuhousuja vaatekaappini jatkoksi. Suuntasin Zaraan ja ai että mikä määrä valinnan varaa siellä oli! Olin kuin kävelevä tarrapaperi! Pitkään aikaan en ole käynyt ostoksilla, mutta nyt oli kyllä hyvä mallisto - ainakin Zaralla. Ostoksien esittelyä tulossa myöhemmin!

14 comments:

  1. Muhun ei nappaa kuin ainoastaan tuo laukku. Housut on vähän liian pyjamaiset ja paita näyttää istuvan vähän hassusti. Mutta ehkä mä tuun taas vasta jälkikunassa.. ;)

    ReplyDelete
  2. Oi oon ihan rakastunu kans valkoiseen! ootan et H&M:lle tulee myyntiin ne valkoset housut :)

    ReplyDelete
  3. Olivia on kyllä ylilaiha tai sit noi housut on yli-isot mut valitettavasti ne ei näytä yhtään hyvältä sen päällä ku ne roikkuu noin paljon :(

    ReplyDelete
  4. Hauskannäköinen asu, tosin epäilen, ettei itselläni olisi ikuna moiselle käyttöä.

    Löytyyköhän täältä muuten postausta, jossa kertoisit mielipiteitäsi kokeilemistasi superfoodeista? Niistä kertovia juttuja on ollut kiva lukea ja jotain taisin testata itsekin, en kyllä muista enää, että mitä. Olisikin mielenkiintoista tietää, että huomasitko sinä mitään eroa hyvinvoinnissa, ihossa, tms.

    Aurinkoista päivää!

    ReplyDelete
  5. Valkoinen on ihana väri! Mutta hui tuota Oliviaa, näyttää että hän olisi hoikistunut entisestään, housutkin melkein tippuvat päältä. Näyttää kuin puvun sisällä ei ihmistä edes olisi! Toivottavasti ei ole syömishäiriö kyseessä, epäilen kyllä sitä. Mutta kaunis ja tyylikäs nainen hän kyllä on!

    ReplyDelete
  6. Mipsukka,
    Mulle taas tippuu tämä kevät/kesän purjelahje trendi :D Ja yleensä mä olen se joka tulee aina jälkijunassa :( Mulla kestää aina tovi että lämpeän uusille jutuille, varsinkin kun olen kova skinnyfarkkujen ystävä:)

    ANonyymi,
    Sama homma! Zarassa oli jo loistava valikoima vastaavia housuja!:)

    Anonyymi,
    Mä itseasiassa tykkään tuosta ylirennosta/roikkuvasta housumallista kesällä:) Noita purjelahkeisia housuja tulee näkymään vielä varmaan paljon:/ Hassua, että lämpeän tästä mallista näin paljon, sillä yleensä olen skinny-mallisten housujen suurkuluttaja :D

    Norppa,
    Itseasiassa sellaista mielipide postausta ei ole vielä tullut! Voisin sellaisen tehdä, sillä muutamasta tuotteesta olen kokenut saavani jo mahdolliset lisät irti;) Samaa sinne!:)

    ReplyDelete
  7. Maria,
    Toden totta - toivotaan että mitään niin ikävää ei ole taustalla. Mutta muistaakseni tämä neitokainen on aina ollut äärimmäisen siroluinen ja varmaankin tuollaiset löydät vaatteet korostavat hänen pienuuttaan?

    ReplyDelete
  8. Tämä on nyt vähän tällainen offtopic-kysymys, mutta mitähän kieliä osaat? :) Oon jotenkin saanut susta sellaisen kuvan,että oot kielissä tosi hyvä.

    ReplyDelete
  9. Moikka !
    Ihan mennään nyt aiheen vierestä, mutta kerroit aikaisemmassa postauksessasi käyttäväsi Juicyn velourhousuja kotioloissa. Olen miettinyt myös tilaavani pientä luksusta kotioloihin ja olisinkin kysynyt mitä kokoa housuista käytät ja kuinka pitkä olet? Ongelmanani on ylensä liian lyhyet lahkeet, enkä haluaisi tuhlata rahojani väärään kokoisiin. Kiitos paljon vastauksestasi ! :)

    -Salla

    ReplyDelete
  10. Hei, Bloggerin puolella mulle näkyy että oisit tunti sit päivittänyt päivän asua tänne. Mutta täällä sitä ei näy, onkohan vika mun koneessa vaiko ootko piilottanut sen tmv? :(

    ReplyDelete
  11. Pussauskoppi,
    Joskus täällä kommenttiboksin puolella olen kertonut, että puhun viittä kieltä, mutta ikävä en kerro mitä viittä - sillä asuinmaani on siitä pääteltävissä:) Pahoitteluni.

    Salla,
    Olen 172cm pitkä ja olen käyttänyt P koko eli XS. Ne istuvat mulla parhaiten sillä lahkeet on silti pitkät:) Toivottavasti tästä oli apua:)

    Anonyymi,
    Voi räkä, itseasiassa tunti sitten yritin ajoittaa yhtä värikästä päivän asu postausta. Tarkoitukseni oli ajoittaa se parin päivän päähän, mutta vahingossa se tulikin tälle päivälle. Korjasin virheeni ja ajoitin kyseisen postauksen parin päivän päähän, mutta blogger vissiin sitten näyttää sen vielä. Parin päivän päästä kyseinen postaus tulee kyllä!:)

    ReplyDelete
  12. voi ei, kyllä olivia näyttää vieläkin laihemmalta ku ennen :( ei erota jalkoja tuolta housuista ...

    ReplyDelete
  13. "Olen 172cm pitkä ja olen käyttänyt P koko eli XS. Ne istuvat mulla parhaiten sillä lahkeet on silti pitkät:) Toivottavasti tästä oli apua:)"

    Whaaaat??? Mä oon luullu että sä oot jotain 160cm pitkä :DD Noi kuvat on varmaan otettu jotenki sillain et näyttää sille...:D Noh, nyt sitten opimmekin että kuvat voi vääristää!:)

    ReplyDelete
  14. kate,
    itseasiassa mä näin vielä uudemman kuvan kyseisestä neidistä ja mun mielestä oli ihan samannäköinen kuin aina? Mä luulen että noi housut saa sitten näyttämään entistäkin laihemmalta? Pyrin kovasti olemaan arvostelematta muiden ihmisten painoa, ei sitä ikinä tiedä mitä on taustalla ja kuinka arka sitä toinen saattaa olla asialle. Ja onhan nuo julkimotkin ihan yhtälailla ihmisiä kuin mekin, tuppaa vaan joskus unohtumaan :D

    Anonyymi,
    Juu on se hauska miten sitä on vaikea pituutta arvioida kuvissa. Jotkut taas sanovat että yllättyvät että olen vain 172cm että näytän kuvissa pidemmältä? :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)